Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
221.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar yaklaşık olarak her gün takip ediyorum bu topici;n95i garantili almak istiyorum fakat şu anki telefonum çalışmaz hale geldi ve yeni bir telefon alacağım. sizlerden çok delikanlı bir tavsiye bekliyorum:

n95e verecegim para 1.500ytl dir. 3 seçenek yarattım kendime

n95 mi?
    bunun yerine n73+fotograf makinası
    ipaq (navturk gps var)+ fotograf makinası.
    *toplam 1500e gelıcek sekilde ayarlıycam; makinanın kalitesini(500ytl civari birsey olur herhalde)

teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar nokia nın tr sitesi yenilenmiş avrupa net sayfası gibi olmuş ve en öenmlisi nedir biliyomusunuz N95 ana sayfada tanıtımını koymuşlar hadi hayırlsıı diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

Evet sabah bir liste yayinlamistim ama bir degisiklik oldu, hemen yazayim:

1.)http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=58667
    KDV Dahil : 1.775,96 YTL yeni fiyat 1.699,99 YTL

2.)http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422
    KDV Dahil: 1.770,00 YTL yeni fiyat 1.749,00 YTL

Simdi girdim ereyon a fiyat yine dusmus:

KDV Dahil: dun sabah 1.770,00 YTL dun geceki fiyat 1.749,00 YTL ve bugun oglenki fiyat 1.697,98 YTL

Burdan bizi 2199 YTL le ile bizi encok kaziklamaya calisan Best Elektronik e ozellikle ve daha once verdigim listedeki ereyon ve koysepete haric tum alisveris sitelerine selam yolluyorum. Umarim attiginiz o kaziklar doner dolasir sizi bulur. Ayrica tum bu kazik fiyatlarin cikmasinin esas sorumlusu israrla N95 i Turkiyede Nokia Shoplarda piyasaya cikarmayan Nokia ya cok ozel selamlar.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 28 Nisan 2007; 16:39:21 >

• evet abi oranın net sayfası olmuşda ama hala kendi içinde sayfalar acıldıgında sizi ingilizce sayfaya yönlendirecegiz diyo kendileri kendi dilimize ceviremiyomular onu merak ediyom hersayfada aynı yazılar......

Bundan sonra ziyaret etmek istediğiniz sayfalar Nokia.com web sitesine yönlendirilmiş olup Ingilizce içeriklidir. Bu siteden ayrılmadan ingilizce sayfalara erişmek istiyorsanız aşağıdaki "Devam etmek istiyorum" linkini tıklayınız. Sayfalar ayrı bir pencerede açılacaktır.

bunedir yaaa istemiyorummm TÜRKCE OLSUN HERTARAFI
  • İşte artık insanlarımızıda bıraktılar dilimizide el uzatıyolar bizi yozlaştırmaya çalışıyolar kendi benliğimizden uzaklaştırmaya çalışıyolar eğer bu vatanın ekmeğini yiyosan saygını sadakateni göstericeksin NOKIA adam ol Dilimizi Dinimizi Milletimizi Bu tip oyunlarla yozlaştırmaya kandırmyaa kimsenin hakkı yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprak

İşte artık insanlarımızıda bıraktılar dilimizide el uzatıyolar bizi yozlaştırmaya çalışıyolar kendi benliğimizden uzaklaştırmaya çalışıyolar eğer bu vatanın ekmeğini yiyosan saygını sadakateni göstericeksin NOKIA adam ol Dilimizi Dinimizi Milletimizi Bu tip oyunlarla yozlaştırmaya kandırmyaa kimsenin hakkı yoktur.

NOKIA TÜRKİYE... EĞER TÜRKİYELİYSEN TÜRKÇE YAP SİTENİ... YOK EĞER DEĞİLSEN SATIŞINI TÜRKİYEDE YAPMA...

TARZANCA SİTE İSTEMİYORUZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemşör -- 28 Nisan 2007; 17:45:43 >

• beyler ereyonda şu anda 1.664 ytl+1gb hafıza kartı hediye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

beyler ereyonda şu anda 1.664 ytl+1gb hafıza kartı hediye.

Sadece iki mesaj yukarida ayni haberi ben vermistim zaten, ayni fiyat degil gibi gelebilir sana ama senin yazdigin fiyat havale indirimli fiyati.

quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

Simdi girdim ereyon a fiyat yine dusmus:

KDV Dahil: dun sabah 1.770,00 YTL dun geceki fiyat 1.749,00 YTL ve bugun oglenki fiyat 1.697,98 YTL

Burdan bizi 2199 YTL le ile bizi encok kaziklamaya calisan Best Elektronik e ozellikle ve daha once verdigim listedeki ereyon ve koysepete haric tum alisveris sitelerine selam yolluyorum. Umarim attiginiz o kaziklar doner dolasir sizi bulur. Ayrica tum bu kazik fiyatlarin cikmasinin esas sorumlusu israrla N95 i Turkiyede Nokia Shoplarda piyasaya cikarmayan Nokia ya cok ozel selamlar.

