Şimdi Ara

F1 2019 [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
19.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yağmurlu havalarda nasıl kullanmamız gerekiyor aracı. Yağmur çıktığı an çok yavaş kalıyorum ve geçiliyorum. Virajlarda özellikle virajı nasıl almalıyız yağmurlu havalarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 26tl steamde :) Şaka gibi gerçekten.. Dün satın aldım.. Grafikleri belkide FH4 den sonra gördüğüm en iyi grafikti.. FFB hissi çok güzel direksiyona gerekli ayarları yapınca zangır zangır titriyo.. İçerik olarak gördüğüm en iyi oyun diyebilirim.. Fizik olarakda arcade-simulasyon karışımı olmuş.. Çok keyifli oynatıyor oyun :)
  • Arkadaşım yağmurlu havada aracın limitlerini zorlama,özellikle virajlara giriş ve çıkışlarda yarım gaz kullan. Aracın arkası bi an kaymasını istemiyorsan minimum fren kullan. Ayrıca araçların geçtiği yol çizgilerini kullan daha kuru ve tutunması bi tık daha kolay. Yağmur sağanak yağıyorsa mavi lastikleri, ciselti halindeyse yeşil renkli lastikleri kullan.

    İşin özeti öne geçmeye çalışma yolda kalmaya çalış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu oyunda 5 lap olsa bile Pit almak şartmı, yani benzin bitiyormu?
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    Codemaster sağ olsun hep 100 liraya çıkıyo zaten ilk indirimde 50lira sonra işte 26 lira falan alınıyor o yüzden çıkan oyunlarının çoğunu ilk indirimde alıyorum ben destek olmak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunu arkadaşlarımızla sezon şeklinde oynayabiliyor muyuz? 4-5 kişi alsak mesela aynı sezonu farklı markalarda birlikte ilerletebiliyor muyuz coop olarak?
  • 26 lirayken kaçırmadım indirdim solo bikaç etap oynamaya çalıştım ancak çok kolay diğer araçlara çarpılıyor bir türlü ayarlayamıyorum kendimi, onlar aralarında bir parmak mesafe olsada birbirleriyle senkron ilerleyebilirken ben bam diye geçiriyorum, frene basarsam da aşırı geri kalıyorum yada arkamdaki bana çarpıyor zincirleme kaza olup kaos oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    26 lirayken kaçırmadım indirdim solo bikaç etap oynamaya çalıştım ancak çok kolay diğer araçlara çarpılıyor bir türlü ayarlayamıyorum kendimi, onlar aralarında bir parmak mesafe olsada birbirleriyle senkron ilerleyebilirken ben bam diye geçiriyorum, frene basarsam da aşırı geri kalıyorum yada arkamdaki bana çarpıyor zincirleme kaza olup kaos oluyor.
    ideal yarış çizgisini bulursanız, manuel şekilde ERS yi kontrol ederseniz, tüm yardımlar kapalı şekilde oynarsanız diğer AI yarışçıları ile senkronize yan yana sırt sırta gidebilirsiniz.bunun içinde ne yazık ki öyle bir kaç kez girip çıkmak değilde kariyer modunu yardımlar açık yol çizgisi açık sekilde oynayıp zamanla hepsini kapatmakla oluyor.

    çokca pratikle olacak şeyler zamanla oluyor malesef
  • herşey kapalı logitech momo ile oynuyorum ai 100 falan.TC açık olunca çok yavaş kalıyor dikkat edin 5-6 sn turlarım gelişti tc kapatınca.anti lock brake açık sadece onun dışında 50 ye almıştım iade etmiştim niyeyse şimdi aldım çok sağlam oyun F2004 kullanıyorum valla yeni arabalar çok şaçma kamyon gibi 8 vites ayrıca çok hızlı vites değişilmesi gerekiyor elim ağrıyor yav :D
    f2004 öyle mi classıc araçlar iyi ki var

    logitech momo ile oynuyorum bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Nisan 2020; 14:29:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Oyunu uzun süredir oynuyorum hem de F1 2015'ten beri klavye ile. Yalnız bu oyunla(F1 2019) artık canıma tak etti. Ucuz yollu(baya ucuz) bir direksiyon alayım dedim. En makul seçenek Logi Momo Racing direksiyonu oldu. Yalnız henüz almadım. 2. el olarak birinden buldum alacağım. Oyunu bu direksiyon ile oynayan arkadaşlar varsa sizin gibi, yorumlarınızı merak ediyorum. Herhangi bir eksiği var mı örneğin? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyfibilenadam

