Şimdi Ara

[F/P Mekanik Oyuncu Klavyesi] Gamepower Warlock Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [F/P Mekanik Oyuncu Klavyesi] Gamepower Warlock Kullanıcı İncelemesi

Bugün test konuğum Gamepower markasının Warlock isimli mekanik oyuncu klavyesi.
    Gamepower, Çinli bir şirket. şu günlerde ürünleri yok satıyor.
    Ülkemizde de klavyeden monitöre, monitörden güç kaynaklarına çok çeşitli kollarda ürünlerini piyasaya sürmüş durumdalar.
    Ben bu tarz şirketlere minnettarım, bundan 1-2 sene öncesine kadar dümdüz mekanik klavyelere 200-300 lira paralar vermek durumunda kalıyorduk -ki bunlar genelde numpadi bile olmayan ürünlerdi.
    Böyle rekabetçi hamleler biz tüketicilerin işine gelir, o yüzden bu marka ve rakibi markalara elimden geldiğince YouTube kanalımda ve forum incelemelerimde yer vermeye çalışacağım.

Klavye sade bir kutu tasarımına sahip, ön tarafta RBW ışıklandırma ibaresi yer almakta.
    Bu ibareyi biraz açmam gerekirse her şeritte farklı renk ve farklı anahtarların ışığının açılıp kapanabilme animasyonlarına sahip.
    Yukarıdan aşağıya renk dağılımı kırmızı-beyaz-yeşil-mavi-turuncu ve mor şeklinde. Bu renk kombinasyonu ürün RGB olmadığı için değiştirilemiyor.
    Aynı zamanda klavyenin 104 tuşa sahip olduğu belirtilmekte, burada İngilizce Q üzerine Türkçe Q için gerekli kaplamalar yapıldığı için sadece küçüktür büyüktür tuşu eksik.
    Onu da ALT + é ve 1 tuşuyla halledebiliyorsunuz.
    Ön tarafında mekanik anahtara sahip olduğu belirtilmiş, bu ürün mavi ve kırmızı anahtar olmak üzere iki farklı kombinasyonda gelebilmekte.
    Ürünün hangi anahtara sahip olduğunu anlamak için ise kutunun arkasına bakmamız lazım.

Burada görebileceğimiz üzere inceleyeceğimiz ürünümüz kırmızı anahtara sahip, burada OUTEMU markasına yer verilmesi bir avantaj.
    Kırmızı anahtar bildiğiniz üzere doğrusal bir basım hissi olan, çıt sesi çıkarmayan bir anahtar türü. Mavi anahtara nazaran biraz daha sessiz çalışmakta.
    Mavi anahtar yazmaya daha elverişli denilse de kırmızı anahtarla da biraz vakit geçirdikten sonra gayet keyifli bir yazım mümkün.
    Kutunun ortasında ise ışıklandırma modları bulunmakta, ne yazık ki bu açıklama kısmını kullanma kılavuzunda göremedim, oraya koymaları daha pratik olurdu.
    Bunun haricinde sol tarafta teknik bilgiler verilmekte, burada anti-ghosting özelliğinin olduğu da belirtilmiş. Bazı rakiplerinde anti-ghosting özelliği belirli sayıya kadar limitlenmiş halde bulunurken Warlock'ta böyle bir limit bulunmamakta.

Kutunun dışıyla işimiz bittiyse kutu içeriğine geçelim.

Ürünümüz sünger desteklerle korunmakta ve kendisi de çizilme vs durumlara karşı ekstra bir koruma olması açısından bir naylonla kaplanmış halde gelmekte.
    Bunun haricinde anahtar sökme aparatı bir poşetin içerisinde gelmekte ve bir adet kullanma kılavuzu ve garanti belgesi bulunmakta.
    Kutudan herhangi bir sticker vs çıkmıyor. Gamepower hoş bir logoya sahip, içerisinden bir sticker çıkması marka imajını güçlendirmek ve reklamlarını yapmak açısından bir avantaj olabilirdi. Şahsen ben kullanırdım.

Kutu içeriğimizden bu kadardı, şimdi gelin ürünün kendisine geçelim.

