Şimdi Ara

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
12.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Tam emin olmak için size bir danışayım istedim . Bahsedilen 1.0.7 patch i resimde olan patch midir ?

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI)

Yukarda linkini verdiğim yamayı indir. Çalışıtığından eminim en azından. Senin bulduğun amerikan versyonu için olabilir.

Sağolasın ... Çok iyi oldu fakat yine hata verdi... Nereden bulabiliriz F.E.A.R ın versiyonunun kaç olduğunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 28 Ekim 2006; 21:01:31 >

• quote:

quote:

quote:

Tam emin olmak için size bir danışayım istedim . Bahsedilen 1.0.7 patch i resimde olan patch midir ?

Yukarda linkini verdiğim yamayı indir. Çalışıtığından eminim en azından. Senin bulduğun amerikan versyonu için olabilir.

Sağolasın ... Çok iyi oldu fakat yine hata verdi... Nereden bulabiliriz F.E.A.R ın versiyonunun kaç olduğunu ?

Eğer elindeki avrupa versyonuysa bi önceki sayfada verdiğim yamanın çalışması lazım. Değilse zaten ek paketle otomatik kuruluyor.
    Şunu dene birde. FEARı sil tüm dosyalarıyla. Tekrar kur. Sonra dediğim yamayı yüklemeyi dene.
    Unutmadan yamalar kurulurken exe dosyasının boyutunu kontrol eder. Yani orjinal exe dosyası değişmişse kurulmaz. (demek istediğimi anlamışsındır umarım )

• Oyunu bitirdim...

Zaten biliyorsunuz; aynı ilk FEAR tarzı değişiklik yok. Sadece mekanlar ve silahlarda bi kaç değişim var.
    Çok kısa sürdüğünü söylemeliyim, açıkcası oyun bitince şaşırdım. Nedeni ise oyunun sonunun ilki gibi bitmediği, pek bi haz alamadım. İlki daha uzun ve sonu mükemmeldi.

Bu ek pakette ilki gibi ihtişamlı bi son beklemeyin, benim gibi hayal kırıklığına uğrarsınız.

Son görüntü;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 28 Ekim 2006; 23:22:55 >
  • şehir ne hale dönmuş şuraya bak
  • Yine bişeylermi patlıyo da böyle oluyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer elindeki avrupa versyonuysa bi önceki sayfada verdiğim yamanın çalışması lazım. Değilse zaten ek paketle otomatik kuruluyor.
    Şunu dene birde. FEARı sil tüm dosyalarıyla. Tekrar kur. Sonra dediğim yamayı yüklemeyi dene.
    Unutmadan yamalar kurulurken exe dosyasının boyutunu kontrol eder. Yani orjinal exe dosyası değişmişse kurulmaz. (demek istediğimi anlamışsındır umarım )

Aynen öyle yaptım . Sizin verdiğiniz yamayı kurdum ...Bir daha deneyeyim kurmayı . Umarım çalışır bu sefer . Retail 1.0 versiyonu ...Ama bölge bakımından hangi versiyon onu bilemiyorum ?

Edit : F.E.A.R ın versiyonundan dolayı ek bir patch indirmeme gerek yokmuş .Gitti kota .F.E.A.R ı kurduktan sonra F.E.A.R dizininde herhangi bir değişiklik yapmadan Extraction Point ı kurdum .107 gerekli kurmak ister misiniz ? dedi . Ben de kur dedim . Kurdu .Bu kadar . Sonra gerekli değişiklikler yapıldı .Gayet güzel oynuyorum .Teşekkür ederim Demus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 29 Ekim 2006; 5:43:30 >

• yaw millet oyunu bitiriyo biz hala oyunu almadık
  • uk versiyonu kuracan dedi benimkide
  • quote:

Aynen öyle yaptım . Sizin verdiğiniz yamayı kurdum ...Bir daha deneyeyim kurmayı . Umarım çalışır bu sefer . Retail 1.0 versiyonu ...Ama bölge bakımından hangi versiyon onu bilemiyorum ?

Edit : F.E.A.R ın versiyonundan dolayı ek bir patch indirmeme gerek yokmuş .Gitti kota .F.E.A.R ı kurduktan sonra F.E.A.R dizininde herhangi bir değişiklik yapmadan Extraction Point ı kurdum .107 gerekli kurmak ister misiniz ? dedi . Ben de kur dedim . Kurdu .Bu kadar . Sonra gerekli değişiklikler yapıldı .Gayet güzel oynuyorum .Teşekkür ederim Demus

Rica ederim.

Diğer arkadaşlarında aklında bulunsun. FEARı kurtuktan sonra yamayı yükleyebilmek için exe dosyasında herhangi bir değişiklik yapmamanız lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

Yine bişeylermi patlıyo da böyle oluyo

Bütün şehir ele geçirilmiş durumda, sizin çıktığınız binada da patlama oluyor. Hep hayallerde gördüğümüz adamı bir kere daha görüyoruz, orada bitiyor.

Anladığım kadarıyla devamı olması lazım, yoksa şehiri b.o.k götürüyor nasıl toparlanır ora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 29 Ekim 2006; 14:23:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

Yine bişeylermi patlıyo da böyle oluyo

Bütün şehir ele geçirilmiş durumda, sizin çıktığınız binada da patlama oluyor. Hep hayallerde gördüğümüz adamı bir kere daha görüyoruz, orada bitiyor.

Anladığım kadarıyla devamı olması lazım, yoksa şehiri b.o.k götürüyor nasıl toparlanır ora

bu sefer fear ek paket değil de fear2 diye yepyeni bişey gelebilir

• Kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciginix

Kesinlikle

eywallah
  • HAstayım Bu Oyuna
  • şu oyunu hala çalıştıramamak..inanılmaz bir duygu..ibretle izliyorum sizi..
  • velfecir hani verdiğin site var ya, oradan indirmiştim oyunu. Sen nasıl beceremedin ya.

Boynuz kulağı geçermiş dimi
  • velfecir demusun dediklerini yaptınmı?
  • F.E.A.R. 2 şu an yapım aşamasında.
  • gene ML yapiyorsa ve dx10 destekli yapiyorsa mukemmel olacak demekdir sabirsizlikla bekliyoruz FEAR 2 yi.
  • hemen ölüyoruz yaa eskiden kolay ölünmüyordu
    aynı yeri 5 defa oynuyunca karnım agrıdı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.