Şimdi Ara

Ezreal Proları Gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem oynanış hem build tavsiyesi alabilir miyim. heronun mantığını tam kavrayamadım. klasik adc gibi gir pat pat hasar vur değil daha çok uzaktan olabildiğince q atmak üzerine oynanıyor. muramane-cdr çizmesi-mahvolmuş-duruma göre üçlü veya buzdoğan-gerisi duruma göre. şimdi karşıda ad varsa direk buzdoğan mı alacağız. ne zaman 3lü ne zaman buzdoğan alıyoruz. duruma göre alınacak itemler nelerdir. ebedi-kanasusamış alınır mı. yoksa malmorit qss koruyucu melek mi almak lazım illa. lanede kimlere karşı rahat oynanır yanındaki ideal sup nedir. biraz yardımcı olursanız sevinirim. kabiliyet de şevk giriyoruz herhalde.

• Ez main degilim ama en iyi build Blue build.Ebedi,hayalet dansçı falan gerek kitiyle,gerek estetik olarak çok uyumsuz oluyor Ezreal'a.Tabi üçlü-donmuş balyoz yapanlar,veya buzdogan yerine üçlü alanlarda var,onlar olabilir bence.
  • Manaveren- Buzdoğan- gerisini canım ne isterse bu iki itemden vazgeçmiyorum diğerleri oyuna göre değişiyor

tabi gidip runaan almada
  • Takımda hasar çıkarabilecek mid-jung-top varsa almak daha mantıklı. Yoksa oyun sonu bir hypercarry gibi tarayamıyor herkesi. Tek mantığı q ile dürtmek. Ha adc konusunda zayıfım dersen yine güvenli bir seçim. Kaçma skilli var. Uzaktan minyon temizleyebiliyor, dürtebiliyor.

Build olarak en iyisi bence blue build. Buzdoğan nerfinden sonra üçlü de çıkılabilir ama diğer eşyalar sabit kalmak şartıyla.
    Yani core buzdoğan/üçlü, muramana, ionia, botrk, lw. Son eşya duruma bağlı.
    Çıkılmaması gereken eşyalar ise crit veren eşyalar. İe, can biçen vs çok gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benimde adc iyi değildir de güzel hero sevdim. safe pick olarak cait sanardım da bu daha hoş. ama ne bileyim oyun sonu düşüyor gibi yani. o istediğim hasar çıkmıyor pek. tank eşyaları bu kadar ucuzken zırh delme yetersiz gibi. muramana ionia botrk lw garanti alıyorum. üçlü/buzdoğan farkını tam anlayamadım ama. full ad varken buzdoğan 65 armor süper olur ama ad yokken 3lü almanın mantığı nedir. hani oynanış olarak tam ne değişiyor.
    Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    3lu niye o zaman. Hep bozdoğan alalım. 3lu alınca daha mobil olmuyor muyuz. Hasar mi azalıyor. Bir sürü şey veriyor 3lu.

Orijinalden alıntı: calibrane

3lu niye o zaman. Hep bozdoğan alalım. 3lu alınca daha mobil olmuyor muyuz. Hasar mi azalıyor. Bir sürü şey veriyor 3lu.

3'lü daha çok hasar için alıyorsun ve gelen attackspeed için. 3lü daha çok ödüllendiriyor seni ama hata yaparsan tokat yeme ihtimalin daha fazla çünkü 65 armor baya fark ediyor.

Bir de şöyle bir şey var 3'lü sadece seni hızlandırıyor fakat buzdoğan herkes için yavaşlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 2 Ekim 2016; 23:02:26 >

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

3'lü daha çok hasar için alıyorsun ve gelen attackspeed için. 3lü daha çok ödüllendiriyor seni ama hata yaparsan tokat yeme ihtimalin daha fazla çünkü 65 armor baya fark ediyor.

Bir de şöyle bir şey var 3'lü sadece seni hızlandırıyor fakat buzdoğan herkes için yavaşlatıyor.

Anladım. Peki son item olarak daha fazla can çalma için kanasusamis alınır mı. En işlevsel hangisi oluyor. Ad itemleriyle 270 kusur ad oluyor. Bence yetersiz gibi. Takımın istediği hasar çıkmıyor gibi pek.

• Sürekli tanky herolarla oynadığımdan dolayı en ete değsin isterim. O yüzden kitelamak, pozisyon almak sanırım bana göre değil.
    Karşılıklı takaslar, All-in çekmek, vurdulu kırdılı tarz benim tarzdır.

Vayne oynayamam mesela, Daha güvenli tercihler seçerim. O yüzden becerebildiğim en iyi ADC Ezrealdır.
    Hayatımda üçlü çıkmadım ve klasik adc dizilimi yapmadım. Blue Ezreal oynuyorum. Sağlam dur, dürt ve kanser et. Ezreal bunun için var.
    oyun iyice uzarsa yada aşırı parayla dönersem botu savsş çizmesi civa yerine bc alıorum lw de olunca zırh felan tanımıyor. 3 lüyü yeni oynayacaksan önermem alıştıkça denersin biraz riskli oluyor slowu kendini korumayı sağlıyor.bide muramana dolunca hasarın 2 ye katlanıyor karşı adc ye q tutturursan direk e oto atak mahvolmuş ve sonra 1 q daha at ölüyor bunun için muramananın bitmesi gerekli e q ve mahvolmuş muramana pasifini tetikliyor aşırı hasar çıkıyor tabi aa larda işlio.

2. Can calma esyasi civa yatagan alinabilir , 270 ad gayet yeterli cunku botrk ve lw karsidakinin canina gore vurdugu icin tek q ile 350 400 vurabiliyorsun karsidaki tanka. Kanasusamis sacma geliyor bana hayatta kslmak icin maw veya ga daha iyi

Sana direkt focus atabilecek yüksek hareket hızı ve atılma yetenekleri çok olan bir rakip takım var ise buzdogan alıp perma slow ile rakiplerini hem kovalama hem kaçma anlamında büyük fayda sağlar ayrıca verdiği zırh ile hatırı sayılır bir savunma kazanırsın.

Tüm bu sandıklarım yok ise ve hasar açısından daha yüksek rakamlara ulaşmak istiyorsan 3lu kuvvet almalısın. Hem pasif hasarı daha yüksek hem saldırı hızı v.b ile daha agresif ve daha yüksek hasara sahip olabilirsin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.