Şimdi Ara

F 015 Luxury in Motion: Geleceğin Otomobili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  F 015 Luxury in Motion: Geleceğin Otomobili

Yenilikçi teknolojisini bugünün ve geleceğin otomobillerini üretmekte kullanan Mercedes-Benz, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2015′e yine ses getiren bir konsept otomobille damgasını vurdu. Daimler AG CEO’su Dr. Dieter Zetsche’nin tanıttığı bu konsept otomobil geleceğin otomotiv teknolojisinin hangi boyutlara erişebileceğini de gösteriyor.

Gelecekte insanların otomobilleriyle daha fazla vakit geçireceği düşüncesi baz alınarak tasarlanan F 015 Luxury in Motion, sürücüsüz kullanımı, birbirine tam dönebilen yolcu koltuklarıyla bizi çok farklı bir sürüş tecrübesine hazırlayacağının sinyallerini veriyor.

Bir insan tarafından yönlendirildiğinde beyaz, sürücüsüz sürüş modunda ise maviye dönen LED alan ışıkları otomobilin o anda kim tarafından kullanıldığı bilgisinin de ilgili yerlere iletilmesine yardımcı oluyor.

Kaynak: MB TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 26 Ocak 2015; 3:13:59 >

• Yahu nedir bu gelecekteki araç ucube olacak takıntısı. Anlamıyorum neden böyle yumurta gibi bir araç yapılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    geleceğin otomobili demişsin ama bu bildiğin karınca yiyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Yahu nedir bu gelecekteki araç ucube olacak takıntısı. Anlamıyorum neden böyle yumurta gibi bir araç yapılır...

Aracın içine bakarsak bu tarz bir tasarıma sahip olması gerekiyor zaten.İçi bir evin odası gibi konforlu, geniş ve ferah.Bu gelecek dedikleri zaten 10 yıl sonrası değil.En erken 2050 yılından itibaren bu araçları görürüz bence trafikte.Yani sen ben yokkene .Bu yüzden dert etmemize gerek yok.

İlerde insanların bizim gibi Xenon farı olsun, CC olsun, km de 25 kuruş yaksın diyeceklerini zannetmiyorum.Bu araçtaki gibi fonksiyonellik, üst düzey konfor ve çok ileri teknolojiler ( kendi kendine gitme vs ) donatılmış otomobilleri tercih edecekleri açık.

Ha bu araç bir ucube mi?Kesinlikle evet .

• Taban laminat kaplama sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw vision future luxury den bayağı etkilenmiş olmalı mercedes, tipsizlik abidesi olur bundan, gerçekte olmadığı çok belli bu aracın, olmayan bir aracın reklamını yapıyorlar.
  • Böyle gelecek olmaz olsun . Her gelecekte geçen filmde araçlar bu tarz bir de otomatik pilot kullanıyor deli oluyorum .

Araba kullanmak bir zevk neden bunu gidip otomatik pilota vereyim ki ? Hem para vericem hem o kullanacak

Tasarıma zaten bir şey demiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.