Şimdi Ara

Faça izleri?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
79.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Faça izleri??

zebra gibi dolaşmak da cabası

muhahah

• Yanlışıkken kolumu tencereye çarptım hemen çektim. tencere baya bi sıcaktı :S Geçermi ? aradan 4 saat geçti ama hala kızarılklığı duyuyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

sen bide askere gidince gör muameleyi

Oyy...

Kolunda ATATÜRK dövmesi olanı bile dövüyorlar hiç canını sıkma
  • Contractubex sürsen bile geçmez zaten pahalı bir krem 50-60 lira.Ben 2 yıldır sürüyorum bişeye yaramadı.Tıpta tedavisi yok lazer falan,faça olan yeri kesip çıkarıp tekrar dikseler bile düzelmez.Ben ameliyat oldum doktor düzelteceğine daha beter etti.O doktoru bulsam dövecem zaten.Kışın zorluk çekmezsin ama yazın ayvayı yedin uzun elbiselerle gezeceksin,denize girerken utanacaksın hep pislik insan muamelesi göreceksin ve her istediğin işte çalışamayacaksın.Faça olayı sabıka gibidir asla kurtulamazsın.
  • ozendıgın seye .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

Vay gerizekalı kendini bilmez vay..

Kendine bunu dedirtmek için mi attın o salakların yaptıklarını ?

ya bu insanlar nasıl bu derece salak olabiliyor anlamıyorum, bi insan ne olursa olsun kendini çizip tatmin olur mu ya
  • Eğer bir kaç tane değilde bir çok varsa faça izi kolunda veya başka yerinde,askerde rdm olursun haberin ola.
  • Benim kardeşim sen olsaydın görürdüm o faca izlerini ben senin...
  • Kardeş fotoğrafını bekliyoruz.
  • İlkokuldayız gerizekalılıkya kan kardeşi olacağız, herkes yerden bulduğu camla birer faça. Akan kanı birbirine sür. Ne malmışız ozaman. Kolumda ogün bugündür iz durur. Zamanla geçme ihtimali asla yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 20 Ekim 2008; 11:57:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Askerde var yaaa... Aboov

hacu bende tam bunu diyecektim
  • Benim kolda çok faça vardır ama marifet değil emin ol mallık bebelik kolaysa gümüş bıçakla atsınlar yemez Şaçmalık yani bulaştığın hata
  • façayı neden kolun üstüne atarlar sadece
    biriside bileğini yada damarını kessin
    sadece şov yapıyorlar
  • beynini biiiiiiib...
  • SS isterük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

façayı neden kolun üstüne atarlar sadece
    sadece şov yapıyorlar

last dediğim gibi faça çok kolay bi şey damara atamazlar tabi İnan uclu kalemi alın ucu olmadan o sivri ucu ile bastırarak sürtün alın size faça kanarda çokmu canın acır acımaz Kadının bile yapabiliceği bi şey ama gümüş bıçakla atarsan normal kolpadan bıçak görüyoruzya sıkıyoruz elimize bi şey bile olmuyo gümüş bıçağı deydirdiğin an keser paramparça eder hele bastırırsan kol kan içinde kalır çok ciddi zarar verir çokta canın acır yani kolpadan bıçakla atmak ninenizde atar emin olun

Bide sigara bastırmak var onuda yapsınlar bakalım hepsi salak işi emin olun
    Al tanıdıgım birisi pro bastırdı Damga gibi annenizde filan iğne izi olurya onun gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 20 Ekim 2008; 14:40:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

quote:

sadece şov yapıyorlar

last dediğim gibi faça çok kolay bi şey damara atamazlar tabi İnan uclu kalemi alın ucu olmadan o sivri ucu ile bastırarak sürtün alın size faça kanarda çokmu canın acır acımaz Kadının bile yapabiliceği bi şey ama gümüş bıçakla atarsan normal kolpadan bıçak görüyoruzya sıkıyoruz elimize bi şey bile olmuyo gümüş bıçağı deydirdiğin an keser paramparça eder hele bastırırsan kol kan içinde kalır çok ciddi zarar verir çokta canın acır yani kolpadan bıçakla atmak ninenizde atar emin olun

Al tanıdıgım birisi pro bastırdı Damga gibi annenizde filan iğne izi olurya onun gibi oldu

Gümüş bıçak ne ki?Hiç duymadım bence en sakatı neşter delikanlı olan neşterle yapsında göreyim.Ben kör bıçakla yaptımda kolum mahvoldu yaptığım güne lanet olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

quote:

sadece şov yapıyorlar

Gümüş bıçak ne ki?Hiç duymadım bence en sakatı neşter delikanlı olan neşterle yapsında göreyim.Ben kör bıçakla yaptımda kolum mahvoldu yaptığım güne lanet olsun.

delikanlılıkla façanın ne alakası var

• Deri nakli yaptır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

gümüş bıçakla kurt adamları öldürebilirsin
    hakkaten saçma olmuş. Faça atanlar genelde jilet ya da maket bıçağı kullanır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.