Ürün tasarım olarak kendisinden oyuncu klavyesi olarak söz ettirmeyi hak etmiş. Shift ve Caps Lock tuşlarında FPS oyunlarında görmeye alışık olduğumuz üçgen logolar mevcut.
    Ayrıca ürünün genelinde kullanılan yazı tipi de ürüne dinamik bir hava katıyor. Burada Türkçe Q çıkartmaları bulundukları tuşları biraz karmaşık gösterse de alışınca göze batmıyor.
    Üründe yarım boy bir enter tuşu kullanılmış, virgül tuşu ise enterın üstüne yerleştirilmiş. Ben tam boy enterlara alışık olduğum için ilk kullanımda biraz yadırgadım.
    Yine frisby'nin mekanik klavye incelemesinde yakındığım bir konu burada da gözükmekte, caps-num-scroll lock tuşlarının açık mı kapalı mı olduğunu gösteren ışıklar çok zayıf ve tuşların yukarıda konumlanması sebebiyle gündelik kullanımda num lock açık mı caps lock kapalı mı ilk seferde yanılabiliyorsunuz.

F tuşlarının bir fonksiyonu da multimedya uygulamalarını yönetmek. FN tuşu ile ikinci fonksiyonlarını kullanabiliyorsunuz.
    F1-4 arası ses açıp kapama ve varsayılan medya uygulamasını başlatma; F5-8 arası durdurma, geri ve ileri sarma fonksiyonları; F9-12 arası ise mail, hesap makinesi, ana sayfaya dönüş ve arama kısayolu.
    Bence F1-4 arasındaki tuşlar F9-12 arasında olmalıydı. Mevcut halinde tek elle kullanım senaryosunda pek ergonomik durmuyor.

Üründe örgülü bir kablo kullanılmış, dayanıklılık açısından güzel bir nokta.

Üründe alüminyum bir gövde kullanılmakta, bu da dayanıklılık açısından güzel bir nokta ancak tuşlara sert basıldığında kasadan ince bir metal sesi geliyor.
    Sesi ilk duyduğumda switchlerin içerisindeki yaylardan geldiğini zannedip endişelenmiştim açıkçası.
    Ayrıca alüminyum gövdenin üzerine alyan vidalar sabitlenmiş, ürünü daha endüstriyel ve sağlam göstermekte.

Üründe ayrıca bilek desteği mevcut, plastiğin kalitesi pek iyi olmasa da bu fiyat seviyesinde bilek desteği olması bile başlı başına bir avantaj. Bilek desteğini çıkarmak için biraz uğraşmanız gerekiyor.
    Bilek desteği klavyeyi havaya kaldırdığınız zaman sallanmakta ve olası bir düşme durumunda kırılabileceğini düşünüyorum. Keşke sabit bir şekilde yapsalardı.

Klavyede ayrıca tek seviyeli bir yükseltme mekanizması bulunmakta.

Ürünün dışıyla ilgili anlatabileceklerim bu kadardı. şimdi gelin ışık modlarına hep beraber bakalım.
    Üründe toplamda 7 farklı mod var. Bu modların hızlarını ve ışığın kuvvetini fn+ok tuşlarıyla ayarlayabilmekteyiz.
    İlk modumuz fn+insert tuşuyla aktif ettiğimiz kayan ışık modu, bu modda bir ışık esc tuşundan çıkıp klavyenin ortasına kadar sanki yılan oyunu oynuyormuşçasına klavyenin etrafını sarıp geliyor. Efekt bittiğinde ise kasanın ortasından bir ışık hüzmesi yarılıp klavyenin iki köşesine ilerliyor.

İkinci modumuz fn+home tuşuyla aktif ettiğimiz nefes modu, ışıklarımız sanki nefes alıp veriyor gibi yanıp sönmekte.

Üçüncü modumuz fn+page up tuşuyla aktif ettiğimiz kendisine pavyon ismini verdiğim bir mod, bastığınız tuşu merkez alarak etrafına ışık dalgaları gönderiyor, peki niye pavyon? Bu mod açıkken yazı yazdığınızda kendinizi Sincan'da hissedebilirsiniz de ondan. :)

Dördüncü ve beşinci modumuz fn+delete tuşuna mahsus olmak üzere iki farklı mod tek tuşa tahsis edilmiş. İlk bastığımızda ışık düz yanarken ikinci defa bastığımızda da bir dalga efekti karşımıza çıkmakta.

