Faber Castell Grip Serisini Tamamladım SSLİ

-
-
-
Bozduğum Rotring Rapid aklıma geldi şimdi :(
Bir tane daha almayı düşünüyorum ama 45 lira olmuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O kalem çöp ya zamaninda aldiydim gecen kardesime verdim elindeki su sisko gripe çöktümquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Bozduğum Rotring Rapid aklıma geldi şimdi :(
Bir tane daha almayı düşünüyorum ama 45 lira olmuş.
Eli cok agritiyor yazarken
Faber akarrrr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rotring rapid gerisi yalan
-
Çöp kalemquote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeerotring rapid gerisi yalan
Şuan salonda duruyor kimse yuzune bakmiyor
Kardesim 7 liralik kalem almis o bile daha iyi diyor
Hocam bende Rotring Tikky 1.0 vardı. Mükkemmel bir yumuşak yazım söz konusu idi. Öneririm
Grip 2011,Grip matic ve Grip 1347 vardı bende. Aralarında en çok kullanmayı sevdiğim model 1347 Japon üretimi taş gibi kalemdi. Yazarken fazla bastırırsan ucundan çatlardı. Tutma kauçuğu belli bir zaman sonra soyulurdu. Ama yine de bana mısın demezdi. Şimdi nerede bilmiyorum arasam çıkar belki bir yerlerden.
-
Grip matic çöpquote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoGrip 2011,Grip matic ve Grip 1347 vardı bende. Aralarında en çok kullanmayı sevdiğim model 1347 Japon üretimi taş gibi kalemdi. Yazarken fazla bastırırsan ucundan çatlardı. Tutma kauçuğu belli bir zaman sonra soyulurdu. Ama yine de bana mısın demezdi. Şimdi nerede bilmiyorum arasam çıkar belki bir yerlerden.
1347de cok zayif bi kalemdir benim gibi bastiranlar ortadan kirar yada yere düştü mu direkt mefta
Ama 2011 varya ölümsüz gibi bir sey bende kac yillik vardi kardesim kirdi yoksa sbsye bile onunla girmistim good old dayz
Tikkynin hangi kasasiquote:
Orijinalden alıntı: EsKiLeRdDEn
Hocam bende Rotring Tikky 1.0 vardı. Mükkemmel bir yumuşak yazım söz konusu idi. Öneririm
Matic leş aynen yazarken bastırdığında uç çıkıyordu.2011 i pek kullanmazdım zamanında hediye gelmişti sağlam kalem o ayrı zaten.Ama 1347nin yeri bir başka.Sayısız kez düşürmüşüzdür bana mısın demedi kalem.Sadece bastırdığımda çatlamıştı onuda japon dökerek halletmiştim.
-
Kırtasiyeciyim grip serisinin 10 da 1 i yok sende ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoMatic leş aynen yazarken bastırdığında uç çıkıyordu.2011 i pek kullanmazdım zamanında hediye gelmişti sağlam kalem o ayrı zaten.Ama 1347nin yeri bir başka.Sayısız kez düşürmüşüzdür bana mısın demedi kalem.Sadece bastırdığımda çatlamıştı onuda japon dökerek halletmiştim.
aslında en ortası ve en güzeli grip plus (şişko) çok da rahat hiç yormuyor
eski kasası hele daha iyidi ortası üçgen değil yuvarlaktı ve daha yumuşaktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFerKırtasiyeciyim grip serisinin 10 da 1 i yok sende ?
hangileri yok hocam bakayım iyi bir şey varsa alırım
ben alayını kullandım denedim en güzel üçü bunlar
bu saatten sonra pentel düşünüyorum alırsam da almam herhalde 70 80 90 diye uçuyo fiyatları
-
Eski tikky II ler değil yenileri
Eskide yeni de var ama ikiside çok el yoruyorquote:
Orijinalden alıntı: EsKiLeRdDEn
Eski tikky II ler değil yenileri
Eskisi daha iyi Hatta
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806hangileri yok hocam bakayım iyi bir şey varsa alırım
ben alayını kullandım denedim en güzel üçü bunlar
bu saatten sonra pentel düşünüyorum alırsam da almam herhalde 70 80 90 diye uçuyo fiyatları
Alıntıları GösterKeçe uclular , kurşun kalemler , silgileri ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav versatil var mi grip modeliquote:
Orijinalden alıntı: elLbufFerKeçe uclular , kurşun kalemler , silgileri ?
Alıntıları Göster
Ben eskiden alman sitelerine falan bakiyordum ama yok bunlar gibi cok oturmus guzel modeller
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bir erkek whatsapp profil resmini neden kaldırır
- dondurma bozulur mu
- cin redbull içilir mı
- votka sek içilir mi
- tatlı yiyince midem bulanıyor neden
- büyük indirim günleri ne zaman
- prompt mühendisliği nedir
- elektrikli bebek arabası
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X