Şimdi Ara

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
12.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunu çekip yükledimdi

fakat bitürlü açamadım açılışta şu mesajı veriyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz lütfen

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI)
  • start single dediğimde yukardaki hale geliyor

bu arada patchleri indiriyorum

patch update all versions v1.0 - 1.4 to 1.5
    patch update eng 1.00-1.07-1.08

bunlar çözüm olurmu

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI)
  • Fear extraction pointi yuklerken bizdeki oyunun versyonu fark ediyormu??emuleden indirsem yuklemekte sorun olurmu??
  • arkadaşlar bir cevap verecek yokmu ya

oyunu sildim ve tekrar kurdum yamada US versiyonlu bişi yazdı ve otomatik olarak patch bağlandı ve indiriyor

bittiğinde oynaya bilirim değilmi yoksa oynayamayacaksam silim gitsin ne yapayım
  • önemli olan yamanın deil oyunun kendinin yani F.E.A.R. ın ne olduğu. Bende 1.00-1.07_1.08 var 313 mb. Onunla çalıştı. SAnırım bendeki uk versiyondu ama hatırlamıyorum. Aynısını indirisen sorun olmayacaktır çünkü P2P lerde paylaşımlar genelde tek merkezden yapılıyor.
  • F.E.A.R. a yeni başladım, fps de farklılıklar oyuna zevk katıyor ama umarım suffering gibi rüyalarıma girmez

edit: oyunu dün bitirdim ama farcry ın verdiği zevk yoktu crysis çıkana kadar farcry a devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 19 Nisan 2007; 19:06:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

evet problemi çözmüş bulunuyorum
    benim gibi oyunu kurmakta zorlanan arkadaslara çözüm olsun diye ekliyorum
    yukardaki mesajımdaki resimdeki gibi bir hata alan arkadaslar yama aramakla uğraşmayın
    ilk önce ilk oyunu sıfırdan bir kurun oynamaya hazır şekilde tabii sanırım ne demek istediğimi anladınız
    sonra oyunu çalıştırın direkt olarak update etmek istermisiniz gibi bir soru soruyor yes deyin download deyin ve yükleyene kadar bekleyin 2 saat kadar sürüyor indirin ve kurun sonrasında ekpaketi sorunsuzca kurabilirsiniz

dediğini aynen yaptım ama o meşhur yazı çıktı iyimi yma ile sendeki versiyon farklı us- uk

• oyun ne zaman cikti ?
  • OYUNU BEĞENMEDİM
  • beyler bu oyunun ek paketi varmış... yeni bölümler falan varmış... nerden indirebilirm acaba... bi yadım ederseniz sevinirim...
  • hepınız guzel yüklüyorsunuzda hocam bu oyundan hicmi tırsmıyorsunuz
  • bu fearın ek paketimi yoksa su çıkacak olan fear 2 diye adı gecen oyunmu
  • @ÖLÜM42: kardeş bu oyununda zevki burda biraz tırsıyoruz ama çok zevkli bi oyun... oynadıkça oynayasın geliyo...

@king_yao: yok o değil... bi eklenti gibi bişey... oyun normalde 11 bölüm ya sanırım bi 6 bölüm daha ekleniyomuş ondan bahsediyorum...

bu arada hala bi cvp alamadım...
  • ya bilen birisi yokmu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

hepınız guzel yüklüyorsunuzda hocam bu oyundan hicmi tırsmıyorsunuz

İlk oynadığımda klavye mouse ne bulduysam fırlatmıştım.

Hani ilk bölüm varya. Kafana vuruyo bayılıyon. İşte orada baya bi tırsmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

@ÖLÜM42: kardeş bu oyununda zevki burda biraz tırsıyoruz ama çok zevkli bi oyun... oynadıkça oynayasın geliyo...

@king_yao: yok o değil... bi eklenti gibi bişey... oyun normalde 11 bölüm ya sanırım bi 6 bölüm daha ekleniyomuş ondan bahsediyorum...

bu arada hala bi cvp alamadım...

anladım kardes 11+6 yıda bitirdikk artıkk fear 2 istiyoruzz ve condemned 2

• Gelsin valla fear manyağıyım ben ve arkadaşlar iyi bi kulaklıkla oynamanızı tavsiye ediyorum dünyadan kopup oyunun içine girin o zaman işte baya korkunç oluyo.Hele birisi oynu oynarken arkanızdan omuzunuzu tutsa bilmem ne olur
  • Arkadaşlar büyük bir problemim var.Sierra forumlarına baktım aynı sorunu çok kişi yaşıyor.Extraction Point'ta bazı duvarlar şeffaf ve içinden görülebiliyor.Yerler bazen hiç gözükmüyor.Genelde kapalı alanlarda oluyor.Bazı kapılar da şeffaf.Bu problemin çözümü yok mudur?Kimlerde,hangi sistem konfigürasyonunda ortaya çıkıyor?
  • Bu oyunu nerden indirebilirim acaba?Birisi Linkini pmden atabilirmi???
  • hortttttt

yaww Allah aşkına yokmu cevab verecek bi arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.