Şimdi Ara

F-Secure kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 desteği var diye bu antivirüs programını kurdum. Üstelik kampanyadan 6 aylık key de dağıtıyorlar.
    Programın kurulması ve güncellenmesi biraz zaman aldı.
    Forumda arattım ama bu programla ilgili az konu vardı.
    Bu program için bilginiz var mı?
    Bazı sitelerde virüsleri silemediğinden bahsediyorlar. Ama en doğru bilgi tabii ki DH'de..:)

Şunu eklemek istiyorum. Bundan önce Antivir kullanıyordum. O interneti biraz kastırıyordu.
    Bu f secure interneti hiç kastırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 9 Mayıs 2009; 13:46:46 >

• F-Secure kullanmadım ama Kasper'in Win 7 için çıkartığı sürümü deniyorum.
    Onda da 185 günlük bedava lisans veriyorlar aklında olsun
  • Koca forum F-Secure kullanan yok mu?
  • link verde bizde deneyelim....
    ben 3 yıl ücretli olanını kullanmıştım çok memnundum virüs silmeme gibi bişey başıma gelmedi hiç.
  • f secure kullanmadım ama sen yinede işini sağlama alıp kaspersky antivirüs 8.0 kullanabilirsin.ayrıca windows 7 ile uyumludur.

sana özel mesaj göndermek istedim yollanmadı metalok problem nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 11 Mayıs 2009; 22:30:00 >
  • Ne zaman kullandıysam hep bilgisayarımı kasmıştır.2 saat bile dayanamadan sistemimden kaldırırdım.Bu nedenle kalitesini öğrenmeye fırsatım olmadı.
  • NORTON İNTERNET SECURİTY 2009 kullanıyorum win 7 de ama bu programa bi ilaç yokmu yahu kendi sitesindeki 14 günlük sürümü bile 1 gün kullandırıyo norton,ne çakal bunlar yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fx 15 Kullanan Var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlaca gerek yok ve forumda yasak bildiğiniz üzere.14 günlük değil 90 günlük kullanım hakkı veriyor.Üst konuda linklerini verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.