Şimdi Ara

Fabrika Takım Elbiseler 159.90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
9.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesafe4272

quote:

Orijinalden alıntı: sebatet

Alan arkadaşlar memmun mu acaba bir geribildirim yapsalar.

Ben aldım 54/6 olanı üstünde PRIME yazan çok kaliteli bir takım geldi . Ben çok beğendim ama satıştan kalkmış . Paçasını 5 liraya terzi yapıyor . Pantolon spor çok şık . Ceket zaten kusursuz . Üstünde 799 sonra 379 yazıyordu 159 a kapattık .

link var mı hocam?
  • Geçen sene almıştım 3 tane.3 ude tam geldi.sadece pantolon paçası yapilacak.

Internette takım alinmaz diyenlere aldırmayın.alin deneyin olmazsa iade edin. Magazada duduklenmekten iyidir. Eger magazaya yakinsaniz önceden gidip beden testi yapmanız sizin avantajınıza olacaktır tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

quote:

Orijinalden alıntı: sebatet

Alan arkadaşlar memmun mu acaba bir geribildirim yapsalar.

Ben aldım 54/6 olanı üstünde PRIME yazan çok kaliteli bir takım geldi . Ben çok beğendim ama satıştan kalkmış . Paçasını 5 liraya terzi yapıyor . Pantolon spor çok şık . Ceket zaten kusursuz . Üstünde 799 sonra 379 yazıyordu 159 a kapattık .

link var mı hocam?

Benimkinden kalmamış ama sitede 179.90 a yeni takımlar var .

• Ayrıca şununla ve avantajix ile combo yapılabilir . Ben alırken Bkm yoktu . Kravat falan bedavaya gelir .

Fabrika Takım Elbiseler 159.90 TL

• Bende iki tane aldım şimdi iade etmeye Boyner’e gidiyorum tavsiye etmiyorum

Dümdüz takım almak istedim timsah derisi gibi desen işlemişler iki takımada internetten bu iş zor

Fabrika yazıyor Altınyıldız gönderiyor 3. Sınıf kalitede takımlar bana göre

• Fabrika - Takım Elbise
    Beden: 52-6
    Renk: Saks

Fabrika Takım Elbiseler 159.90 TL

daha teslim almadım mağazaya gelince deneyeceğim. Olmazsa iade ederim veya isteyen olursa kargolarım.
  • aldım giydim denedim mağazadan alsam anca bu kadar olurdu haber veren arkadaşa gerçekten teşekkür ederim
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    Boy kilo? Kalıp regular slim?

• iLKeR88 kullanıcısına yanıt
    Timsah mı :))

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    50/6 aldım boy 182 kilo 75 regular aldım ama slim fit gibi oldu belkide vücut şeklimle alakalıdır
  • biz de 56-6 regular aldık. pantolonları slim fit gibi oldu. iade ettik. tavsiye etmiyoruz.

merdiven altı toplama malların üzerine kendi etiketlerini basmış gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt-46 -- 21 Ocak 2018; 22:4:33 >
  • bi tane yakaladım kendime, tam oldu.

ben göbeğimden ötürü 4 drop giyiyorum arkadaşlar. 54-4 hemen her markada tam oluyor bana. ancak 4 drop fazla bulunmadığı için çok zorlanıyorum alışveriş yaparken. acaba 6 drop herhangi bir bedenin bana olması mümkün müdür? hiç denemedim daha önce olabilirse bir mağazaya dalıp deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt-46

biz de 56-6 regular aldık. pantolonları slim fit gibi oldu. iade ettik. tavsiye etmiyoruz.

merdiven altı toplama malların üzerine kendi etiketlerini basmış gibiler.

Hocam beden olculeriniz nedir acaba, aldigim takim hala ortada yok. Herkeste bir olcu sorunu var, duruma bakim ona gore almadan iade edim diyorum

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Geçen sene baharda hatemoğlu nda ceket-pantolon-gömlek kombini yapıp 200 lira vermiştim, aklımda -Kiğılı daydı galiba- 150 lik bir ceket kalmıştı bir tur atıp döndüm 100 liraya düşmüş onu da aldım. Bu takım işinde mevsimi ise indirim denk getirmek zor değil.

Ve yün oranları bunlardan çok daha yüksekdi. Çok takım tecrübem yok ama %50 polyester takım mi olur kışın donar yazın yanarsınız.

Ille de eli yüzü düzgün takım bana bugün lazım derseniz Paulmark ürünleri de sezon içinde kurtarıcı olabilir. Aceleniz varsa gidin bakın sezon da olsa fiyatları normal genelde.

• 54-6 beden aldım cuma gunu boyner magazsından teslım ettiler. 15 hopı ve paraf falan derken 130tl ye maloldu. aldığım kalıp hafif slim gib oldu ama begendım ben. haber veren arkadasa tesekkur ederım
  • ulu_turk kullanıcısına yanıt
    182 boy 85 kg'yum Damat'da 50-6 drop, Tween'de 52-6 drop. Kiğılı Slim İtalyan da 52-6 drop, giyiyorum.
    Fabriakanın takımlarında da 50 veya 52 - 6 drop almalısın.
    Diğer türlü dar gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

182 boy 85 kg'yum Damat'da 50-6 drop, Tween'de 52-6 drop. Kiğılı Slim İtalyan da 52-6 drop, giyiyorum.
    Fabriakanın takımlarında da 50 veya 52 - 6 drop almalısın.
    Diğer türlü dar gelecektir.

Eyvallah

• Aşağıdaki linkteki siyah takımı aldım, 50/6. Onun altındaki lacivert olanı da eylül ayında satın almıştım slim fit diyor kalıp için ceket oldu fakat pantolon kısmı fazlasıyla dardı artık tanıdık terzim bir şekilde 1-1.5cm uğraşıp iç paydan bacak genişliğini arttırdı o şekilde giydim, 183 82 kiloyum.
    İşimi gördü fakat model fotoğraflarına dikkat edin bazen kalıp bilgileri hatalı olabiliyor, acelesi olmayanlar için bu paraya daha iyi bir alternatif yok, uymazsa iade edersiniz. Ben çok nadir takım giyiyorum o yüzden bu şekilde tercih ediyorum.

www.morhipo.com
    Moda Alışveriş Sitesi | Kampanyalar ve İndirimli Ürünler Morhipo'da
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/16134640/66944/takim-elbise-16134640

www.morhipo.com
    Moda Alışveriş Sitesi | Kampanyalar ve İndirimli Ürünler Morhipo'da
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/16408938/66944/fabrika-takim-elbise

• Yün oranları doğru değil. Ben %70 yün almıştım %25 geldi. Diğer özellikleri doğru. Slim fit aldım. Benimki mi öyle bilmiyorum ama pantolonu aşırı düşük bel. Gene de 150tl lik diğer takım elbiselere göre kaliteli ve giyilebilir. Dandik bir şey değil bence. Bu arada 1.77 boyundayım 71 kiloyum 48/6 tam oldu.
  • Bana da regular secmeme ragmen slim fit bir takim geldi. Yun orani %67 ile dogruydu. Pacaya dogru daralsa da beli yarim beden daraltmayla isimi gorecek sanirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.