Bildirim
F:\System Volume Information trojan sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
F Surucusu icin sistem geri yuklemeyi tamamen kapatip tekrar acmangerekiyor. -
System Volume Information nın içine girerek virüsü elle silebilirsiniz.
System Volume Information’ Dosyasının İçine Nasıl Girilir? -
bence system restore özelliğini kapatıp bir daha da hiç açmayın. ne yaparsan yap oraya eninde sonunda bir trojan girecektir. kapatın kafanız rahat etsin -
serji ve dejaay 'yın dediklerini yaparsan kurtulursun
boo 'nun dedigi gibi pc ye virus girdiyse silmek için onceden sistem geri yüklemeyi kapatman gerekiyor.. -
System volume information trojanlı harici diskteki bilgilerimi nasıl trojansız bilgisayara aktarabilirim? dejaay'ın klasör içine girme seçeneği internet kafede işe yaramadı, kendi bilgisayarıma aktarıp orada deneyerek risk almakta istemiyorum. USB Disk Security veya başka bir program çare olabilir mi? teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: cengiz han
System volume information trojanlı harici diskteki bilgilerimi nasıl trojansız bilgisayara aktarabilirim? dejaay'ın klasör içine girme seçeneği internet kafede işe yaramadı, kendi bilgisayarıma aktarıp orada deneyerek risk almakta istemiyorum. USB Disk Security veya başka bir program çare olabilir mi? teşekkürler.
USB Disk Security işe yarayabilir ancak bilgisayarınıza bulaşsa da yazdığımı uygularsanız elle rahatça silebilirsiniz. -
USB Disk Security işe yaramadı. Klasör içine girme yolunu denedim ama sürekli yeniliyor. Kayıt defterinde silinemez bir girdi oluşturmuş. Ama sistem geri yüklemeyi kapatmadan yaptım, önceki kapatarak yaptığım girişimler işe yaramamıştı. C 'ye format attım, kendi kendine veya D sürücüsünden açılışta tekrar virüs bulaşıyor. Şimdi D sürücüsü RAW formatlı olarak gözüküyor ama XP CD'sinin yükleme ekranında NTFS olarak gözüküyor. Şimdi evde XP yükleniyor, bu sefer D'den veya kendi kendine virüs bulaştırabilecek mi? Göreceğiz. Kurtarma CDlerinden çalışan register programları var, ama bir düzeltme , silme yapamadım. Klavyede : tuşu basmıyor, istediğimi yapamıyorum. Harici diski de 16.5 saatte Copywipe ile sildim. İçindeki System volume information silinmiş midir bilmiyorum. Yazdığım kafe bilgisayarı da virüslü, o yüzden bakamıyorum. Tüm klasörlerin ismini ayrıntılı olarak yazdım. Klasör olarak kopyalamaya izin veren ve USB desteği olan bir program biliyor musunuz? Ve/veya Windowsu açmadan virüsleri ve kayıt defterini temizleyebileceğim bir program? Teşekkürler.
-
SP 2'den sonra SP 3 CD'si ile yükledim, gene virüs bulaştı. Arkadaşlar yok mu buna bir çözüm? Yeni harrddisk mi alalım? Ya da tüm arşivi mi silelim? USB diske Windows kurabilirsem oradan çalıştıracağım. -
KASPERSKY 2009 kur bendede sistem informationda trojanlar buldu ve sildi -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
System Volume Information� Dosyasının İçine Nasıl Girilir?
Bunlara ne gerek var system geri yüklemeyi kapattınmı hepsi silinir gider
Antivirus olarak silme yeteneği yüksek olan avira'yı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Ağustos 2008; 12:19:01 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: ValouR
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
System Volume Information� Dosyasının İçine Nasıl Girilir?
Bunlara ne gerek var system geri yüklemeyi kapattınmı hepsi silinir gider
Antivirus olarak silme yeteneği yüksek olan avira'yı tavsiye ederim
Sistem geri yuklemede onemli tarihler varsa diye yazmis olabilir. Farkli bir bakis acisi getirmis. Ne guzel fakrli cozumler oluyor iste adaha ne*
-
System Volume Information klasörü 1 MB'tan 37 MB'a, ondan 647 MB'a ondan da 15 GB'a yükselmiş. Silmeye çalıştım, 12,8 GB'a kadar silebildim. En son bilgisayar kapat komutuna cevap vermeyince elektriği keserek kapattım. Açınca klasörün boyutu 37 MB'a inmişti. Silerek 26,4 KB'a kadar indirdim. Format atıyorum düzelmiyor ya da her defasında harici diskten bulaşıyor. Bu virüs harddiskin boot bölümüne format halinde bile çalışabilecek şekilde yerleşebilir mi? Microsoft yetkilisiyle yaptığım görüşmede bu klasörün sid,sistem klasörü olduğunu, virüs programını güncelleyip taratmamı söyledi. Artık Windows installer hizmetine de ulaşamıyorum. Çöp kutusu görünümüne bürünen RECYCLER klasörünü(virüsünü) temizledim. System Volume Information çok başımı ağrıttı. Kaspersky 2009 yükledim, bir şey bulmadı.
Windowsda kullandığım programları çalıştırabileceğim işletim sistemleri önerilerinizi alabilir miyim? Ya da bir kurtuluş yolu. Bazen bilgisayardan da kendi kendine ses de geliyor.
-
1. XPLIVE CD ile bilgisayarınızı acın ve bütün sürücülerdeki System Volume Information sorunsuz bir sekilde silersiniz..
2. Avira AntiVir Rescue System CD olustur.. asagıdaki sitede nasıl yapacagın yazılı..
http://doctus.org/avira-antivir-rescue-system-cd-t26409.html
Suanda kullanmıs oldugunuz Virus Programını Kaldırın.. Asagidaki Seceneklerden birini kurun..
3. Avira Antir veya Kaspersky kullanın.. bu tarz viruslerde daha iyi sonuc alırsınız.. -
linux live cd lerle pc yi açıp her dosyayı sorunsuz silersiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X