Şimdi Ara

F/P Efsanesi Sapphire HD 6850 Kullanıcı Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.220
Cevap
16
Favori
104.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu o.c li modeller daha çok hoşuma gidiyor.fabrikada o.c yapıp yolluyor adamlar.ne stabil mi diye korkuyorsunuz nede garanti dışı kalırmı diye :D alın bi msi 6850 power edition rahatınıza bakın

F/P Efsanesi Sapphire HD 6850 Kullanıcı Kulübü

• arada baya fiyat farkı oluyor ama. ben eylül ayında sapphire 6850'yi 330 liraya alırken msi 6850 oc 400 liraydı.

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: Key
    peki 1ghze nasil çiktin onu anlamadim? fani yuzde yuzde mi? bide kendi fani mi kullandigin? yani extradan bişi takilimi kartina..

Sadece voltajı arttırdım.Fanlar default ayarda yeri geliyor oyun sırasında %100 çalışıyor yeri geliyor %60-70 e kendi düşüyor.
    bakır bellek soğutucuları taktım kendi soğutucusunun tabanını su zımparası ile parlattım başka bişey yapmadım... 6850 ye uygun soğutucu buldum ama çok aşırı pahalı
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700187

maşallah soğutucu bir ekran kartı parası.

üzerindeki fan neyine yetmiyor ki

yukardaki 1ghz yapan arkadas hangi sogutucuyu kullandi acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki 1ghze nasil çiktin onu anlamadim? fani yuzde yuzde mi? bide kendi fani mi kullandigin? yani extradan bişi takilimi kartina..

Sadece voltajı arttırdım.Fanlar default ayarda yeri geliyor oyun sırasında %100 çalışıyor yeri geliyor %60-70 e kendi düşüyor.
    bakır bellek soğutucuları taktım kendi soğutucusunun tabanını su zımparası ile parlattım başka bişey yapmadım... 6850 ye uygun soğutucu buldum ama çok aşırı pahalı

kendi soğutucusunu kullanmamış mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi soğutucusunu kullanmamış mı?

oyle olsa bende giderdim sanirim..ama denemem lazim bir ara..bellekleri düşürelim biraz belki bişiler olur

• quote:

oyle olsa bende giderdim sanirim..ama denemem lazim bir ara..bellekleri düşürelim biraz belki bişiler olur

Soğutucu tabanını parlat iyice ısıyı sonuna kadar emsin yoksa kilitleniyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: darklord4
    şu o.c li modeller daha çok hoşuma gidiyor.fabrikada o.c yapıp yolluyor adamlar.ne stabil mi diye korkuyorsunuz nede garanti dışı kalırmı diye :D alın bi msi 6850 power edition rahatınıza bakın

MSI 6850 onun sadece soğutucusu iyi fanı büyük ve açıkta olduğu için daha etkili soğutması :)) bizim ki kapalı kutu fanı küçük ısı içeride dolaşıyor çok çabuk atamıyor dışarı 12 cm lik extra bir fanı yaklaştırıyorum kartın fanına ısı kartın heryerinden su gibi akıyor sanki yanlardan arkadan önden :) MSI de kullanılan bellekler Hynix Sapphir'de Elpida :))
    yani Sapphire 6850 de kullanılan yongalar daha kaliteli extra soğutucu takarsak hiçbişey duramaz önünde bu kartın :))
    şu gözüme kestirip pahalı fiyatından dolayı alamadığım soğutucuyu alsam taksam 1.2 ghz yi çok rahat göreceğimden eminim ben :)) 775 nerde 1.2 ghz nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Şubat 2012; 13:02:09 >

• quote:

quote:

Soğutucu tabanını parlat iyice ısıyı sonuna kadar emsin yoksa kilitleniyor :)

quote:

şu o.c li modeller daha çok hoşuma gidiyor.fabrikada o.c yapıp yolluyor adamlar.ne stabil mi diye korkuyorsunuz nede garanti dışı kalırmı diye :D alın bi msi 6850 power edition rahatınıza bakın

MSI 6850 onun sadece soğutucusu iyi fanı büyük ve açıkta olduğu için daha etkili soğutması :)) bizim ki kapalı kutu fanı küçük ısı içeride dolaşıyor çok çabuk atamıyor dışarı 12 cm lik extra bir fanı yaklaştırıyorum kartın fanına ısı kartın heryerinden su gibi akıyor sanki yanlardan arkadan önden :) MSI de kullanılan bellekler Hynix Sapphir'de Elpida :))
    yani Sapphire 6850 de kullanılan yongalar daha kaliteli extra soğutucu takarsak hiçbişey duramaz önünde bu kartın :))
    şu gözüme kestirip pahalı fiyatından dolayı alamadığım soğutucuyu alsam taksam 1.2 ghz yi çok rahat göreceğimden eminim ben :)) 775 nerde 1.2 ghz nerde

benim kartımın üstündeki bellekler elpida.ve msi askeri sınıf bileşenler kullanıyor.boşunamı military class II sertifikası almış.bütün testler msi 6850 nin en iyi 6850 oluğunu gösteriyor.üzerindeki komponentler dahil çoğu bileşenler msi mühendisleri tarafından hazırlanmış.sapphire i bırak asus 6850 den daha iyi o.c performansı ve soğutma sağlıyor.