Edit: Ekleme

• Bir karşılaştırma yapayım dedim kahkahayla güldüm.N95 ile 6110 u karşılaştırdım.İlk karşılaştırmada resimler ters çıktı.Yani 6110'un altında N95'in resmi,N95'in altıda da 6110'un resmi çıktı.İkincisinde de N95'in ekran özelliği için 262.144 renge kadar yazmışlar.
    262.144 renkse ben almam valla
    quote:

Orjinalden alıntı: alprak

Arkadaşlar nokia nın tr sitesi yenilenmiş avrupa net sayfası gibi olmuş ve en öenmlisi nedir biliyomusunuz N95 ana sayfada tanıtımını koymuşlar hadi hayırlsıı diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomehmet -- 28 Nisan 2007; 21:01:24 >

• biras daa bekleyin 1500e gelsin öle alın çok sürmes mayıs-haziran
  • arkadaşlar biliyorsunuz ilk n95 alanlardan biriside benim. ve şu an benim üçüncün 95 im. siz siz olun kvk, genpa yani nokia shop garantili olsun alın. sakın grey falan almayın garantili olsada... size basımdan geçen kısa bir olayı anlatayım ve bunu kesinlikle sizlerle paylaşmam lazım:

benim ilk aldığım yani aylardır beklediğim cihaz n95 i aldım ve ölü piksel çıktı üç tane, geri verdim başka bir cihaz aldım ( allahtan garantiliydi yoksa elimde patlardı) iki gün önce cihazıma yasal uyarı mesajı geldi ilk tel için ve kapanacağını yazıyordu bende iyice çıldırdım ve hemen aldığım yeri aradım onlara dedimki: sizin bana verdiğiniz ikinci cihazda kapanacak yazıyor dedim ve hemen ya bana nokia yani kvk garantili bir cihaz verin yada cihazınızı alın tabi çok sert bir dille.. yada bana n 73 verin garantili geri kalan paramı verin onlarda hemen kıvırmaya başladılar yok şöyleydi yok bnöyleydi falan filan.... bende onlara dedimki olmuyorsa, bende şimdi hemen şikayette bulanacağım savcılığa ve elimden geleni yapacağım aynı zamanda bir avukat arkadaşımda yanımdaydı bana diyorki hemen mahkemeye nerelim ve kazanırız.. neyse ben böyle söyleyince adamları ateş aldı hemen yetkili kişi beni aradı ve güzelce dil dökmeye başladı ben kabul etmedim tabi bu aradada ilk satıkları parti malları patlamış ve müşterilere satıkları cihazları hemen değiştirmek istiyorlar kayıtlı olanlarla ama ben tutturdum ya kvk garantili yada paramı adam bu teklifimi kabul etmedi ve bende adama dedimki : o zaman görüşülecek bir şey yok ben hukuki olarak haklarımı arayacağım dedim ve teli kapattım. 10 dk sonra yetkili bey efendi siz o cihazı kullanın bize kvk gelince değiştireceğiz söyledi bende bunun üzerine bugün oraya gittim kvk gelene kadar bir cihaz almaya ve ordaki cihazlara bakıyorum 6 veya 7 cihaz doğrü dürüst bir cihaz bulamadım kimi kapağı oynuyor kimi kenarı açılmış kimi resim kalitesi iyi değil kimi sanki beş senedir kullanılıyor hep laçkalaşmış ve içlerinden seçerek iyi bir tane aldım geldim. ve aklıma şu geldi bir ara nokia call center yani hani nokianın ücretsiz 0800 lü hattı vardı ya bütün avrupa için onlarla görüşüyordüm bana dedilerki: BURADA ÜRETİLEN CİHAZLAR BAZILARINDA UFAK TEFEK SORUNLAR OLUYOR VE BU CİHAZLARIDA TR.DEKİ DOĞUBANK GİBİ YERLER ALIYORLAR yani bir elbişsede ufak defoar oluyorlar ya onun gibi... arkadaşlar yani benim anladığım kadarıyle bu ilk gelen cihazlarda böyle cihazlar hani hatırlıyorsanız bundan önce mor resim muhabeti falan vardı acaba yurt dışındaki alan arkadaşlarımda vardı bizim gibi acele acele aldılar sonra dilleri yandı galiba. yani bugun resmen on adet n95 arasında sağlam olanı arıyordum bu ne acı bir sey yani bu cihazları teknoloji hastaları bizim gibi arkadaşlara satacaklar.

SİZ SİZ OLUN SAKIN SAKIN GREY CİHAZ ALMAYIN DAHA FAZLA ARKADAŞLARIMIZIN CANI YANMASIN.
    O CİHAZLARI İNCELEYİNCE GERÇEKTEN GÖRMENİZİ İSTERDİM..

VE ONLARI HANGİ GARİBANLARA YUTTURACAKLAR..