Altıncı modumuz aslında kendi içerisinde 5 tane farklı mod bulunduran oyun modları. fn+end tuşuna bastıktan sonra fn+sayı tuşlarıyla oynayacağınız oyunun profiline göre dilediğiniz tuşu seçiyorsunuz. Yarış oyunları, fps oyunları, simülasyon oyunları vs gibi farklı kombinasyonlara yer verilmiş.

Yedinci modumuz fn+page down tuşuyla aktif ettiğimiz ayak izi modu, ben bu ismi verdim çünkü bastığınız tuşların ışıkları siz tuşa bastıktan sonra bir kaç saniye boyunca aydınlık kalıyor, klavyenin geri kalanı karanlık şekilde.

Işık modlarımızdan da bu kadardı, gördüğünüz gibi kendisi bize bolca oyuncak sunmakta.
    Kendisinden daha fazla moda sahip rakipleri olsa da aldığınız ilk gün alıp biraz kurcaladıktan sonra genelde tek bir mod seçip onu kullanmaya devam ediyorsunuz.

Gamepower Warlock incelememizden bu kadardı, Gamepower beni bu üründe gayet tatmin etti. 200 lira fiyat bandının altında kendisine yer bulması kendisini alınabilecek en ucuz mekanik klavyelerden birisi yapıyor.
    Bu fiyat bandında Cherry MX anahtar beklemek biraz abartı olurdu, ancak Cherry MX anahtarları aratmayacak kadar iyi bir alternatif olan OUTEMU anahtarlara bu üründe yer verilmiş.

İncelemesini yaptığımız ürün 200 lira fiyat bandının altında olmasını göz önünde bulundurursak test sırasında bahsettiğim ufak tefek dezavantajlar gayet göz ardı edilebilir seviyedeler.

Bence Gamepower Warlock tam bir fiyat performans ürünü olmuş, almayı düşünen arkadaşlara çekinmeden tavsiye edebilirim.

Burada mavi anahtarlı mı kırmızı anahtarlı mı alsam diye düşünen arkadaşlar, eğer discord veya benzeri bir sesli iletişim programı kullanıyorsanız mavi anahtarlar takım arkadaşlarınızı rahatsız ettiğini kendim bizzat deneyimledim.
    Ama "ben uzun yazılar yazmayı seviyorum, beni yazarken ilhama getirsin istiyorum" derseniz de mavi anahtarın çıtlaması bir başka oluyor.

İnsan okuyacak bu yazıyı derseniz de aşağıda YouTube kanalımda yaptığım inceleme videosu yer almakta, buyrunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 30 Eylül 2019; 13:32:8 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gamepower Warlock Mekanik Oyuncu Klavyesi Kullanıcı İncelemesi

Gamepower Warlock, bütçe dostu ancak yüksek performanslı bir mekanik oyun klavyesidir. Bu incelemede, Warlock'un öne çıkan özelliklerini inceleyeceğiz ve kullanıcı deneyimini değerlendireceğiz.

Aydınlatma Ayarları

Warlock, özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır. Klavyenin ışıklarını açmak için Fn + INS tuşlarına aynı anda basabilirsin. Işık ayarlarına erişmek için Fn + PGUP ve Fn + PGDN tuşlarını kullanabilirsin.

Warlock, 12 farklı aydınlatma modu sunar, böylece kişisel tercihlerine göre ayarlayabilirsin. Ayrıca, aydınlatma efektinin hızını ve parlaklığını da ayarlayabilirsin.

Renk Değiştirme

Gamepower Warlock, tuş başına aydınlatma özelliğine sahiptir. Bu, her tuşa ayrı bir renk atayabileceğin anlamına gelir. Tuşların rengini değiştirmek için Fn + FN1 tuşlarına bas ve istediğin rengi seç.

Performans

Warlock, oyunlarda hızlı ve hassas bir tepki süresi sunan mekanik tuşlarla donatılmıştır. Tuşlar, 50 milyon tıklama ömrüne sahiptir ve dayanıklılık sağlar.

