Şimdi Ara

F/P Efsanesi Sapphire HD 6850 Kullanıcı Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.220
Cevap
16
Favori
104.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gacvokem

Dostlar benide ekleyin klübe

ekledim. hayırlı olsun.

• eyvalah teşekkürler

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • 80pluslar gerçek 400watt diye biliyorum.fx 6100 ile 6850 o.c yapmadan alttaki psu ile rahat gider heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-nrp-pc402-nrp-pc-serisi-80plus-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 25 Şubat 2012; 23:42:22 >

Orijinalden alıntı: onurko93

80pluslar gerçek 400watt diye biliyorum.fx 6100 ile 6850 o.c yapmadan alttaki psu ile rahat gider heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-nrp-pc402-nrp-pc-serisi-80plus-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42530

aynı paraya 500-550 w alabilecekken enden 400 w?

XILENCE XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 - 77 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xilence-sps-xp500(12)r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

XILENCE XILENCE XP550 550W 120MM FAN PSU STANDART REDWING SERISI R3 - 93 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xilence-sps-xp550(12)r3-xilence-xp550-550w-120mm-fan-psu-standart-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44076

yorumları okursan 6850 gibi kartlar ile kullananlar var. yerinde olsam işimi sağlama alırdım.

• pc 7/24 acık durcak fazla fatura gelsin istemiyorum :)

pc 7/24 acık durcak fazla fatura gelsin istemiyorum :)

500 w olanın özelliklerinde %80 ve üzeri verimlilik yazıyor. doğru mu acep?

6850nin 1 adet 6pin giriş gücümü var yoksa 2 tanemi

ha burdayken sorayım

6850nin 1 adet 6pin giriş gücümü var yoksa 2 tanemi

değişiyor. bendeki 2 adet. 1 adet olan da varmış.

Orijinalden alıntı: Key

F/P Efsanesi Sapphire HD 6850 Kullanıcı Kulübü

arkadaşlar karta arkadaşın yukardaki resimdeki değerleri girerek oc yaptım gayet iyi çalışıyor fakat bendeki kasanın buzdolabı olmasına rağmen 40-48 dereceye kadar çıktı buda dekem ki karta ekstra soğutma gerek diye düşünüyorum ve de bu kart için soğutucu tavsiyeleriniz almak istiyorum ben bir kaç yerde buldum fakat ön sipariş vede kartı fiyatına yakın nerdeyse, bu onu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE

• kartı bende dün aldım kutudan çıkan power kablosunumu kullanmalıyım yoksa psu dan 6 pinlik çıkışımı takiyim 2 sinide taktım çalıştı :) hangi daha doğru tercih olur bide bu kartle bf3 oynayanlar varmı acaba

Orijinalden alıntı: DHBSC55

kartı bende dün aldım kutudan çıkan power kablosunumu kullanmalıyım yoksa psu dan 6 pinlik çıkışımı takiyim 2 sinide taktım çalıştı :) hangi daha doğru tercih olur bide bu kartle bf3 oynayanlar varmı acaba

psu dan geleni takın daha iyi.

kartı bende dün aldım kutudan çıkan power kablosunumu kullanmalıyım yoksa psu dan 6 pinlik çıkışımı takiyim 2 sinide taktım çalıştı :) hangi daha doğru tercih olur bide bu kartle bf3 oynayanlar varmı acaba

ekledim hayırlı olsun.

bence de psu dan geleni takmak en iyisi. ben BF3 senaryo modunu bitirdim. 1920x1080 High detayda ortalama 40 fps aldım.

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Orijinalden alıntı: Key

arkadaşlar karta arkadaşın yukardaki resimdeki değerleri girerek oc yaptım gayet iyi çalışıyor fakat bendeki kasanın buzdolabı olmasına rağmen 40-48 dereceye kadar çıktı buda dekem ki karta ekstra soğutma gerek diye düşünüyorum ve de bu kart için soğutucu tavsiyeleriniz almak istiyorum ben bir kaç yerde buldum fakat ön sipariş vede kartı fiyatına yakın nerdeyse, bu onu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

ekran kartı için 48 derece çok değil. bence soğutucu yeterli.

• bende bu programı kurdum fazla voltaj vermek tehlikelimi acaba fanı %80 lere filan getirip öyle voltoege artırıyom ekran kartıyla beraber 500w luk 80 plus psu da aldım :) işlemci biraz zayıf kalıyo ekran kartının yanında ama napalım hepsini birden alıcak gücümüz yok 42 lw5500 aldım + olarak ona bağlıyarak bf3 oynuyorum z906 ses sistemi gerçekten süper ötesi :)

bende bu programı kurdum fazla voltaj vermek tehlikelimi acaba fanı %80 lere filan getirip öyle voltoege artırıyom ekran kartıyla beraber 500w luk 80 plus psu da aldım :) işlemci biraz zayıf kalıyo ekran kartının yanında ama napalım hepsini birden alıcak gücümüz yok 42 lw5500 aldım + olarak ona bağlıyarak bf3 oynuyorum z906 ses sistemi gerçekten süper ötesi :)

BF3 te kaç fps alıyorsun?

vatandan alırsanız buna dikkat edin

dirt3 lüyü aldım o kabloya ihtiyacım olmadığı için, 1.2v ile 1000 mhz overclock oluyor voltajsız 965mhz

gputool ve furmarkta 82c yi gördü 1000 mhz de o yüzden daha fazla voltaja gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

bende bu programı kurdum fazla voltaj vermek tehlikelimi acaba fanı %80 lere filan getirip öyle voltoege artırıyom ekran kartıyla beraber 500w luk 80 plus psu da aldım :) işlemci biraz zayıf kalıyo ekran kartının yanında ama napalım hepsini birden alıcak gücümüz yok 42 lw5500 aldım + olarak ona bağlıyarak bf3 oynuyorum z906 ses sistemi gerçekten süper ötesi :)

ilk bölümlerde 30 fps 1920x1080 de mediumda 30 civarı idi ama bişeler oldu 1280x800 de bile 30 fps alamıyorum şimdi bide bu programdan oc yapınca voltaj yükseltince oyuna girmiyo neden acaba?

• trixx'den oc yapanlar, kademe kademe mi uyguladıınz o değeleri yoksa direkt mi?

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

ilk bölümlerde 30 fps 1920x1080 de mediumda 30 civarı idi ama bişeler oldu 1280x800 de bile 30 fps alamıyorum şimdi bide bu programdan oc yapınca voltaj yükseltince oyuna girmiyo neden acaba?

zannetmiyorum. oyunla alakalı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

trixx'den oc yapanlar, kademe kademe mi uyguladıınz o değeleri yoksa direkt mi?

ben oc yapmadım ama kademe kademe uygulanır. 5-10 mhzlik adımlar ile.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.