Şimdi Ara

F-S Amilo Pro V3405 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işletim sisteminin değiştirilmesi garantiyi de etkiliyor değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esco673

işletim sisteminin değiştirilmesi garantiyi de etkiliyor değil mi?

yok oyle bişey dostum, lisanslı kullanıcıysan elinde işletim sistemin varsa rahatlıkla kullanabilirsin, kurup kaldırabilirsin.(tabi lisanssızda ama lisanslı kullanalım arkadaşlar :) )
  • teşekkür ederim yorumların ve incelemen için. öok yardımcı oluyor. peki hepsiburada.com'dan almanın teknik servis açısından dezavantajı var mı? Fujitsu Siemens'in teknik servisinden şikayetçi olmuş bazı arkadaşlar. bir de hepsiburada.com'a mı göndermek gerekiyor arıza olursa yoksa direkt servise mi gidecek. Şunun için soruyorum bir arkadaşıma alacağım bilgisayarı, arıza falan çıkarsa rezil olmayayım :)

bu arada ısı problemi var mı bilgisayar'da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esco673 -- 1 Ağustos 2007; 9:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esco673

teşekkür ederim yorumların ve incelemen için. öok yardımcı oluyor. peki hepsiburada.com'dan almanın teknik servis açısından dezavantajı var mı? Fujitsu Siemens'in teknik servisinden şikayetçi olmuş bazı arkadaşlar. bir de hepsiburada.com'a mı göndermek gerekiyor arıza olursa yoksa direkt servise mi gidecek. Şunun için soruyorum bir arkadaşıma alacağım bilgisayarı, arıza falan çıkarsa rezil olmayayım :)

bu arada ısı problemi var mı bilgisayar'da?

http://www.hepsiburada.com/servismerkezleri.aspx

• arkadaşlar cihaza vista kurmayı deneyen yada kuran varmı?
    merağım şurda cd içindeki driverlar vista uyumlumu??
  • sadece telefon numarası verilmiş. fujitsu siemens'in sitesinde birkaç şehir için 444'lü numara var o kadar :(
  • Klavyenin üstten bir fotoğrafını çekip koyabilir misiniz? Teşekkürler.
  • Bana çok güzel bir laptop gibi geldi, ama galiba biraz küçük. Bu bazıları için avantaj bazıları için dezavantaj olabilir.
    Max parlaklıkta 3 saat pil ömrü gayet güzel galiba bunda küçük olmasınında bir avantajı var.
    Gördüğüm kadarıyla çantasıda yanında hediye geliyor galiba. buda güzel bi özellik.
    teknik servisi berbat olmasa gayet iyi bi ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

hepsiburada.com'da 1080 YTL'ye çıktı ürünün fiyatı. Ayrıca e-reyon.com'da 1057YTL'ye gördüm. e-reyon güvenilir midir? Alışveriş yapan var mı ereyon'dan?

ben aldım sgh-e870 3 günde geldi
    güvenilir bir site
  • herkese slm, bu üründen bende aldım, bluetooth entegre geliyor, 4 usb var, ekran parlaklığı tatmin edici bir düzeyde, dvd okuyucusu çok iyi, görünüm olarakta gayet güzel, pil süresi yaklaşık 2,5 ile 3 saat arasında, fiyat-performans olarak kesinlikle çok iyi. Ürünün eksilerine gelince yoğun veri transferinde harddisk fazla ısınıyor, harici diskimden yaklaşık 70gb lık veriyi aktarırken harddisk ısısı 60c budu ve ekran karardı, şebeke kullanımında da hoparlörlerde az miktarda inilti oluşuyor,gönderilen çanta valiz gibi iki tane 14 inç notebook rahat alır, bunun dışında başka bir problem göremedim,

ayrıca denemek için kurduğum far cry ı (1024-768-32bit) çok rahat oynadım,
  • slm,

teknik döküman

intel coreduo 2 t5500 1.66
    2*512 533mhz ddr2 samsung ram
    14.1 1024-800 16ms parlak ekran
    Western Dijital 120GB 5400RPM 8MB SATA 1 harddisk
    intel 945gm chipset,
    Intel Pro W-LAN i3945 a/b/g kablosuz ağ
    intel gma950 128 ekran kartı(biostan 224mb a çıkarılamıyor)
    lg dvd full yazıcı
    Pcmcia express(tv kartı alacaklar dikkat etsin)
    4*usb(2 tane yanda, 2tane arkada)
    tv çıkışı
    1 mikrofon, 1 harici speaker çıkışı
    entegre bluetooth(toshiba)

şarj
    dvd izleme 2.10
    internet vb 2.40

tekrar şarj süresi 2saat

internet teknik döküman
    http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/mobile/en/ds_amilo_pro_v3405_ed1.pdf

yeni bios ve diger driver
    http://www.fujitsu-siemens.com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=2414

Notebook hardware control
    Tanıtım:
    Eğer, "Intel Mobile" donanıma sahip bir taşınabilir bilgisayarınız varsa Notebook Hardware Control tam size göre.
    # Program sayesinde pil gücünüzü kontrol edebilir böylece pil ömrünü arttırabilirsiniz.
    # CPU voltaj kontrol ile sisteminizin aşırı ısınmasını engelleyerek işlemcinizi sürekli soğuk tutabilirsiniz.
    # İşlemci hızını kontrol edebilirsiniz.
    # Monitör ve pil şarj seviyesini ayarlayabilirisiniz.
    # S.M.A. R.T yönetimi ile sistem sabit diskini kontrol edebilirsiniz.
    # Sabit diski ısısını görebilir ve kontrol edebilirsiniz.
    # Fan kontrolü ile gürültüyü azaltabilirsiniz.

http://www.inndir.com/program.php?id=35717

• meerhaba arkadaşlar,
    hepsiburadanın yorumlarından birinde dvd'sinin sadece okuyucu oldugu dvd yazma özelliğinin olmadıgından bahsediliyordu doğrumudur merak ettim??
  • Dv-rw var üzerinde lg marka ve gayettte stabil yazmakta....yani üzerinde okuyucu değil ukuyucu -yazıcı var
  • Notebook Hardware Control, arkadaşın önerdiği bu programı en azından deneyin.
  • 14.1" / 1280x800 / WXGA değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canakar

14.1" / 1280x800 / WXGA değil mi?

evet
  • Bende bu üründen almayı karar veridim acaba internetten driverlarını nereden indirdiniz kendi sitesinde bu aptopu göremedim.İncelemeniz için cok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Bende bu üründen almayı karar veridim acaba internetten driverlarını nereden indirdiniz kendi sitesinde bu aptopu göremedim.İncelemeniz için cok teşekkür ederim.

Sitesinde var ,driverleri kutu içeriğinde geliyor.
  • Sitesinde 3405 diye yazdıgımda laptopu göremiyorum.mümkünes link verebilirmisiniz.
  • arkadaşlar ben bluetoothu çalıştıramadım.. :( nasıl yapcaz ...tüm driverleri yükledim biostaki bluetooth seçeneği de aktif..wireless çok iyi çalışıyor ama bluetoothu görmüyor..bu arada 2 şey soracam...cihazın sol-alt köşesindeki ışıkların soldan 1.si ne renk? diğer sorum ise o ışıkların altında FLOPPY gibi bişey war..ben onu çekince boş bi plastik çıkıor..çıkan yerden makinanın içini görüorum..sizde de öyle mi??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.