Şimdi Ara

Ezurum-Eskişehir Rota Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,yarın Erzurum'a araba almaya gideceğim.Uzun süredir Ankara'nın ötesine geçmiyorum.Yol durumu hakkında da bilgi sahibi değilim.Düşündüğüm iki güzergah var hangisinden gitsem karar veremedim.İkinci güzergahta 25km daha kısa.

İlk güzergah;Erzurum-Erzincan-Tokat-Ankara-Eskişehir.

İkinci güzergah;Erzurum-Erzincan-Sivas-Yozgat-Ankara-Eskişehir.

Benim için yolun kısa olması değil,güvenli ve sakin olması önemli.Yol farkı önemli değil,yeter ki gideceğim yere yorulmadan ve biranevvel varayım.Ayrıca radar vs. hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.Ankara'dan ötesi için özellikle..Kar var mı bilmiyorum,o konuda da bilgilendirirseniz iyi olur.Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Selamlar arkadaşlar,yarın Erzurum'a araba almaya gideceğim.Uzun süredir Ankara'nın ötesine geçmiyorum.Yol durumu hakkında da bilgi sahibi değilim.Düşündüğüm iki güzergah var hangisinden gitsem karar veremedim.İkinci güzergahta 25km daha kısa.

Benim için yolun kısa olması değil,güvenli ve sakin olması önemli.Yol farkı önemli değil,yeter ki gideceğim yere yorulmadan ve biranevvel varayım.Ayrıca radar vs. hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.Ankara'dan ötesi için özellikle..Kar var mı bilmiyorum,o konuda da bilgilendirirseniz iyi olur.Teşekkürler...

Kars'ta askerlik yaparken çok aşındırdık o yolları. Kars-Erzurum-sivas-yozgat-ankara yolu hem güvenli hemde temizdir. Tüm otobüs firmaları da o güzergahı kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oicero

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Selamlar arkadaşlar,yarın Erzurum'a araba almaya gideceğim.Uzun süredir Ankara'nın ötesine geçmiyorum.Yol durumu hakkında da bilgi sahibi değilim.Düşündüğüm iki güzergah var hangisinden gitsem karar veremedim.İkinci güzergahta 25km daha kısa.

Kars'ta askerlik yaparken çok aşındırdık o yolları. Kars-Erzurum-sivas-yozgat-ankara yolu hem güvenli hemde temizdir. Tüm otobüs firmaları da o güzergahı kullanır.

Bende Üç yıl Kars,üç yıl da Sarıkamış'ta kaldım ama Tr bu ne olacağı belli olmuyor,baya da vakit geçti bu taraflara geleli.Cevabın için sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.