Şimdi Ara

F:\ Sürücüsüne Erişemiyorum (Sorunu Çözdüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

az önce format attım ve windows xp işletim sistemimi kurdum. şimdi f sürücüsüne girmeye çalıştığımda erişim engelendi diye hata mesajı ile karşılaşıyorum.
    bilgisayarı güvenli kipte başlatıp f sürücüsü için " everyone, administrator, system, creator owner, kendi kullanıcım " bunları güvenlik sekmesindeki listeye ekledim ve tam denetim dedim. şimdi f sürücüsünün içerisindeki klasörleri görüntüleyebiliyorum ama klasörlere giremiyorum. defragı açtığımda disk birleştirebiliyorum, yani badsector veya başka bir tarz girişimi engelleyebilecek bir sorunum yok.

bütün bunlar son 30 dakika içerisinde sistemimi yeniden kurduktan sonra oldu. bütün dh üyelerinden ve yöneticilerinden yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Aralık 2006; 21:33:35 >

• hadi abiler ablalar bi el atın şu işe. çok önemli bütün belgelerim, programlarım, çalışmalarım f sürücüsünde
  • tahminim önceki windowsu kullanırken kaşındın ve windowsun NTFS dosya şifrelemesini kulandın dimi
    şimdi kişisel windows oturumun değiştiği için windows dosyaları şifre altında tutuyo muhtemelen
    benim düşüncem o
  • evet kaşındım ve öyle yaptım. f sürücüsüne içeriğinin başka kullanıcıların erişimini engellemek için sadece kendi kullanıcımı ve administratorü ekledim o listeye.....

peki yardım edecek bir üstad bir profesör bir doçent bir... (ne bilim işte birisi yok mu?)

birazdan ss da ekliyeceğim
  • sürücüye erişebilen kullanıcıların listesi:

f sürücüsündeki müziğim klasörünü açmaya çalıştığımda(bu bütün klasörlerde oluyor):

resimlerim klasörünü açmaya çalıştığımda verdiği hata mesajı:

• sorunu kendim çözdüm. teşekkür edecek kimse olmadığından .....
  • Yardımcı olamamış olabiliriz :) Ancak çözüm biçmini buraya da yazarsan ileride aynı sorunla karşılaşırsak biz de çözebilelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsa2

Yardımcı olamamış olabiliriz :) Ancak çözüm biçmini buraya da yazarsan ileride aynı sorunla karşılaşırsak biz de çözebilelim...

+2006 (belki de son defa 2006 oldu bu. hani yil bitiyo ya o acidan.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.