Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jago

enteresan bi içeriğe sahip olduğunu söleye bilirim, (Hamile kalma kısmı dışında ), ama tarzım değil ben almıyim....

quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Bu karaktwr ZELDA nın amca oğlumu

Yanioyun genel hatları ile Zelda tarzı bi oyun mu?

Doğumundan ölümüne kadar istediğin kişiyi , istediğin cinsiyeti oynayabildiğin. Baba olabildiğin, anne olabildiğin , hamile kalabildiğin , çocuklarını savaşçı yetiştirebildiğin, namus davalarının peşinde koşabildiğin, devasa bir rpg adventure oyunu. Zelda filan değil. Türünün tek örneği diyebilirim.

yaşam dediysek sims demedik. İcabında Ninja giaden gibi girişiyorsun Kurtun var , atıl kurt diyorsun.

• Mükemmel bir oyun

Ekim 15 gibi çıkacak...
  • Beyler Fable'in 1. oyununu oynamami tavsiye eder misiniz? xbox 360'da.. hic oynamadim ama eger tavsiye ederseniz edinmeyi dusunuyorum..
  • evet bende 2. çıkmadan fable 1 i oynamak istiyorum. bir bakayım bakalım x360 için bulabilecekmiyim...rpg krizim tuttu.
  • Firat uk,
    Tavsiye ederim....1'cisi eksilerine ragmen gayet iyi bir oyundu.
  • 1.si Live' da xbox klasikleri bölümümünde 1200 points, 2gb civarı veya biraz üzeri sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

1.si Live' da xbox klasikleri bölümümünde 1200 points, 2gb civarı veya biraz üzeri sanırım

3.1gb diye hatirliyorum.. 3gb falan yani.. indiricem sanirim galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

1.si Live' da xbox klasikleri bölümümünde 1200 points, 2gb civarı veya biraz üzeri sanırım

3.1gb diye hatirliyorum.. 3gb falan yani.. indiricem sanirim galiba..

tam hatırlamıyorum, 2-7 gb arası değişiyor oyunlar. ama diğer 6-7 gb arası bikaç oyuna göre daha düşük olduğunu hatırlıyorum. indirilebilir, 20$' a değer bence

• 1. oyun mükemmeldi.Hikaye , oynanabilirlik ..Sabırsızlıkla bekliyoruz.Sanki biraz ilgisizlik var forumda bu oyuna karşı
  • Beyler ilk oyunu araştırıyorumda, region free miydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

1. oyun mükemmeldi.Hikaye , oynanabilirlik ..Sabırsızlıkla bekliyoruz.Sanki biraz ilgisizlik var forumda bu oyuna karşı

1. oyunu oynamadım ama bu 2. sini sabırsızlıkla bekliyorum. Forum da genelde fps-tps türü oyunseverler bolca yazdığından bu tür mükemmele en yakın rpg ler sönük kalabiliyor konu olarak. Bence Fable 1! i oynayanlar kendi düşünceleri ve görüşleri ile birlikte internetten de derledikleri bilgileri güzelce harmanlayıp şöyle uzunca bir hikaye ve oynanış yazıları ile birlikte görüşlerini de paylaşırlarsa, bu güzel oyuna hakettiği ilgiyi çekebiliriz.
    Mgs4 nasıl ps3 için konsol sattıran bir oyun ise, Fable 2 de Xbox360' ın en ağır toplarından biridir.

• Fable 2 Ps3'e çıkacak olsa eminim peynir ekmek gibi giderdi.Hayır oyunun çıkmasınada az kaldı..Millet tatilden dönmedi mi acaba
  • birinicisini indirmeye koyuldum umarım çalışır. pal, multi5 yazıyor. umarım çalışır...
  • oyun bir çıksın direk dalıyorum
  • indirdiğim fable the lost chapters x360 ta çalışmadı. update falan da yaptım neden çalımadı anlamadım bir türlü..
  • xbox 1 oyunlarını da dvd 9 a yazmanız gerekiyor bildiğim kararıyla
  • Arcadelerde çalışmıyor normalde. Ama HDD varsa xbox oyunlarının çalışması için bir yama yapman lazım. Kendi sitesinde mevcut. Şuan bulunduğum yerde firewall olduğu için xbox sitesine giremiyorum. O yüzden linki gönderemiyorum :) Onun haricinde normal x360 oyunu yazar gibi yazıyorsun. Bende bir sorun olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: fel_x

indirdiğim fable the lost chapters x360 ta çalışmadı. update falan da yaptım neden çalımadı anlamadım bir türlü..
  • Fable 2'nin yapımı tamamlandı.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/54859
  • oyunlar bır anda yagacak gıbı tepemıze.en kısa zamanda cephane stok yapmalı
  • fable 1 in ntsc j sinin platin haricinde gören duyan war mı ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.