Şimdi Ara

Fab En iyi Top Laner ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya zaten oylama işte fanboyları yağdırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemunDuck

quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

İzlemiyom ama takım oyununa yönelik oynuyordur vs belki ona göre kıyaslama yapılmıştır

Karşısındaki adamlar yeri geliyor akali oynuyor lb oynuyor takıma göre, bu adam jax,trundle gibi belli şampiyonları oynayabiliyor.

Impactde öyle ama o adamda cok iyi top laner. Bu takım oyununa lateye bakıyor

• Takim oyunurerörerö diyenleri anlamiyorum. Mvp dedigin bireysel performansa gore secilir. Zaten dp adina yapilan hatalarinda cogunda basroldeydi takim oyunu adina da basarili degildi. Tamamen fanboy sacmaligi.

• Ne kadar lane kazansalar da devamı gelmiyor o yüzden
  • Eskiden Fab en iyi top laner denilebilirdi ama artık öyle değil son oyunlarda lane kazandığını görmedim.Zaten hiçbir turnuvada ödül hakedilen kişiye gitmedi.Bu işi sadece izleyici oylamasıyla değilde Riotun oluştuduğu bir şey olsun cosplay yarışmalarında olduğu gibi onlar belirlesin. Thaldrin veya LongB almalıydı top lane ödülünü.Ama Naru iyiydi ona denilecek bir şey yok
  • Fab Kha'zix ile attığı pentalar sayesinde overrated oyuncu oldu. Ondan daha iyi en az 5 top laner sayarım rahat ama bu ülkede Oxi gibi bir flamer, elo booster birinin bu kadar hayranı varken, Fab'ın bu kadar fanı olup bir de üzerine en iyi top laner seçilmesi beni şaşırtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FentoN

Teamwork bro lane safhasına pek bakmayın

teamwork ? fabın kaç tane shyvanala boşa ulti attığını sayamadım valla ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemunDuck

quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

İzlemiyom ama takım oyununa yönelik oynuyordur vs belki ona göre kıyaslama yapılmıştır

Karşısındaki adamlar yeri geliyor akali oynuyor lb oynuyor takıma göre, bu adam jax,trundle gibi belli şampiyonları oynayabiliyor.

karşısındaki adamlar akali lb oynuyor diye oda mı gidip apc oynasın topta? böyle saçma şey olabilir mi. takım komposizyonu denen birşey var sonuçta...
  • işte bunlar hep paralel yapı
  • Teamwork

• fabfabfab cılar oldukça o adam seçilir hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Oxi denilen adamın bile binlerce fanı olduğu bir ülkede bunu görmek şaşırtmıyor beni.

+9999

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.