Şimdi Ara

F30 Kapı Kolu Erimesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar merhaba F30 kasa aracımın kapı kollarında nerdeyse hamur gibi bir erime mevcut. internette araştırdığımda hemen hemen her aynı kasa araçta aynı problem olduğunu farkettim. Bildiğim kadarıyla kapı kolu satın alındığında sadece önündeki çıta gelmekte. Arka taraftaki yumuşak doku sanırım alınan kapı koluyla beraber gelmiyor. Bu konuda (Dikiş, kaplama v.b dışında) bir çözüm üretebilen ya da parçayı daha önce tedarik etmiş olan arkadaşlarımız var mıdır acaba ?



  • Herkese merhaba. Bende de aynı sıkıntı var. Konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soft kaplama yapan yerler var onlar halleder veya boyatıcaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayışım hala devam etmektedir.

  • ALIEXPRESSTE uzerine yapistirilan kaplama vardi oradan aratir misin? Alanlar vardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw gibi bir firma neden bu sorun tüm dünyaca bilindiği halde çözüm bulmaz anlamış değilim. Neyse ki yerli üretim olarak sorunsuz kalıcı çözüm ülkemizde bulunmuş eğer aracınız F30, F31 F32 F34 F36 ise çok kolay kendinizinde uygulayabileceği soft kaplama var. Montajı çok basit ben kullandım tavsiye ederim.

    bmwyedek.com
    BMW F30 F31 F32 F33 F34 F36 Kapı Tutamak Kaplaması
    https://bmwyedek.com/bmw-f30-f31-f32-f33-f34-f36-kapi-tutamak-kaplamasi
  • hakankaraaslan H kullanıcısına yanıt

    Ben Aliexprestten sipariş verdim yakında gelir, kullananlar memnun. Linkteki adet fiyatı ise çok pahalı. Çift ise de pahalı. Yerli üretim olduğuında eminmisiniz bu tip parçlar genelde Çin malı olurlar.

  • Amazondan 577 liraya karbonfiber görünümlüsünü almıştım geçen sene nisan ayında aşırı memnunum. Fiyatı şu an 1086 lira ama kesinlikle en kolay çözüm. Kutudan çıkarıp pıt pıt yerine oturtuyorsunuz bitti. Yurtdışından 7 günde gelmişti.



    amazon
    ZEYUAN Araç İç Kapı Paneli Tut Kolu Kol Dayama Koruyucu Trim Değiştirme Kapakları 3 4 Serisi 2012-2016 F30 F35 Karbon Fiber 4 Adet
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BKGL2P3V/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1
  • İyi günler aynı problem benim şöfor tarafı kapı kolunda oldu,sağ tarafta pek iyi değil.Baktığım kadarıyla kapı döşemesi sökülmeden de değişmiyor ve orjinali 2 yıl önce 1500 tl falandı.Ben eski bir kredi kartıyla kaplamayı adamakıllı sıyırıp temizledim altından aynı renk plastik çıkıyor,kötü de olmadı.değişmekiçin kapı döşemesinin sökülmesi kötü..Üretim hatası.Bir üretim hatasıda koltuk derisinin inip binerken bükülen yerden çatlaması,bir diğeri kapı kilit mandallarının bazılarının arnavut kaldırımı tarzı yollarda zırıltı yapması..Bunlar hep üretim hatası ama kabul etmiyorlar..

  • Ben kendim geçen hafta şöför tarafını değiştirdim. Hepsiburadadan aldığım 4 kapı için olan yeni kolları kendim zor da olsa şöför tarafı için yapabildim. Bir açıdan zor ama bir açıdan elimizden geliyorsa yapılmayacak bir şey değil. İnternette videosu var baya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.