Şimdi Ara

Fabrika Takım Elbiseler 159.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
9.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

yaram derin

o yarışmada derece yaptık ama kazanamadık

bu sene de aynı yarışmaya girdik ama ön elemeden bile geçemedim

Ne yarışması, merak ettim
  • Bilgi vermesi açısından Fabrika takım elbise bedenlerinden bahsedeyim:

Arkadaşım slim fit altınyıldızda 52/6 giyiyor ona dar kesim fabrika aldık çok güzel oldu,

Ben de fabrikadan 10 gün kadar önce görüntüsü dar kesim gibi duran regular takım aldım bol geldi. Normalde dar kesim pierre cardinde 46/6 dar kesim altınyıldızda 48/6 giyerim.

Bu sefer de fabrika takımı 48/6 dar kesim olarak alacağım, olmazsa da boyner mağazasından anında iade edip para iadesi alacağım. Şayet takım dar ya da geniş gelirse ve morhipo'nun stoklarında farklı bedeni varsa değişimle işimi halletmeye çalışacağım.

paracık varsa 100 paracığınızı 125 paracık olarak kullanın yoksa da forumda 1e 1 paracık satanlardan temin edin ekstradan 25 lira kar edin.

Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Hocam ben de 1 adet altınyıldızı tek seferde 1 adet de pierre cardin'i 2. seferde tutturarak aldım az çok biliyorum işleri. Arkadaş sanki mal elimizde kalacak gibi yorum yaptığı için yazdım o yazıyı yine de yorumunuz için teşekkür ederim :)

Hocam zaten avm de yada mağazasından bu fiyata pantalonlar oluyor. bu zamana kadar çok nadir değişim yapmışımdır. İnternetten almazsan fiyatlara en az % 50 ekleyebilirsin. O yüzden internettende takım elbise alınır. Yeter ki bedenini bil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hatun kiğılıdan hediye olarak almış indirim zamanında kenara koymuş bir kaç ay sonra vermişti bana.

Ceketi biraz idare edecek gibi olsa da pantolonu olmadı, düğmesini dahi kapatmadım. Kiğılı mağazasına götürdüm internetten alınan ürünü değiştirmeyiz dedi aldığı siteyi de sormak o an uygun olmaz diye düşündüm ben de koydum kenara belki kilo verirsem giyerim diye öyle duruyor kılıfından bile çıkarmadım bi daha.

İnternetten takım elbise Almam bir daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

takım elbise denemeden alınmaz

deneyerek de bu fiyata takım alınamaz
  • Daha önce morhipodan alanlara ; takim kargoyla nasıl geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: paubjk

quote:

Orijinalden alıntı: aydin.c

benimde takımda tercihim Altınyıldız ve Fabrika..Bütün takımları Morhipo'dan aldım tam geldi
    Regular Fit biraz daha geniş 48/6 giyerim Dar Kalıpta 50/6

Altınyıldızın bütün ürünlerini kullandım ama beğenmedim. Aslında beymen,fabrika,network,altınyıldız boynerin ama kalite farkı var bence.

Buarada kampanyada ki takımların bazıları baharlık kumaş. Kışın biraz sizi üzebilir.

açıkçası ALtınyıldız oldukça beğendiğim marka..sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Daha önce morhipodan alanlara ; takim kargoyla nasıl geliyor?

kocaman koli içinde pantolon lastikli askı ile sabitlenmiş sekilde geliyor..ne cekette ne de pantolon kırışıklık var
  • Dar kesim bulabilen varmı?

• Mankenlerin giydiği bedenler doğru mu? Adam benim 2 katım 48 giymiş. Ben altınyıldızdan 50 giyiyorum. 1,77 boy, 71 kiloyum 48/6 slim fit söyledim inşallah olur. Umarım boynerde tek tük kalan bedeni doğru olmayan takım elbiselerden yollamazlar.
  • 185 boy 82 kilo 50-6 dar gelirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de numune bedenleri hep 48/6 bu adamlar iri kaliplar baya geniş galiba. 183/67im almaya korktum 48/6

• sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde o dikkatimi cekti nasıl bu kalıplara girmişler, slim fit varmı şuan satışta

• Lucifer-1907 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu aldım. İnternetten takım elbise almayı düşünmüyordum ama bunun rengi hoşuma gitti. İndirim oranı çok yüksek ve her bedeni var. Bu yüzden boynerlerde satılmayan çöp takım elbiselerden olmasından korkuyorum.
    www.morhipo.com
    Moda Alışveriş Sitesi | Kampanyalar ve İndirimli Ürünler Morhipo'da
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/16808348/66741/takim-elbise-16808348

Bir tür risk tabiki ama fiyat dediğiniz gibi uygun. Siyah renk arıyorum dar kesim bende ama bulamadım. Sizin lacivert de iyiymis.

• Açıkçası sadece beden işi değil takım elbise. Kesimi, duruşu hepsi çok önemli. Ankamall'de bir sürü takım elbise satan mağaza var biliyorsunuzdur. Altınyıldız'dan Network'e, kiğılıdan ds damata, ips den sarara zibilyon tane mağaza gezdim. En son hatemoğlundan alabildim (resmen üzerime adam gibi olan oydu.)

bir önceki takım maceramı da networkten halletmiştim. Şöyle de bir durum var, bu ürünlerin hiçbiri yün değil. Polyester olmayan yok. Eğer yarım saatliğine üstümde dursun kıyafet önemsiz derseniz alın bence. Yoksa adam gibi bir şey olsun her zaman kullanayım diyorsanız mağazadan almanızı öneririm.

Ürünlerin kalitesi göz önünde bulundurulunca sıcak fırsat olmadığı ortada. Ayrıca ulusta 99 liraya zibilyon tane takım elbise var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 14 Ocak 2018; 9:15:14 >

• Arkadaşlar 46-170 diyor, 46-176 diyor. Buradaki 170 ve 176'nın anlamı ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo dan iki kez ayrı zamanlarda takım elbise aldım. İlkinde pantolon gelmedi sadece ceket var. Sonrakinde alt ve üst ayrı beden geldi. Kontrol etmeden kutulayıp gönderiyorlar.

Naptın hocam sen, 71 kilo ile 50 beden mi giyilir, ben 82 kiloyum altınyıldız slim fit 50 giyiyorum

• 180 cm 80 kilo biri olarak yine bu marka model aynı kampanya ile takınm almıstım pantolun ceket farklı renk gönderdiler biri açık lacivert biri koyu görmeden almamanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.