Şimdi Ara

>>>Fable 3<<< MASAL BAŞLIYOR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
20.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GDC'de konuşan Peter Molyneux, Fable III ile ilgili Xbox 360 sahiplerini heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

"Natal bu deneyime (Fable 3) harika bir şekilde uyum sağladı." diyen Molyneux, ayrıntıları veremeyeceğini, ama Natal ile bu oyunu oynamanın eğlenceli olacağını söyledi.

Lionhead Studios aynı zamanda Fable 3'ün seslendirme takımında John Cleese'in de bulunacağını açıkladı.

2010 yılı sonunda piyasaya çıkacak olan Fable 3, aynı zaman da Xbox 360'ın en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fable_3_Natala_Harika_Bicimde_Uyum_Sagladi-4914.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

GDC'de konuşan Peter Molyneux, Fable III ile ilgili Xbox 360 sahiplerini heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

"Natal bu deneyime (Fable 3) harika bir şekilde uyum sağladı." diyen Molyneux, ayrıntıları veremeyeceğini, ama Natal ile bu oyunu oynamanın eğlenceli olacağını söyledi.

Lionhead Studios aynı zamanda Fable 3'ün seslendirme takımında John Cleese'in de bulunacağını açıkladı.

2010 yılı sonunda piyasaya çıkacak olan Fable 3, aynı zaman da Xbox 360'ın en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fable_3_Natala_Harika_Bicimde_Uyum_Sagladi-4914.htm

İşte buuuuuu

Saol haber için.

• Fable 1'i xbox1 de oynamıştım,2'ye hiç elimi sürmedim.

Yapılan yorumları görünce,Mass Effect serisi aklıma geldi.Beni de,aynı bu oyunun sizi bağlaması gibi Mass Effect serisi bağladı.O evrenden hiç çıkmamak istiyorum resmen.

Natal gelsinde ,bu tip oyunlara gelmesin.Rpg türünde bir oyunun hareketli bir şekilde zevkle oynanacağını pek zannetmiyorum.
  • Ben de bu ara fable 2 oynuyorum. Herşey dozunda çok güzel bir oyunmuş

Tahminim o ki bu joblar falan natalla yapılıcak. promote edicez diye elimiz belimiz ağrıycak
  • VAy be ekran görüntülerini yeni gördüm önceki sayfada. yine bir klasik olacak.

alan wake ve fable 3 yine xbox alma sebebim olacak bu gidişle.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • HopbaaaOooo bu çok çok fena bir durum oldu,ben dahil herkes NATAL grafikli oyunlarda çalışmaz diye tahmin ediyoduk ama TERS KÖŞE diye buna derim ben of ofSevindirik oldum bir anda çok iyi oldu bu çokk

• _____________________________
    Gamertag:xolax
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolaks

yeni video

http://xbox360.ign.com/dor/objects/14328887/fable-iii/videos/fable3_commentary_gui_03111.html?show=hi

Hem iyi görünüyor hemde NATAL desteği,ya param kalmadı param Microsoft alooo oyuna para kalmıyorİlkini PC"de ikincisini Xbox 360"da bitirdim.3. oyun için PC"yede gelecek haberleri var arkadaşlar bilginiz olsun

• PC dede Natal varsa gelebilir

Microsoft gibi firma bu olaya el atmış, muhtemelen en iyi adamları tutmuş, parayı basmış yaptırtıyordur. Neden başarısız olsun ? Adam zaten kendine güvenmese, en baştan kalkıp "şöyle gecikmeler var, sorunlar var, ama halledeceğiz" demezdi. Natal ile oyun oynamak farklı bir tecrübe olacak.
    Wiimote ile bir yere kadar, çok oyuna giremiyorsunuz, bazı oyunlarda iyi kullanmışlar ama yinede oyuncuyu tam dahil etmiyor. Move da benzer oldugu için ondada farklı olmayacak. Natal çok farklı

-Bir kere sesinizi çevre seslerden elimine eden bir cihaz, haliyle kulaklığa gerek kalmıyor.
    -Bir elinizle kolanızı içerken diger elle oyunu oynayabiliyorsunuz :D
    -Tüm vücudunuz kontrolör. O nedenle uçuk kaçık şeyler çıkacaktır bundan...

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• Fable 3+Natal

Fable 3+Natal

/>

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

quote:

Orijinalden alıntı: Xolaks

yeni video

http://xbox360.ign.com/dor/objects/14328887/fable-iii/videos/fable3_commentary_gui_03111.html?show=hi

Hem iyi görünüyor hemde NATAL desteği,ya param kalmadı param Microsoft alooo oyuna para kalmıyorİlkini PC"de ikincisini Xbox 360"da bitirdim.3. oyun için PC"yede gelecek haberleri var arkadaşlar bilginiz olsun

Aynı dedikodular 2. oyun çıkmadan öncede yapıldı, Alan Wake i pc ye çıkartmayan microsoft bunuda çıkarmaz bu saatten sonra, artık platform savaşı değil iyice konsol savaşı moduna girdi microsoft, çok zor bir ihtimal fable 3 ün pc ye çıkması.

Video süpermiş bu arada.

• quote:

Fable 3+Natal

/>

O ye man

bi ara grafikler fable 2 gibi diye eleştiriliyordu oyun ama bu videolarda çok daha iyi görünüyor.
  • Natal ile uyumlu yapacağız diye mis gibi oyunun içine etmesinler de.İnşallah Natal için grafiklerden falan fedakarlık yapılmıyordur.Açıkçası Natal hiç umrumda değil bu oyun için,yine gamepad'le oynarım.

Ne Natal ne de Move,aksiyon oyunlarında başarılı olamaz bana göre.Eğlencelik oyunlar tamam da,COD,GOW3,Fable,Gears Of War gibi oyunlar gamepad'le oynanır.

Saygılar..

>>>Fable 3<<< MASAL BAŞLIYOR
     >>>Fable 3<<< MASAL BAŞLIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch Vader -- 21 Nisan 2010; 23:04:29 >

• Fable 3 oynamak için mutlaka natal mı gerekecek?Herkes kameranın karşısında maymunluk yapmaktan hoşlanmayabilir neticede.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.