Şimdi Ara

F.Bahçe de aramıza katılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ölene kadar Tahir Kıran’layım" diyen Haluk Ulusoy, "Kulüpler Birliği’ne F.Bahçe’nin başkanı da katılsın. F.Bahçe’yle ayrı gayrımız yok. Federasyonun içinde olsunlar ve saygı göstersinler" dedi.

FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Türk futbolunu ileriye götürebilmek için Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayan Fenerbahçe yönetimi ve başkanı Aziz Yıldırım’a çağrıda bulunarak, "Kulüpler Birliği’ne F.Bahçe Kulübü’nün başkanı da katılsın. Fenerbahçe, büyük geçmişi olan bir kulüptür, ayrı gayrımız yok. Onların da tüm kulüplerin ve federasyonun içinde olması gerekir" dedi.

Yaptığı açıklamlarla sarı lacivertli camiayla araları açılan federasyon üyesi Tahir Kıran’a da sahip çıkan Ulusoy, "Adam gibi adam, onunla ölünceye kadar da beraber olacağım. Kıran kendi istifa etmediği müddetçe onunla beraberim" diye konuştu.www.ligtv.com.tr’ye konuşan Haluk Ulusoy, şunları söyledi: "Kulüpler Birliği’yle bir toplantı yapmayı düşünüyorum. Bunu Özhan Canaydın’a ileteceğim. Kulüp başkanlarıyla bir araya gelmek istiyorum. Türk futbolu için F.Bahçe’nin de aramızda olması gerektiğini düşünüyorum."

Birlikte çözülür

Aziz Bey, ’Benim Haluk Ulusoy’la şahsi sorunum yok’ demiş. Benim de kendisiyle en ufak bir şahsi problemim yok. Tabii ki F.Bahçe ile federasyon arasında ya da diğer kulüplerle federasyon arasında problemler olabilir. Ama bu prablemler kaosla çözülmez, birlik ve beraberlikle çözülür. Ama bir gerçek daha var ki Fenerbahçe ve başkanıyla bizi karşı karşıya getirmek isteyenler var.

F.Bahçe de aramıza katılsın

Ben Fenerbahçe’yi diğer kulüplerle ayırt etmiyorum ki. Neden zeytin dalı uzatmaya ihtiyacım olsun? Dargınlıkla, kavgayla bir yere varmak mümkün değil. Fenerbahçe Kulübü’nün başında olan kişiler bu işin önderliğini yapmalı. Bunun adı zeytin dalı uzatmak değil ki. Ben, olması gerekeni söylüyorum. Ben F.Bahçe Kulübü’ne hep saygı duydum. Saygının dışında en ufak bir şey yapmadım Fenerbahçe’ye karşı. F.Bahçe de aynı saygıyı göstermeli. F.Bahçe camiasına karşı bende bir sevgisizlik yok. Bu sevgisizlik ortamını kim yarattıysa, O utansın.

Görevi iade ediyorum

Ben Fenerbahçe’den Haluk Ulusoy’a değil, Futbol Federasyonu’na saygı bekliyorum. Benim federasyonuma her kişi ve kurum saygı duymak mecburiyetindedir. Federasyonu yönetebildiğim yere kadar yönetirim. Yönetemediğim yerde de gider derim ki ’Bana şerefle ve onurla verdiğiniz bu kutsal görevi size iade ediyorum’. Ama ben bunu sadece Genel Kurul’a karşı konuyurum. Ahmet’in, Mehmet’in, yorumcunun, yazarın, bilmem kimin isteğiyle bunu yapmam mümkün değil.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/spor/5031032.asp?gid=53

• quote:

Adam gibi adam, onunla ölünceye kadar da beraber olacağım. Kıran kendi istifa etmediği müddetçe onunla beraberim" diye konuştu

Hem böyle diyor. Ondan sonra FB niye aramızda yok diyor.

Böyle diyerek o adamın zırvalarına desdek çıkmış olursun.

