LCD TV de SD yayın için kullanacağım HDMI 1.2 çıkışlı f/p hem kaliteli hem uygun fiyatlı bir alıcı arıyorum. Bu kutulara çok yabancı olduğum için kullanıp memnun olduğunuz veya önerdiğiniz alıcıları lütfen tavsiye edebilir misiniz ?
Geçen forumda gördüğüm Next 18000 CIS hoşuma gitti ama dediğim gibi çok az bilgi sahibiyim bu konuda
Teşekkür Ederim...
Next iyidir. Fakat konu yanlış yerde açılmış. Uydu receiverler için ayrı bir başlık var. Oraya açarsan daha çok yardım alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Next iyidir. Fakat konu yanlış yerde açılmış. Uydu receiverler için ayrı bir başlık var. Oraya açarsan daha çok yardım alırsın.
Bende tahmin ettim DH forumları çok geniş, belki adminler taşır bu konuyu daha öncede hatalı yere açmıştım...
hiremco x3 kullanabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ALPİ26
Onu almak için gittim ama bir kaç yer sorunlu alma falan bişiler dedi bende Next YE 18000 aldım inşallah memnun kalırım saolun öneri için.
quote:
Orijinalden alıntı: ssenginss
quote:
Orijinalden alıntı: ALPİ26
Onu almak için gittim ama bir kaç yer sorunlu alma falan bişiler dedi bende Next YE 18000 aldım inşallah memnun kalırım saolun öneri için.
Next YE 18000 güzel bir cihaz arkadaşlar HDMI bağlantısından memnun kaldım
Hiremco tavsiye ederim. Dilerseniz kırdırıp digitürkü ayda 5 dolara izleyebilirsiniz çok kolay bir şekilde