Diğer Özellikler

Warlock, daha fazla rahatlık ve kullanım kolaylığı için aşağıdakiler gibi ek özellikler sunar:

• Makro kaydetme ve oynatma
    • Medya kontrol tuşları
    • Windows tuşu kilidi

Genel Değerlendirme

Gamepower Warlock, uygun fiyatı, özelleştirilebilir aydınlatma seçenekleri ve sağlam performansı ile öne çıkan harika bir mekanik oyun klavyesidir. İster deneyimli bir oyuncu ister bütçesi kısıtlı bir oyuncu ol, Warlock'un sunduklarından etkileneceksin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • F/P ile alakası bile yok, mekanik olmayan klavye bile daha iyidir, 5-6 ay oldu alalı, kafasına göre yazı yazıyor, takılı kalıyor, A harfine basmak istiyosun başka harf basıyor, klavye bildiğin bozuk gibi, alıcak kişilere tavsiye etmem, sırf mekanik olucak diye bu kronik sorunlarla uğraşmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

F/P ile alakası bile yok, mekanik olmayan klavye bile daha iyidir, 5-6 ay oldu alalı, kafasına göre yazı yazıyor, takılı kalıyor, A harfine basmak istiyosun başka harf basıyor, klavye bildiğin bozuk gibi, alıcak kişilere tavsiye etmem, sırf mekanik olucak diye bu kronik sorunlarla uğraşmaya değmez
    Uzun dönem kullanıcı incelemesi olmuş oldu hocam seninki de Ben yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım, ürün sonuçta Türkiye garantili iade etmeyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 16 Eylül 2019; 20:46:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Uzun dönem kullanıcı incelemesi olmuş oldu hocam seninki de Ben yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım, ürün sonuçta Türkiye garantili iade etmeyi denediniz mi?

Alıntıları Göster
    ilk zamanlar çok dikkatimi çekmediği için iade düşünmedim, şuan iyice belirgin, hergün yaşıyorum sorun, servise mail attım, maile dönüş yapılmadı, illa arayıp konuşucaz, fırsat bulup yollarsam sonuçları yazarım

• https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyatli-oyuncu-ve-calisma-odasi-yapiyorum-ilgisini-cekenler-gelsin--139949112#139949112

Bende bir üst modeli var ben baya beğendim , ürünleri değerlendirirken bence fiyat seviyesine ve diğer ürünlere göre kıyaslamak lazım. Şu konuyu inceleyebilirsiniz benim için epey eğlenceli oldu

@Texassm0ke

Hocam başka tuşa basması vs. kronik bir sorun olmuyor, ben Razer Lykosa dan sonra aktif olarak mekanik klavye kullanmaya başladım, aynı sorunu yaşıyorum, alışmak için zaman lazım benim açımdan, hem seslere hem tuşların yüksek yapısına ve yerleşimine. Siz 5-6 ayda alışamadıysanız demekki mekanik klavye size uygun değilmiş, standart klavyeye dönmelisiniz. Ama tuşun basılı kalması ve kafasına göre yazı yazmasını anlayamadım kesin klavyede sorun var bence gönderin servise baksınlar, göndermeden bir de video çekerseniz süper olur. Sonuçta çin den almadınız TR garantili ürün.

Bende inceleme yapacağım yeni oyuncaklarımla ilgili , eski klavyem halen sapasağlam ama üzerini eşim sildiği için tuşlar filan okunmuyor birde 8-9 sene olmuştur, şimdi tebdili mekanda ferahlık oldu , su geçirmezlik durumu özellikle beni benden aldı, üzerine bir bardak su döksem bozulur mu bozulmaz mı emin değilim , sanırım denemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyatli-oyuncu-ve-calisma-odasi-yapiyorum-ilgisini-cekenler-gelsin--139949112#139949112

Bende bir üst modeli var ben baya beğendim , ürünleri değerlendirirken bence fiyat seviyesine ve diğer ürünlere göre kıyaslamak lazım. Şu konuyu inceleyebilirsiniz benim için epey eğlenceli oldu