• quote:

Orjinalden alıntı: mh.

arkadaşlar biliyorsunuz ilk n95 alanlardan biriside benim. ve şu an benim üçüncün 95 im. siz siz olun kvk, genpa yani nokia shop garantili olsun alın. sakın grey falan almayın garantili olsada... size basımdan geçen kısa bir olayı anlatayım ve bunu kesinlikle sizlerle paylaşmam lazım:

benim ilk aldığım yani aylardır beklediğim cihaz n95 i aldım ve ölü piksel çıktı üç tane, geri verdim başka bir cihaz aldım ( allahtan garantiliydi yoksa elimde patlardı) iki gün önce cihazıma yasal uyarı mesajı geldi ilk tel için ve kapanacağını yazıyordu bende iyice çıldırdım ve hemen aldığım yeri aradım onlara dedimki: sizin bana verdiğiniz ikinci cihazda kapanacak yazıyor dedim ve hemen ya bana nokia yani kvk garantili bir cihaz verin yada cihazınızı alın tabi çok sert bir dille.. yada bana n 73 verin garantili geri kalan paramı verin onlarda hemen kıvırmaya başladılar yok şöyleydi yok bnöyleydi falan filan.... bende onlara dedimki olmuyorsa, bende şimdi hemen şikayette bulanacağım savcılığa ve elimden geleni yapacağım aynı zamanda bir avukat arkadaşımda yanımdaydı bana diyorki hemen mahkemeye nerelim ve kazanırız.. neyse ben böyle söyleyince adamları ateş aldı hemen yetkili kişi beni aradı ve güzelce dil dökmeye başladı ben kabul etmedim tabi bu aradada ilk satıkları parti malları patlamış ve müşterilere satıkları cihazları hemen değiştirmek istiyorlar kayıtlı olanlarla ama ben tutturdum ya kvk garantili yada paramı adam bu teklifimi kabul etmedi ve bende adama dedimki : o zaman görüşülecek bir şey yok ben hukuki olarak haklarımı arayacağım dedim ve teli kapattım. 10 dk sonra yetkili bey efendi siz o cihazı kullanın bize kvk gelince değiştireceğiz söyledi bende bunun üzerine bugün oraya gittim kvk gelene kadar bir cihaz almaya ve ordaki cihazlara bakıyorum 6 veya 7 cihaz doğrü dürüst bir cihaz bulamadım kimi kapağı oynuyor kimi kenarı açılmış kimi resim kalitesi iyi değil kimi sanki beş senedir kullanılıyor hep laçkalaşmış ve içlerinden seçerek iyi bir tane aldım geldim. ve aklıma şu geldi bir ara nokia call center yani hani nokianın ücretsiz 0800 lü hattı vardı ya bütün avrupa için onlarla görüşüyordüm bana dedilerki: BURADA ÜRETİLEN CİHAZLAR BAZILARINDA UFAK TEFEK SORUNLAR OLUYOR VE BU CİHAZLARIDA TR.DEKİ DOĞUBANK GİBİ YERLER ALIYORLAR yani bir elbişsede ufak defoar oluyorlar ya onun gibi... arkadaşlar yani benim anladığım kadarıyle bu ilk gelen cihazlarda böyle cihazlar hani hatırlıyorsanız bundan önce mor resim muhabeti falan vardı acaba yurt dışındaki alan arkadaşlarımda vardı bizim gibi acele acele aldılar sonra dilleri yandı galiba. yani bugun resmen on adet n95 arasında sağlam olanı arıyordum bu ne acı bir sey yani bu cihazları teknoloji hastaları bizim gibi arkadaşlara satacaklar.

SİZ SİZ OLUN SAKIN SAKIN GREY CİHAZ ALMAYIN DAHA FAZLA ARKADAŞLARIMIZIN CANI YANMASIN.
    O CİHAZLARI İNCELEYİNCE GERÇEKTEN GÖRMENİZİ İSTERDİM..

VE ONLARI HANGİ GARİBANLARA YUTTURACAKLAR..

bu rezillik baska bisey degil
    uyari icin tesekkurler

• tr ye ne zmn gelio bu resmi bi sekilde
  • Ya daha gelmedi mi bu alet tr ye arkadaşlar param yok ama olsaydı gerçekten beklerdim değecek bir alet te bu kadar da beklenilmez ki.
  • haydi artık gelsin yeter bu kadar bekleme..
  • arkadaslar ben bıtane satıyorum daha dogrusu aldıgımı satıyorum herhangı bı memnunıyetsızlıgım olmadı sadece cogu urunu alıp satdıgım ıcın bunu da alıp satıyorum bı ılanıma bakın ıstersenız

http://forum.donanimhaber.com/m_13915642/mpage_1/key_//tm.htm#13915642

SAYGILAR
  • bizim PC cide gördüm bu telden çok büyük ama, çokta şık açıkçası...
    üst tarafı baya ince... ekran çok süper baya büyük...
  • Arkadaşlar dün fly'ın da bir telefoncuda n95 gördüm dedim garantilimi ses yok dedim spotmu greymi grey dedi sonra fiyatını sordum 2350 ytl dedi ben dedim size 1450 den getiriyim bune dedim adammı kazıklıyorsunuz çıt çıkaramadılar ayrıldım ordan sonra :) şerefsizler fiyat bak
  • 1500 olmadan alınmas bu tel...
    zaten üstünü haketmio
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.