• quote:

benim kartımın üstündeki bellekler elpida.ve msi askeri sınıf bileşenler kullanıyor.boşunamı military class II sertifikası almış.bütün testler msi 6850 nin en iyi 6850 oluğunu gösteriyor.üzerindeki komponentler dahil çoğu bileşenler msi mühendisleri tarafından hazırlanmış.sapphire i bırak asus 6850 den daha iyi o.c performansı ve soğutma sağlıyor.

Tamam şimdi kesin anladım demek ki Hynix bellekler işe yaramaz çünki asus da ilk sürümlerde hynix kullanmış 6850 serilerinde hatalı olunca 2.versiyonlarda Elpida kullanmış MSı 6850 yi kartı sen diyince araştırdım incelemelerine baktım belleklerin Hynix olduğunu gördüm demek ki MSI de değişime gitmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Şubat 2012; 14:12:19 >

• beyler gpuyu 20mhz fazla arttirmişsiniz diye sogutucumu alayim simdi..bendeki kendi sogutucusu

beyler gpuyu 20mhz fazla arttirmişsiniz diye sogutucumu alayim simdi..bendeki kendi sogutucusu

Şöyle yap memory hızını varsayılan ayarına düşür direk 1 ghz yap gpu yu voltaj 1.200 yap aç bir oyun oyna bu halde tam yükte üzerinde ki soğutucu en fazla 40-45 dakika dayanır bilemedin 30 sonra kilitlenir :) soğutucu şart :D
    tabii biz nereye kadar gider bu kartlar onu deniyoruz yoksa 900 Mhz de her türlü yeter herşeye fazla bile gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Şubat 2012; 15:51:08 >

quote:

beyler gpuyu 20mhz fazla arttirmişsiniz diye sogutucumu alayim simdi..bendeki kendi sogutucusu

Şöyle yap memory hızını varsayılan ayarına düşür direk 1 ghz yap gpu yu voltaj 1.200 yap aç bir oyun oyna bu halde tam yükte üzerinde ki soğutucu en fazla 40-45 dakika dayanır bilemedin 30 sonra kilitlenir :) soğutucu şart :D
    tabii biz nereye kadar gider bu kartlar onu deniyoruz yoksa 900 Mhz de her türlü yeter herşeye fazla bile gelir :)

gerek yok ya 20mhz dedigin nedir eksik kullaniriz

• quote:

arada baya fiyat farkı oluyor ama. ben eylül ayında sapphire 6850'yi 330 liraya alırken msi 6850 oc 400 liraydı.

ben vatandan indirimle 350 liraya aldım.

quote:

arada baya fiyat farkı oluyor ama. ben eylül ayında sapphire 6850'yi 330 liraya alırken msi 6850 oc 400 liraydı.

6850 indirimde 270 liraya geliyor. 80 lira çok ciddi fark. oc için verilmez bence. kendim yaparım daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

6850 indirimde 270 liraya geliyor. 80 lira çok ciddi fark. oc için verilmez bence. kendim yaparım daha iyi.

şimdi almadım kasım da aldım.o zaman 80 lira değil 30-35 liraydı aradaki fark.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar ekran görüntüsü diğer bilgisayarda ve tam hatırlamıyorum ama 4gb ram ve x3 450 işlemci ile sapphire 6850 kartım 2900 gibi bir 3d mark 11 performans skoru aldı, sizce de düşük değil mi?

listeye ekledim.

ben az önce 3d 11 ile performans testi yaptım. sonuç:

detaylı sonuç:

http://3dmark.com/3dm11/2817805

bu adresten sistem özellikerini girip senle aynı sisteme sahip başka kullanıcıların aldıkları skorları görebilirsin:

http://3dmark.com/search

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 22 Şubat 2012; 20:29:39 >

• benim skorda bu.işlemci o.c lu olmadığı için biraz düşük :D

unuttum bu da linkhttp://3dmark.com/3dm11/2818495

grafik skorum 3657

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord4 -- 22 Şubat 2012; 23:56:52 >

• beyler 3d mark11 testinde grafik skorunu baz alın ekran kartınızın performansını daha iyi ölçebilirsiniz.

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Beyler bu kartı battlefield 3 oynamak ıcın almayı dusunuyorum önerirmisiniz high / ultra ayarlarında performansı nedir

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.