@Texassm0ke

Hocam başka tuşa basması vs. kronik bir sorun olmuyor, ben Razer Lykosa dan sonra aktif olarak mekanik klavye kullanmaya başladım, aynı sorunu yaşıyorum, alışmak için zaman lazım benim açımdan, hem seslere hem tuşların yüksek yapısına ve yerleşimine. Siz 5-6 ayda alışamadıysanız demekki mekanik klavye size uygun değilmiş, standart klavyeye dönmelisiniz. Ama tuşun basılı kalması ve kafasına göre yazı yazmasını anlayamadım kesin klavyede sorun var bence gönderin servise baksınlar, göndermeden bir de video çekerseniz süper olur. Sonuçta çin den almadınız TR garantili ürün.

Bende inceleme yapacağım yeni oyuncaklarımla ilgili , eski klavyem halen sapasağlam ama üzerini eşim sildiği için tuşlar filan okunmuyor birde 8-9 sene olmuştur, şimdi tebdili mekanda ferahlık oldu , su geçirmezlik durumu özellikle beni benden aldı, üzerine bir bardak su döksem bozulur mu bozulmaz mı emin değilim , sanırım denemeyeceğim
    hocam benimki alışkanlıktan değil, çok iyi alıştım, klavye direk sorunlu, yani videoya çekip göstermek isterim ama her saniye bu durumu göstermiyor, kafasına göre değişiyor, mesela yazı yazıcakken son harfte lag giriyor vvvvvvvvvvvvvvvve
    olarak çıkıyor, hatta şuan ve yazıcakken v harfinin nasıl uzadığına bakın, bu yorumu atarken bile sorunu örnek gösterdi, inanın fiyat seviyesi falan hikaye, bu kadar sorunlu olacağına hiç mekanik olmasın daha iyi, zaten alıpta benzer sorunu yaşayan çok var, kronik sorun olduğu çok belli

• Bir klavyenin kronik sorunlu olabileceğini düşünmemiştim hiç , sizden başka çok kişi mi yaşamış bu sorunu , ben bir sürü inceleme ve yazı okudum hiç denkgelmedim , bendeki model su geçirmeme özelliği için calypso modeli , yazım yada benzer bir sıkıntı gözlemlemedim, gerçi çok olmadı daha kullanmaya başlayalı ama sadece tuşlara alışmama durumum var oda sanırım bir hafta filan sürer gibi çünkü 8-9 senedir aktif kullandığım razer lycosa ile calypso birbirinden aşırı farklı karakterdeler , 7 kasa bmw den sonra suv a binmiş gibi hissediyorum kendimi , tatları bambaşka Servisle iletişime geçin hocam bir ama ne yalan söyleyeyim parmak yapınızın mekanik klavyeye tam oturmamış olabileceğini düşünüyorum , mesela bizim hanım calypso da benden daha hızlı yazıyor ve kullanıyor , önceki razer lykosa da autocadde birşeyler çizmesi gerekse herpsini birbirine karıştırıyor , önceden ofislerinde şu yüksek tuşlu microsoftun efsane klavyesinden kullandı uzun süre, parmakların tombikliği uzunluğuylada alakası var sanırım

Bu arada bu gaming ekipman vs. olayı çok derya deniz olmuş benim burda az boğulmam lazımmış onu anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Bir klavyenin kronik sorunlu olabileceğini düşünmemiştim hiç , sizden başka çok kişi mi yaşamış bu sorunu , ben bir sürü inceleme ve yazı okudum hiç denkgelmedim , bendeki model su geçirmeme özelliği için calypso modeli , yazım yada benzer bir sıkıntı gözlemlemedim, gerçi çok olmadı daha kullanmaya başlayalı ama sadece tuşlara alışmama durumum var oda sanırım bir hafta filan sürer gibi çünkü 8-9 senedir aktif kullandığım razer lycosa ile calypso birbirinden aşırı farklı karakterdeler , 7 kasa bmw den sonra suv a binmiş gibi hissediyorum kendimi , tatları bambaşka Servisle iletişime geçin hocam bir ama ne yalan söyleyeyim parmak yapınızın mekanik klavyeye tam oturmamış olabileceğini düşünüyorum , mesela bizim hanım calypso da benden daha hızlı yazıyor ve kullanıyor , önceki razer lykosa da autocadde birşeyler çizmesi gerekse herpsini birbirine karıştırıyor , önceden ofislerinde şu yüksek tuşlu microsoftun efsane klavyesinden kullandı uzun süre, parmakların tombikliği uzunluğuylada alakası var sanırım