Demek ki FB yönetiminin Kıran hakkında dilekçe vermiş olması hiç önemli değil. Haluk bey'in bu konudaki tavrı belli Astığım astık kestiğim kestik. Benim yönetimimdeki herkes FB HAKKINDA(!) istediğini zırvalayabilir saçma sapan ithamlarda bulunabilir onlara her şey serbest diyor.

Haluk bey bu işin FIFA' sı var UEFA' sı var. Gerçi bu olay Fifa'ya Uefa'ya giderse ve bundan Türk futbolu zarar görürse yine haltı yiyen pisliği yapan Federasyon suçlu bulunmayacak. Tek suçlu hakkını arayan FB olacak. Niye konuyu oralara taşıdınız diye.

Ondan sonrada benim FB'ye karşı kinim yok da vıdı vıdı masum kedi ayakları...

Sen önce yönetimindeki boşboğaza cezasını ver ondan sonra ben ayrım yapmıyorum de..

Gerçi böyle davranacağı belliydi. Bir önceki konuşmasında. Tahir Kıran için neden böyle şeyler söyledi bilmiyorum bana atılan iftiralardan sonra kırıldığı için Bu yüzden böyle açıklamalar yapmış olabilir gibi bir şeyler söylemişti.
    Tabi burda komplo teorilerini devreye sokarsak acaba o açıklamayı Haluk bey mi yaptırdı diye şeyler aklına gelir insanın. (Tam desdek verdiğine göre)

Adam konuşmalarında bile art niyetini gizlemiyor. Sonra utanmadan benim FB ile alıp veremediğim yok diyor.

quote:

federasyonuma her kişi ve kurum saygı duymak mecburiyetindedir.

Federasyon yetkileride Fenerbahçe yönetimi'ne ve FB camiasına saygı duymak zorundadır.

Hiç bir Federasyon yetkilisi,
    " -FB teşvik verdi şike yaptı. Yok onlar şampiyon olmayı beceremez "
    " -Ne o öyle sırtından 45'lik magnumla vurulmuş gibi kendini yere atıyor."
    " -İsteseydim Tuncay'a 10 maç ceza verdirirdim"

diye zırvalayamaz. Saygı bekliyorsan saygı göstermelisin.

Çek git şu federasyonun başından artık.

Şimdi buna verilecek cevapları tahmin eder gibi oluyorum. Sizde herkese savaş açıyorsunuz, düşmanlık yapıyorsunuz. Başarısızlıkta onu bunu suçluyorsunuz vıdı vıdıı.

Böyle cevap yazacak olanlar lütfen olayları bir kaç sefer daha gözden geçirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Eylül 2006; 11:20:03 >

• ya bırak allahını seversen, her defasından aynı nane. masal anlatıp duruyor. ya kendısı salak ya da bizi salak zannediyor. Federasyon gibi zaten tarafımızca tarafsızlıgı tartısılan bir kurum Tahir Kıran'ın acıklamaları ile tarafsızlıgını(!) herkese göstermiştir. Bundan sonra agızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 5 Eylül 2006; 11:17:31 >
  • Ya Cdemir siz de herkese savaş açıyorsunuz, düşman görüyorsunuz, başarısız olup bu adama suç atıyorsunuz olmaz ki aaaaaaaaa
  • ama onun döneminde türkiye 3. oldu. bir 10 yıl daha onu inşallah görevde görmek istiyoruz.

töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe töbe

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ya Cdemir siz de herkese savaş açıyorsunuz, düşman görüyorsunuz, başarısız olup bu adama suç atıyorsunuz olmaz ki aaaaaaaaa

