Şimdi Ara

Fabio Morello Sipariş Rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 08-04-15 tarihinde Epttavm aracılığı ile firmadan ürün satın aldım. Ürünü Cayma Hakkı kapsamında Ptt kargo ile 14-04-15tarihinde verdikleri iade adresine iade ettim. Kargo 17-04-15 tarihinden beri şubede adreste bulanamadıkları için beklemekte. Firmaya telefon açıp "adresinize kargo gönderdim neden almıyorsunuz" sorusunu sorduğumda ise gayet rahat tavırlar sergileyen bir kadın "Biz gidip alamayız siz getireceksiniz" cevabını verdi. Önce beni kuryeci zannetti ve daha sonrada müşteri olduğumun farkına varınca yine aynı rahat-saygısız-küstah bir tavırla "Biz gidip alamayız, siz kargo şubesini arayıp getirmelerini söyleyin,bizim sorunumuz değil" dedi.

Telefonda çıkan terbiyesiz ve ismini lütfetmeyen kadına; "Müşteriye karşı davranışınız verdiğiniz önem bumu, böyle bir şey olamaz, sizi ve firmanızı şikayet edeceğim, çünkü sorunuma çözüm üretmiyor ve bana saygısızca benim sorunum değil diyorsunuz" dememe rağmen yine gayet rahat tavırlarla "Gidin istediğiniz yere şikayet edin" demiştir.

Özet olarak alışverişimi Epttavm'den yapmış olduğum için gerek site ile irtibata geçip gerekli işlemleri yapacağımı ve bir sonuç alamadığım da ise Yasal İşlemleri başlatacağımı ve ilgili mercilere başvuracağımı buradan siteye belirtmek isterim.

Buradan bunu yazmamda ki amaç;
    Alışveriş yapacak ve yapmak isteyen tüm halkımıza-vatandaşımıza buradan Forumdonanım aracılığıyla sitenin müşteriye karşı verdiği önemin ne denli olduğu, müşteriye karşı saygısı, terbiyesi ve ilgisi ne denli olduğunu tüm halkımızın görmesi ve bilmesi açısından buraya belirtme ihtiyacında gördüğüm için yazıyorum.

Tüm Bilinçli Halkımıza ve Vatandaşımıza Saygılarımla.

Macera aramak isteyen varsa buyursun tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciuichea -- 21 Nisan 2015; 19:20:26 >

• Teşekkür ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Teşekkür ederiz

Böylesine güzel bir forum sitesi açıldığı, ve bu sitede böylesine güzel aile ortamında sıcak kanlı insanlar olduğu için ben teşekkür ederim.
    Bu tip konularda birbirimizi bilinçlendirelim arkadaşlar. Sonra örnekleri ile karşılaşıyoruz örneğin; cep telefonu yerine kutunun içerisinden Salatalık! çıkması gibi ..
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skybet'in Robinho Kurnazlığı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.