    Merhabalar. Oyunu uzun süredir oynuyorum hem de F1 2015'ten beri klavye ile. Yalnız bu oyunla(F1 2019) artık canıma tak etti. Ucuz yollu(baya ucuz) bir direksiyon alayım dedim. En makul seçenek Logi Momo Racing direksiyonu oldu. Yalnız henüz almadım. 2. el olarak birinden buldum alacağım. Oyunu bu direksiyon ile oynayan arkadaşlar varsa sizin gibi, yorumlarınızı merak ediyorum. Herhangi bir eksiği var mı örneğin? Teşekkürler.
    Logitech Momo ile oynuyorum ve hiçbir sıkıntısı yok. Logitech Profiler 5.10.127 sürümünü kuracaksınız sadece yazılım olarak. Güncel versiyonlar görmüyor cihazı. O fiyat aralığındaki en iyi direksiyon Logitech Momo'dur. 15 yıllık direksiyon ama sağlamını bulursanız Snopylere, Kontorlandlere falan bin basar. 300 liradan fazla vermeyin bu arada. Ben kışın ikinci el 240 liraya almıştım tertemiz cihazdı. en fazla o kadar eder.
  • Merhaba arkadaşlar ben F1 2019da online yarışa başlarken vites sürekli N de kalıyor yarışa baslayamiyorum vites atmıyor ve diskalifiye oluyorum sebebi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdmx44

    Merhaba arkadaşlar ben F1 2019da online yarışa başlarken vites sürekli N de kalıyor yarışa baslayamiyorum vites atmıyor ve diskalifiye oluyorum sebebi nedir ?
    Araca gaz verdiğine emin misin hocam? Clutch manuele ayarlı olabilir. Onu otomatiğe al.
  • Evet gaz veriyorum cluch tuşa atanmış onumu düzeltmek lazım.offline oynarken sorun olmuyor onlineda oluyor yarışa başlarken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam sağ olasın. Bakalım ürünü alabilirsem bir kaç güne ben de yorumlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdmx44

    Evet gaz veriyorum cluch tuşa atanmış onumu düzeltmek lazım.offline oynarken sorun olmuyor onlineda oluyor yarışa başlarken
    Online'da girdiğiniz lobilerde clutch eğer manuel ayarlı ise, manuel olarak kalkacaksınız demektir. Sorun ondan kaynaklanıyor. Manuel kalkmaya tuş atayın. 5 kırmızı yanıp söndüğünde manuel clutch tuşuna basıp kaldırın arabayı ve gaz verin. Biraz pratik yaptıkça alışırsınız. Bazı lobilerde otomatik kalkış da oluyor. Lobi sahibinin tercihi tamamen.
  • Ya hu hocam direksiyonla kullanmak bu kadar zor muymuş bu aracı. Hassasiyet ayarı falan var mı varsa,nerede? Force Feedback ayarlarını yaptim sadece. Virajlarda direksiyon doğru tepki veriyor ama araç dönmüyor adam akilli. Benle mi alakali acaba durum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyfibilenadam

    Ya hu hocam direksiyonla kullanmak bu kadar zor muymuş bu aracı. Hassasiyet ayarı falan var mı varsa,nerede? Force Feedback ayarlarını yaptim sadece. Virajlarda direksiyon doğru tepki veriyor ama araç dönmüyor adam akilli. Benle mi alakali acaba durum :D
    Hocam alışana kadar 2-3 saat zorlanabilirsin. Beyin otomatikmen normal araba gibi sürdürüyor sana ama alışınca geçecek. Büyük ihtimal virajlara falan tecrübesiz olduğun için dan dun giriyorsun. Bol bol pratik yap. Benim tavsiyem, Avusturya GP'de time trial oyna. Hem kısa, hem de kolay sayılabilecek bir pist. Force feedback ayarlarını çok yüksek yapma. 40-20-20-10'du benimkisi sanırım. Direksiyonu oyuna girince hem tam sağa, hem tam sola çevirip kalibre et. Ayarlardan kontrol et direksiyonun durumunu sağa sola döndürünce orda gözükmesi lazım. Frendeki deadzone ayarını 3 ya da 4 yapmanı öneririm. Çalışma ve pratikle alışırsın direksiyona.
  • Sağ ol fazla da zorlamadan bi kaç güne yayayım ben en iyisi. Başta hevesim kırılmadı değil. Her gün girdiğim virajları direksiyonla giremeyince kendimi kötü hissettim. Ama alışcaz dediğine göre. Sag ol yardımcı olduğun için çok makbule geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.