• hem zeytin dalı uzatıp hemde tahir kıran ve fenerbahçe arasında yaşanan kriz ortamında tahir kıranı tuttuğunu söylüyor. eğer amacı barış olsa tahir kıranı haklı bulsa bile en azından yumuşak bir beyanat verebilirdi " o da bizim bir yönetici arkadaşımız eğer bir yanlış yaptıysa gerekeni yaparız v.s.... " ama sırf kamuoyuna iyi gözükebilmek için masum beyanatlar verip sonra tahir kıran adam gibi adam, sonuna kadar onunla çalışırız demesi anca haluk ulusoy gibi insanlara yakışan bir davranıştır.
    bu adam allah bir dese..... tövbe, tövbe, tövbe...... akşam akşam günaha gircez... bi de kim için yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe'nin her yılki klasik taktiği olmaya başladı bu federasyon düşmanlığı. Şampiyon olsalar "bak federasyona rağmen başardık" olamasalar "federasyon engelledi" zekice bir taktik aslında...
  • öncelikle

sonra da Kulüpler Birliği�ne F.Bahçe�nin başkanı da katılsın. F.Bahçe�yle ayrı gayrımız yok. Federasyonun içinde olsunlar ve saygı göstersinler"
    madem ayrın gayrın yok aramıza katılsın ne demek...Katılmıyoruz kardeşim zorla mı Allah Allah hem ayrı gayrın da yokmuş işte çıkıp ne konuşuyon bıdıbıdı..Son olarak
  • fb tabiki kendi çıkarını koruyacak, işine geleni kabul edecek işine gelmeyeni kabul etmeyecek.. ama bunu yaparken saçmalamadan yaparsa kendi için daha inandırıcı olur..
    ulusoyun 7,5 senelik başkanlığında fener 3 defa şampiyon oldu..
    beşiktaşın 11 puan gerisinden gelip şampiyon olan fb zamanında kim başkandı?

fenerin işine gelince 15 puana yakın avantayı alınca çıt yok..şurda 3-5 cm.den ofsayt kaçınca ulusoy istifa..

bu işte kezman olayına benziyo..takım fener olunca tüm fenerlilerin gözüne perde iniyo..

bu fb yüzünden sigaraya başladım ya ona yanıyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

fb tabiki kendi çıkarını koruyacak, işine geleni kabul edecek işine gelmeyeni kabul etmeyecek.. ama bunu yaparken saçmalamadan yaparsa kendi için daha inandırıcı olur..

fenerin işine gelince 15 puana yakın avantayı alınca çıt yok..şurda 3-5 cm.den ofsayt kaçınca ulusoy istifa..

bu işte kezman olayına benziyo..takım fener olunca tüm fenerlilerin gözüne perde iniyo..

3-5 cm meselesi değil bu yeniden seçildiği ilk gün ULUSOY İSTİFA diye bağırıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

fb tabiki kendi çıkarını koruyacak, işine geleni kabul edecek işine gelmeyeni kabul etmeyecek.. ama bunu yaparken saçmalamadan yaparsa kendi için daha inandırıcı olur..

neden? çünkü aziz beyiniz ayhan bermek' i destekliyordu da ondan..

o kadar şey yazdım sadece buna mı cvp verebildin..
    ulusoy zamanında nasıl şampiyon oldunuz peki? madem ulusoy sizin şampiyon olmanızı istemiyomuş miş !

• quote:

quote:

quote:

ulusoy zamanında nasıl şampiyon oldunuz peki? madem ulusoy sizin şampiyon olmanızı istemiyomuş miş !

Bilmeden salla..
    A Yıldırım kimseyi destekliyorum demedi(ki daha 2hafta önce söyledi Bermeki destekleseydim 3-4 oy daha alır seçilirdi diye)
    Ulusoy zamanında şampiyon olduk ona rağmen istemiyoruz demekki senin anlayamadığın bişey war burada düşün belki anlarsın

• Fener pabucu yarım, gel aramıza oynayalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Adam gibi adam, onunla ölünceye kadar da beraber olacağım. Kıran kendi istifa etmediği müddetçe onunla beraberim" diye konuştu

Demek ki FB yönetiminin Kıran hakkında dilekçe vermiş olması hiç önemli değil. Haluk bey'in bu konudaki tavrı belli Astığım astık kestiğim kestik. Benim yönetimimdeki herkes FB HAKKINDA(!) istediğini zırvalayabilir saçma sapan ithamlarda bulunabilir onlara her şey serbest diyor.

