Şimdi Ara

Face'de engellediğim kişi listemden silinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
24.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şuan arkadaşımız olan birini engelledik diyelim, daha sonra bu engeli kaldırdığımızda,
    bu kişi arkaşımız olarak listemize mi olur (eskisi gibi) yoksa artık arkadaşımız değil midir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Engellediğin Kişiler Facebook'ta Listenden Silinir mi?

Facebook'ta birini engellediğinde, o kişi engellenenler listenize eklenir. Ancak, bazı durumlarda engellenen kişinin listenizden silinmiş gibi görünebilir.

Bunun nedeni şu olabilir:

• Gizlilik Ayarları: Engellenen kişi gizlilik ayarlarını değiştirdiyse, profilini artık göremeyebilirsiniz.
    • Profil Silme: Engellenen kişi Facebook profilini sildiyse, listenizden otomatik olarak kaldırılır.
    • Hesap Kapatma: Engellenen kişinin hesabı Facebook tarafından kapatılırsa, listenizden silinir.
    • Liste Güncellemeleri: Facebook, engellenen kişiler listesini düzenli olarak günceller. Güncelleme sırasında, engellenen bazı kişiler listenizden kaldırılabilir.

"Engellediğim kişi engellenenler listesinde yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız:

• Facebook'u Yenile: Sayfayı yenilemek, listenin güncellenmesine neden olabilir.
    • Gizlilik Ayarlarını Kontrol Et: Engellenen kişinin gizlilik ayarlarını kontrol edin. Profilini hala göremiyorsanız, sizi engellemiş olabilirler.
    • Engelleme Durumunu Kontrol Et: Engelleme durumunu kontrol etmek için Facebook Ayarları > Gizlilik > Engellenenler'e gidin. Engellenen kişi listede değilse, engelleme kaldırılmış olabilir.
    • Facebook Destek Merkezine Başvurun: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Facebook Destek Merkezi ile iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bir kişiyi engelleyip engeli kaldırdıktan sonra arkadaşlığından çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk_53

bir kişiyi engelleyip engeli kaldırdıktan sonra arkadaşlığından çıkar

EVET SİLİNİRR :D
  • face de engellediğim kişiyi engelemesini kaldırmadan engelleme listesinden nasıl silebilirim aciiiiiiiiilllllll
  • bu arada bu kişi benim arkadaş listemde değilll
  • Arkadaşlıktan silmiş olursun engelleyerek..
  • benim demek istediğim engellenenler listesinden silmek orada görünmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Engellediğin birini engelli listesinden kaldırmak mı istiyorsun? Anlamadım vallahi bir şey.
  • hayır engelleme listesinde gözükmesini istemiyomm oradan nasıl kaldırırım engellemeyi kaldırınca arama listesinde gözüküyorrr
  • ne arama listesinde ne engellenenler listesinde görünmesini istemeiyorum face de bunu nasıl yaparım yardıımmm helpppp
  • Arkadaş listende olan birini engelleyince otomatik olarak silinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engellediğim kişi benim arkadaş listemde değil.arama bölümünden bi gün baktımm oradan silmek için engellemek gerekiyormuş..onu yaptımm fakat şimdi de engellenenler listesinden nasıl sileceğim onu bilmiomm
  • pauonur P kullanıcısına yanıt
    öyle birşey henüz yok engellenenler listesinden niye kaldırmak istiyosunki dursun orda işte sana ne zararı var
  • tabiki sende haklısın ama keşke olsa görülmesini istemiyommm demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: pauonur

tabiki sende haklısın ama keşke olsa görülmesini istemiyommm demek ki

Ozman şunu yöntemi dene . facebook a mail gönder belki yardımcı olurlar birşeyler uydur illaki bi dönüş sağlarlar
  • teşekürler
  • Ewt engellersen arkadaşlığından çıkar. arama yerine onun adını arasan bulamassın. Ama engeli kaldırırsan bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.