Şimdi Ara

F1 2019 [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
19.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun merak ettiğim birçok şeyi cevaplamışsınız da bi şey daha sormak istiyorum,oyunda crash sorunları varmış heralde bu sorun çözüldü mü, hala devam ediyorsa ne sıklıkla oluyor?
  • İlk başlarda epey vardı ama yayınlanan patchlerden sonra hiç yaşamadım neredeyse. Yine de kesin olarak çözüldü mü bilmiyorum ama ilk haline kıyasla çok iyi durumda crash konusunda. En azından ben de öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler
  • Bu röportajların ortasında bir süre var bunu hangi ayardan sınırsız yapıcam acaba hızlıca cevap vermemi istiyor
  • Xbox one gamepadi ile oynayamlar trigger Rumble(gaz ve fren titreşimi) çalışmama sorunu olan var mı ara ara? Tam yarışa giriyorum bakıyorum titreşim çalışmıyor o gazdaki falan sonra çık gir oyuna iki saat sonra çalışıyor aç kapa falan yapınca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç saatlik izlenimlerimi yazayım.Kalkışlar önceki oyundaki gibi hala sıkıntılı hatta daha kötü gibi geldi bana araç bariz daha geç kalkıyor diğerlerinden.Bir de seslerini pek beğenmedim oyunun motor sesleri özellikle daha bi kısık gibi geliyor sanki.Optimizasyonda sıkıntı yok 2018le aynı fpsleri alıyorum hemen hemen.Kontrol de aynı şekilde gamepad ile bir sorun yok,frenlemede fazla önden kayma olduğunu söyleyenler vardı ama bence 2018de neyse bunda da aynı şekilde kayıyor ne eksik ne fazla.Crash problemi yaşamadım şimdilik umarım yoktur öyle bir sorun.Yine de her şeye rağmen güzel oyun çıkarmışlar,kariyer moduyla birlikte epey bağlayacaktır kendisine zaten önceki oyunlarda olduğu gibi :)
  • oyun sürekli indirime giriyor, belli ki bi tırtlık var.
  • Öncelikle merhaba ben oyunu iki gün önce aldım herşey güzel ama şöyle bi problemim var oyun autosave yapmıyor manual de yapamıyorum dolayısıyla kariyerim siliniyor her girdiğimde sıfırdan başlıyorum acaba bu konuyla ilgili fikri olan bir var mı ? Teşekkürler :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir ayrı kaldığım F1 dünyasına geri dönüş yaptım, 2019 oyununu beğendim. Eski serilerdeki gibi sürüş hala çiğ geliyor ama geliştirmişler bayağı. En sevdiğim pist olan SPA'da bir yarış yapayım dedim, şuradan izleyebilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=L7xwYeEPBck&feature=youtu.be
  • appmanifest_928600.acf adlı dosyadaki hatadan dolayı steam oyunun silindiğini sanıp tekrar yüklemek istiyor. Rica etsem birisi bana o dosyayı atabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 2019 [ANA KONU]
  • joystikle virajlarda teker kilitlemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar?
  • ayarlardan anti lock olması lazım onu kapatmanız lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 18 Kasım 2019; 13:25:46 >
  • tam tersi serinin en güzel oyunu. genelde codemasters oyunları hep indirime giriyor çıktıktan 1 ay sonra
  • Arkadaşlar F710 kontrolcüm var 2016-2017 de gayet güzel oynuyordum fakat 2018 de hiç etkili rahat oynayamadım acaba 2019 da da böyle sorunlar var mı?
  • ozkan_mee O kullanıcısına yanıt
    ben seriyi yıllar önce 2012 de bırakmıştım shumacher ile birlikte, geçen gelen indirimlerde satın alarak tekrar dahil oldum herhangi bir sıkıntım yok zamanla kendimi geliştirip asistleri kapatarak oynamaya çalışıyorum. Elinizde gamepad de mevcut imiş bana kalırsa gayet rahat oynarsınız.

    Not : Xbox360 kontrolcü ile oynuyorum.
  • F1 2015’te yarışıyorum hâla (gelen varsa beklerim güzel olur ısınma turları atarız)

    F1 2019’a geçmeyi düşünüyorum indirimlerde.

    Sormak istediğim F1’de Direksiyon ile yarışan pilotlar kaç dereceye ayarlıyorsunuz direksiyonu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 2019'da 80 saati devirmiş bulunmaktayım. Büyük çoğunluğunu direksiyon ile oynadım diyebilirim. Çok iyi bir ürün değil ama Snopy V5h ile oynuyorum ve gayet memnunum, isteklerime yeterli cevabı verebiliyor.

    Yeni kariyerimde 3. sezona girdim, ilk sezon gerçekten alışmak zor oldu, 2. sezon orta seviyelerde bitirdim ve 3. sezon henüz başladı, yarışmadım.
    Hiçbir asisstan açık değil, hard 100 seviyesinde oynuyorum.

    En çok zorlandığım nokta yarış başlangıcı diyebilirim, herkes inanılmaz zorluyor kendini ve zaman zaman kaza yapmak zorunda kalıyorum. Bu arada aşağı yukarı her yarışta 1 kez kaza yapınca kaldığım yerden devam ediyorum. Bu tarz durumları aşmak için sürekli antrenman yapıyorum.

    Merak ettiğim birşey var, antrenman, sıralama turları ve yarışlar hariç puan toplama şansımız var mı? Aracın güncellemelerinde geri kalabiliyorum zaman zaman, diğer araçlar uçuş moduna geçiyor.




  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Bende de çok eskilerden kalma Casper Twin Turbo var bir kaç kez deneyim dedim ama maalesef verim alamadım o direksiyondan sonrasında Xbox360 gamepad aldım. Sizin direksiyon nasıldır acaba gaz ve güç modlarında geçiş yaparken zorlanıyor musunuz ? virajlarda bendeki direksiyon klavyeden farksız o yüzden randıman alamıyorum. Sizin deneyiminiz nasıldır. Klavye gibi mi viraj alıyorsunuz yoksa gerçekten bir direksiyon keyfi yaşatıyor mu ?
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum, gaz, fren tepkileri gayet yeteli. Direksiyon 180 derece dönüyor, bu sorun olur mu sizin için bilmem fakat bana yetiyor.
    Gayet keyifli.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.