Haluk bey bu işin FIFA' sı var UEFA' sı var. Gerçi bu olay Fifa'ya Uefa'ya giderse ve bundan Türk futbolu zarar görürse yine haltı yiyen pisliği yapan Federasyon suçlu bulunmayacak. Tek suçlu hakkını arayan FB olacak. Niye konuyu oralara taşıdınız diye.

Sen önce yönetimindeki boşboğaza cezasını ver ondan sonra ben ayrım yapmıyorum de..

Gerçi böyle davranacağı belliydi. Bir önceki konuşmasında. Tahir Kıran için neden böyle şeyler söyledi bilmiyorum bana atılan iftiralardan sonra kırıldığı için Bu yüzden böyle açıklamalar yapmış olabilir gibi bir şeyler söylemişti.
    Tabi burda komplo teorilerini devreye sokarsak acaba o açıklamayı Haluk bey mi yaptırdı diye şeyler aklına gelir insanın. (Tam desdek verdiğine göre)

Adam konuşmalarında bile art niyetini gizlemiyor. Sonra utanmadan benim FB ile alıp veremediğim yok diyor.

quote:

Federasyon yetkileride Fenerbahçe yönetimi'ne ve FB camiasına saygı duymak zorundadır.

Şimdi buna verilecek cevapları tahmin eder gibi oluyorum. Sizde herkese savaş açıyorsunuz, düşmanlık yapıyorsunuz. Başarısızlıkta onu bunu suçluyorsunuz vıdı vıdıı.

Böyle cevap yazacak olanlar lütfen olayları bir kaç sefer daha gözden geçirsin..

+1907
    Ah be güzel abiciğim, bunu anlayabilecek ve kabul edecek kaç tane delikanlı var...
    çok güzel ifade etmişsin tekrar teşekkürler.....

Ben yine söylemeden edemicem, Şu HALUK denilen herif 80 Yıl Federasyon başkanlığı yapsa FB
    hariç Kimsenin Gıgı çıkmaz, Hadi GS liler destekliyor,
    yaw kardeşim BJK ve TS gibi söz sahibi takımlar niye bu adama BAYILIYORLAR anlam veremiyorum....
    Memleketi Trabzon diye adama bayılıyorlar belki bizi de 1 sene şampiyon yapar diye...
    BJK de Yıldırım Demirörenin Akrabası oh ne güzel İSTANBUL...!! Bu yüzdenmi?????
    Siz desteklemeye devam.....................................................................................................

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmeden salla..
    A Yıldırım kimseyi destekliyorum demedi(ki daha 2hafta önce söyledi Bermeki destekleseydim 3-4 oy daha alır seçilirdi diye)
    Ulusoy zamanında şampiyon olduk ona rağmen istemiyoruz demekki senin anlayamadığın bişey war burada düşün belki anlarsın

fb li arkadaşlar bu kadar uyumayın yaww..
    aziz beyiniz kimseyi desteklemiyorum dedi ama oyunu verirken tüm kameralara bakın ayhan bermek'e oy veriyorum diye göstere göstere oyunu kullanmadı mı?
    ama doğru o zamanda gözünüzde perde vardı..

hep aynı terane ..cvp veremeyince, "düşün anlarsın"..
    yok efendim "cvp vermeye değmez"..

herkes görüyo neyin ne olduuğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 5 Eylül 2006; 19:29:36 >

• Hocam ben neden Ulusoy istifa demişim, yazdıklarımı bir okurmusun..

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

bu olayı siz ulusoy ile artık kavga boyutuna getirdiniz..
    kişisel kavganız bu..siz medyada ulusoyu kötü gösteren yayınlar çıkartıyorsunuz, o da size belki tahir kıran ile cevap vermeye kalkıyor..

adı üstünde türkiye futbol federasyonu..bu kişi daha önce atama ile geliyordu şimdi seçimle geliyor..
    adam öyle veya böyle seçimle demokratik kanuni olarak seçilmiş gelmiş..siizin kavgalısınız diye olayları oraya buraya çekiyorsunuz..
    ama en son cümlende federasyonun fenere saygı göstermeleri gerekir demişsin..siz kimseye saygı göstermesseniz kimse de size saygı göstermez kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 5 Eylül 2006; 20:30:54 >

• cdemir hoca o yazdıklarının yarısını Aziz Yıldırım için de düşünüyorlar hoca.
    Aziz başkanın da tavırlarının bu adamdan pek farkı yok...
    ama size göre adam bir ilah...
    size nasıl Demirören veya Ulusoy antipatik geliyorsa ve her lafında birşey arıyorsanız Aziz yıldırım için de başkaları aynı şeyi yapıyor...
    herkes kendi açısından bakarsa haklıdır zaten sorun yoktur...
    ama klupler birliğine ve bu tür oluşumlara yeniden girmeniz lazım hoca beğenirsin beğenmezsin ama FB de bu ülkenin takımı.
    ha beğenmezsin illa ısrar edersin o zaman kendine lig bir bulur orda oynarsın...
    tek taraflı bakmayın herşeye...her zaman Fener haklı diye bir durum yok.
    Demirören saçmalarsa saçmaladı derim abi babam değil amcam değil peygamber falan değil.
    ama ben bir iki numunelik haricinde(kötü manada değil az bulunan manasında)ben hiçbirinizin bir kere olsun"ya Aziz başkan yanlış yaptı"dediğini duymadım...
    bu kadar bağlılık sonunda hüsran ve buna bağlı olarak nefret getirir benden söylemesi...

• ben her zaman söylüyorum aziz başkan antipatik bir adam..
    konuşmaları sempatik değil, şiir okur gibi konuşmuyor illaki..
    ama hiçbir zaman kendi takımı dışında hiçbir klübe yaranmak için bir söylemde bulunmadı..

konuştuklarını düşünerek seçerek kamuoyuna sunmasına; ezeli rakiplerden tutunda anadolu klüplerine kadar hiçbir klübün taraftarını karşısına alacak bir konuşma yapmadı.. gs için uefa tesadüf demesi gerçekten kötü oldu, haklılar... ama yinede a. polat kadar veya demirören kadar abartmadı...

işin gerçek yanı şamp. yarışına leke vurdukları için ben bu adamlardan nefret ediyorum...
    önceden de şamp. kaçırdık, lehimize aleyhimize düdük çalındı ama şu son 1 - 1.5 senede gerçekten liglerin suyu çıktı... Başkanlar yöneticiler Algülüm ver gülüm yapmaya başladı, omurgasızca konuşuldu masa başı yemekleriyle kamuoyu ve fenerbahçe rahatsız edildi vs vs vs...

ne için fenerin lehine bla bla bla..
    gs liler arifin zamanında suskunlardı, anelkaya hopladılar..
    bjk liler haklıydı ortada hakem hatası vardı ama demirörenin gazına geldiler,
    şimdi sorsan burakla anelka aynı şeymi diyorlar.. geçen haftaki hakem hatalarına 3 - 5 cm diyorlar..
    mantıklı bir insan geçen seneki "temiz lig ayaklarının" medyanın ve bazı zeki yöneticilerin gazı olduğunu anlayabilir... herkes payını aldı, alan memnun satan memnun...

temiz ligin ortasındaki kara leke İLAN EDİLEN fbnin hala üzerine geliniyor,
    nedeni ise bu sefer farklı; hakkımızı arıyoruz , GEÇEN SENEKİ TEMİZ LİG'ÇİLER GİBİ..

son olarak aziz yıldırımdan rahatsız olan bir taraftarın,
    hala demirören e, a. polat a, h. ulusoy a saygı duyması
    ve fenerliler konuştuğunda "gözlük" buyurması gerçekten çok garip & rahatsız edici bir durum...
    burdada kimlerin "gözlük"le dolaştığı apaçık ortaya çıkıyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.