Bildirim
Faça Şahin, Doğan Seven Var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tüplü ve öfkeli Sincan drift
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya orjinal haliyle güzelce kullanana hiç kimse bişey diyemez
genellikle serseri diye tabir ettiğimiz kesim modifiye yapıp kullandığı için adı çıktı
araç kasası bakımında belkide dünyada en iyi modifiye edilebilecek araçlardan parçalarıda ucuz
ben de önceden severdim artık değil çünkü kağıt gibi bir araba -
hidrolik direksiyondan ve abs frenlerden vazgeçip şahin mi alacaksın :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fıstık gibi araban var ne edecen şahini doğanı hayır yani aracın güvenilirliği de yok bir kazada araç pert Allah korusun ölmeyecek olursan da hastanelik olursun -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: leiwatzler
Renault megane aracım var fakat yolda fazla abartılı olmamak kaydıyla faça şahin görünce içim kalıyor. Aracı satıp almayı düşünüyorum ama bu seferde iş yerinde okulda falan damga yemekten korkuyorum. Acaba sırf bendemi bu problem.
Neden bu aracın kullanıcılarına keko deniyor ey muhteremler?
Merak etme bende sendenim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden nefret ederdim. Bazıları ciddi anlamda çok iyi topluyo orjinal modifiye edenler var o zaman seviyorum. Adam milyarlar harcıyo öyle ses almak için egsozdan ama şahine 50 tl harcadım mı tadından yenmez aynı ses :))) Şaka bir yanada orjinal yapanları tebrik ediyorum. -
-
Trafikten kaldirmalari lazim bu tenekeleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
hidrolik direksiyondan ve abs frenlerden vazgeçip şahin mi alacaksın :)
off ne donanım varmış be hayran kaldım megane a şimdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X