< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 21 Aralık 2015; 11:08:31 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 21 Aralık 2015; 11:08:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turist ömer -- 31 Ekim 2014; 21:31:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 4 Eylül 2016; 20:51:43 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bilgisayarlı hayatımın 15 yılını Q klavye ile geçirdim. 10 parmak kullanmaya hiç kasmadım şimdiye kadar. Ve bu yaşta anladımki 10 parmak olmadan istediğim hızda yazamayacağım hiç bir zaman. Ve madem böyle sancılı bir sürece gireceğim, olmuşken Q denen verimsiz harf düzenini bırakıp F düzeninde inşa edeyim 10 parmağı dedim. Aynı Q klavye ile devam ediyorum. F harf düzeninin çıktısını aldım ekranın altına koydum klavyeye bakmadan sadece çıktıya bakarak yazıyorum. bugün F'li hayatımın ilk günü. Resmen bilgisayarla ilk tanıştığım halime döndüm. İğrenç bir his. Olabildiği kadar direneceğim ama bırakmanın da eşiğindeyim. Dakikada 90 kelime yazan adamdım ben. Eziyet çekiyorum resmen. Bunu gönderiyi 10 parmak kurallarına uyarak yazmam 10 dakikamı aldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 11 Ocak 2024; 0:55:19 > |
|
O on dakika sana zaman içinde saatler olarak geri dönecek. Bilimsel olarak defalarca ispatlandı ki F klavye kullananların parmakları Q kullananlara göre daha az yol alır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 13 Ocak 2024; 19:24:1 > |
|
2 gün önce bıraktım. F ve 10 parmağı. Eskisi gibi yazmaya devam ediyorum. Zaten yavaş da değilim 10fastfingers'ta dakikada 90 kelime yazıyorum. Bırakmasaydım dakikada 90 kelime yazacak hale gelmek için 1 yıl boyunca her gün bilgisayarda ekstradan 1 saat oturup çalışmam gerekir. Ona verecek zamanım yok. Direkt F ile başlamak tamam, çok mantıklı. Ama Q ile yıllarını geçirmiş kişi için F'ye geçmek boşbeleş adam işi. Dakikada 15 kelime yazıyordum. Böyle bi saçmalık var mı? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |