Şimdi Ara

F/P Oranı Yüksek Fakir Oyuncu Sistemi Kuruyorum Bi El Atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir sistem kuruyorum.Fakat bütçem az.En iyi f/p oranı ile oyuncu bilgisayarı topluyorum.1000 TLye sadecene kasa ve sadecene ssdli ( hdd istemiyorum ) bir sistem Oluşturma peşindeyim.Ssdnin boyutu az olcak o yüzden 150 Tl civarı bi para ona gidiyor.Uzun ömürlülük açısından kasada iyi bir şey olsun.Yani bu konu altında beraber bir sistem oluşturalım.

Ekran kartı bu olucak;

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Bunun üstünden bir sistem kuralım.

Ben Pcden anlıyorum ama uzak kaldım biraz.Daha yeni Amd R serisini gördüm.Hatta Apu A10 7850kdaki dahili gpu şaşırtıcı derecede iyi.Ben zaman gectikçe pcnin modası geçer fiyatlar düşer diye beklerken aksine bazı parçaların fiyatları artmiş.
    Zamanında iyi bir pcem vardı sattım.Şimdi belli bir aradan sonra tekrar sistem.toplamaya karar verdim.Ancak bu sefer bütçem kısıtlı.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçinden Geçicem -- 29 Haziran 2014; 1:50:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Intel g3220
    H81 anakart (h81 hakkinda bilgim yok model soyleyemicem)
    4gb ram
    500gb hdd
    260x gpu
    Cooler master cmp 350 500w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Intel g3220
    H81 anakart (h81 hakkinda bilgim yok model soyleyemicem)
    4gb ram
    500gb hdd
    260x gpu
    Cooler master cmp 350 500w

Hdd istemiyorum.Kasa Dark Oriondan daha iyi gibi gelmedi.Psuyu ayrı alıcam.İntelim düşük fiyatlı işlemcilerinin performansını bilmiyorum ama fx4300 daha iyi gibi.

• Sistemde 4 Gb ram olmasına gerek yok 2Gb 1600 mhz ddr3 hi-level ram yetmez mi ? Mesela yeni oyunlara etkisi fazla mı olur ? Ssd açığı kapatırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İçinden Geçicem

Arkadaşlar ben bir sistem kuruyorum.Fakat bütçem az.En iyi f/p oranı ile oyuncu bilgisayarı topluyorum.1000 TLye sadecene kasa ve sadecene ssdli ( hdd istemiyorum ) bir sistem Oluşturma peşindeyim.Ssdnin boyutu az olcak o yüzden 150 Tl civarı bi para ona gidiyor.Uzun ömürlülük açısından kasada iyi bir şey olsun.Aklımda Dark Orion var psusuz.Yani bu konu altında beraber bir sistem oluşturalım.

Ekran kartı bu olucak;

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Bunun üstünden bir sistem kuralım.

Ben Pcden anlıyorum ama uzak kaldım biraz.Daha yeni Amd R serisini gördüm.Hatta Apu A10 7850kdaki dahili gpu şaşırtıcı derecede iyi.Ben zaman gectikçe pcnin modası geçer fiyatlar düşer diye beklerken aksine bazı parçaların fiyatları artmiş.
    Zamanında iyi bir pcem vardı sattım.Şimdi belli bir aradan sonra tekrar sistem.toplamaya karar verdim.Ancak bu sefer bütçem kısıtlı.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

al geç

• quote:

Sistemde 4 Gb ram olmasına gerek yok 2Gb 1600 mhz ddr3 hi-level ram yetmez mi ? Mesela yeni oyunlara etkisi fazla mı olur ? Ssd açığı kapatırmı ?

istersen al dene gör sonra bu pc niye rest atıyo diye konu açma
  • Rami hi-level 4 gb yapsak , kasayı z3 plus alsak , 500w zalman güç kaynağınıda eklesek geriye kaldı 500 tl işlemci anakart ssd bi el atın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f/p oranı en iyi olan suv
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçinden Geçicem İ kullanıcısına yanıt
    Hi level kaliteli degil

Bu butceye ssd hayal

Zalman z3 zor

Yuksruda resimmini attigi sisteki al ilerde ssd ve 4 gb ram ekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Arkadaşlar ben bir sistem kuruyorum.Fakat bütçem az.En iyi f/p oranı ile oyuncu bilgisayarı topluyorum.1000 TLye sadecene kasa ve sadecene ssdli ( hdd istemiyorum ) bir sistem Oluşturma peşindeyim.Ssdnin boyutu az olcak o yüzden 150 Tl civarı bi para ona gidiyor.Uzun ömürlülük açısından kasada iyi bir şey olsun.Aklımda Dark Orion var psusuz.Yani bu konu altında beraber bir sistem oluşturalım.

Ekran kartı bu olucak;

al geç

Adam sana bu bütçeyle 650ti boost önermiş daha iyisini bulamazsın kesinlikle bunu al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.