Şimdi Ara

f0r pantheon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yayını izlediğim de ben trde pek sevilmem demişti.Ve sen kimsin ki sevilmiyosun tanıyan falan varmı arkadaşı demiştim ve banlanmıştım.

Şuan twitchte gördüğüm ve gereksiz bi şekilde 200 civarı izlenen yayıncı.Oyun kalitesi olarak da muazzam bi oyun oynayamyan, Geçen sezon 1200 win ve yine o civar bi lose ile challanger 1.si olan bu arkadaş gereksizce hyplelanmıştır.Hayır anlamıyorum 1200 winle challanger da 1. olsan ne yazar ya buna yetenek diyen var mı aramızda

Evde oturup üniversite sınavıma çalışmayıp sabah akşam lol oynasam sırf ben değil bi çok insan bu çocuk gibi asosyal olup evde 7/24 pc başında lol oynasa emin olun bundan çok daha iyi oluruz buna ben eminim

Ligimi soracak olan olursa ben günde 3-4,4-5 oyun arası atıp ustalık ligindeyim hatta son 2-3 gündür de oynamıyorum.Ki inanın bu çocuk karşıma da geldi karşıma geldiğinde de yenmiştim (hem lanei hem oyunu)

Uzun lafın kısası bazı düşük ligdeki küçük kardeşlerimiz abi dicek insan aradığı için bu gereksizler hypelanıyor.Burdan da elemana herhangi bi prim yapma amacım yok.

• sende %50 win rate ile 320 küsür oyunda anca master olmuşsun biz birşey diyoz mu ?

ve herifin kendi hayatı istediğini yapar durduk yere burada konu acmanın gereği nedir belli ki fena geçirmiş sana lel
  • Bunu diyerek reklam yapıyorsun,adını hiç duymadığım birini öğrenmiş oldum sayende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide gereksiz hypelasanıza bir şey deniycem
  • Benim tek sevmediğim konu belli bir kümeye ya da eloya geldikten sonra yayın açmaları.Onun dışında bir sorunum yok.Egolarını gösteriyorlar sadece başka bir şey yapmıyorlar.
  • egoist şımarık biri. 10 kişiyken gelirdim yayınına herkese nasılsın iyi misin falan derdi. şimdi best tr chall falan diyor best tr mid gibi izlemeye değmez kısacası.
  • Hisst oyle deme eu csden teklif gelmisti 100k dolar az gelmis kabul etmemis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu çocuğu 15 sn izleyemiyorum , çok itici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

benide gereksiz hypelasanıza bir şey deniycem

Sen zaten hype değil misin ?
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    Yayinlarini izliyom arada klavyede bastigin tuslari gostermeside güzel oluyor xD

• Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Kimse yayin acmasin o zaman? Silverlari falan izlersin

• Gene klasik turk milleti hicbir sey begenmez sozunu yineliyorum silver yayin acsa lowa bak ezik bilmemne ch 1.si yayin acsa asosyal bilmem kac mac atmis da olmus

Arkadas neyi begeniyosunuz siz ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

yok bolm

@JJimi
  • master tier geld,challenger 50'den 200 e çıkarıldı mertlik bozuldu hacı
  • gereksiz çöp
  • quote:

quote:

quote:

yok bolm

@JJimi

aç yayını toplanıyoruz, kaanı hypelıyoruz

sloganı da yazdım hadi.

• Her ne kadar normal oyunda olsa karşıma 2 dia 1 master gelmişti oyunu belli bir yere kadar eşit alsalarda kazanmıştık o zaman beri kimseyi hypelamıyorum.NB3 hariç adam fena rengar oynuyor
  • JJimi kullanıcısına yanıt
    Kimse yayın açmasın demiyoruz.Ego kasmak için belirli kümeye gelince açmasınlar.Adam gibi yayıncı olacağını düşündüğü zaman açsın.Belirli zamanı beklemesin.

Ayrıca gerekirse Silverları da izlerim sonuç olarak onlarda oyuncu.Karakteri ve insanlara davranışı iyiyse ben elo ayırt etmem.Ama tabiki şuan bazı önceliklerim var yayınları izlerken beni en çok eğlendiren kişileri izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 24 Nisan 2016; 22:23:13 >
  • Ben kendisini tanıyorum fakat herkesin kendi görüşü ama konuyu açan kişi çok gereksiz.Aynı elodayız geçen gün karşı takımda ahri oynarken bizdeki fizz seni pert etmişti.Bence sende tr de gördüğüm en kötülerdensin :-)

Ayrıca konuyuda gereksiz ve itici buldum, hayır açıyorsa açıyor sana zorla mı izletiyorlar.Chal-master eloda 1v1 de 4 den fazla skor veren kişinin konuşması garip geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok bolm

@JJimi

aç yayını toplanıyoruz, kaanı hypelıyoruz

sloganı da yazdım hadi.

açıyomda açtığımla kalıyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.