Bu arada bu gaming ekipman vs. olayı çok derya deniz olmuş benim burda az boğulmam lazımmış onu anladım
    urun.n11.com
    Gamepower Warlock Blue Ve Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/gamepower-warlock-blue-ve-red-switch-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-P225338244

bende rsa dan aldım, yorumların her sayfasında bir şikayet var, özellikle benim yaşadığım sorunu yaşayan çok, tuşların takılı kalması ve kendi kendine basması

• Alıntıyı yeni gördüm. Hocam 16 sayfa yorum okudum memnuniyetsiz yorum 2 tane. Her sayfada şikayet var demişsiniz yok,sizin yaşadığınız sorunu yaşayan da 1 kişi , 1 Kişi sadece tuş yanlış basıyor gibi yorum yapmış oda sizmisiniz değil misiniz bilemedim sizseniz sorunu yaşayan tek sizsiniz siz değilseniz satıcıya birşey demediniz mi ? Açıkçası ben ürünü neden geri göndermediğinizi merak ediyorum.

Konu sahibi arkadaş böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba siz ? Ben kullanıyorum epeydir gamepower calypso modelini bir sorun gözlemlemedim.
  • Yok hocam ben de siz gibi bir iki yorum bulabildim sadece, belki şanssızlık sonucu ürün hatalı çıkmış olabilir ama arkadaş geri gönderse bir sorun yaşamaz diye düşünüyorum

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Hocam senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.kafasına göre yanlış tuş basıyor.Naptın servise verdinmi servise versem kesin sorun yok der geri gönderir diye düşünüyorum çünkü melet yarım saatte bir yapıyor her zaman yapmıyor.Başka bu sorunu yaşayan arkadaş varmı diye sormuşlar bende yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supercharge -- 27 Ekim 2019; 16:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercharge

Hocam senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.kafasına göre yanlış tuş basıyor.Naptın servise verdinmi servise versem kesin sorun yok der geri gönderir diye düşünüyorum çünkü melet yarım saatte bir yapıyor her zaman yapmıyor.Başka bu sorunu yaşayan arkadaş varmı diye sormuşlar bende yaşıyorum.
    sonunda halimden anlayan biri
    hocam ben mail attım ama dönüş olmadı, eğer yedek klavye bulabilirsem servisi arayıp bilgi alıp yollamayı düşünüyorum, yeni bir sorun olarakta bazen bilgisayar açılınca şifre girme ekranında yazı yazamıyorum, klavyeyi tak çıkar yapıyorum öyle düzeliyor, sürekli bir sorun bıktım bende, eğer siz benden önce yollarsanız süreci paylaşırsanız çok sevinirim, bende aynı şekilde size bilgi veririm

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sıkıntı var.pubg oynarken a s d tuşlarına basarken birden steami açıyor.yada inventoryi açıyor.yanındaki tuşlara yanlış bassam açılanlar yanlış değil.Tam aksiyona giriyorum oyunda ekrana alakasız bir şey geliyor o lanet klavye yüzünden ölüyorum sorun yaşayan bir kişi demişsiniz link veriyorum technopat forumda konuşmuşlar bir sürü kişi yaşıyor bu sorunu.

Technopat Sosyal
    Gamepower Warlock Tuş Arızası - Technopat Sosyal
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/gamepower-warlock-tus-arizasi.676712/page-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supercharge -- 27 Ekim 2019; 17:8:31 >

• Gamepower, everest gibi markaları tavsiye etmem hocam uzak durun daha iyi
  • aynı model klavye yeni elime ulaştı, d ve k tuşlarının basım hissi biraz garip bu nedendir sizce?
  • bu klavyeyi alacaktım yorumları okuyunca vazgeçtim
  • aynı ürün bende var alalı 3 ay oldu w tuşuna bildiğin yumruk atınca çalışıyor bazen diğer tuşlarda gidiyor bunun bir çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.