Şimdi Ara

Ezreal'ın tercih edilme sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ezreal early game'de lane'de üstünlük kurmak için oynanıyor benim anladığım. Şimdi late game'de oyunlar kazanıldığına göre ne için ezreal oynanır bi Vayne, Kog'maw dururken? Bunu çözebilen var mı? AD Carry oynamayı bilmeyip pozisyon alamayanlar oynuyor genellike sanırım kolay kaçış skilli vs. var diye. Sizin görüşler neler?

• beleş flaş olduğu için bence. yok early üstünlüğü falan değildir sanmıyorum :D o zaman cait oynardı herkes. ayrıca towerda last hit de bildiğin kolay ilk levellerde q ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

beleş flaş olduğu için bence. yok early üstünlüğü falan değildir sanmıyorum :D o zaman cait oynardı herkes. ayrıca towerda last hit de bildiğin kolay ilk levellerde q ile.

tamam işte pozisyon almayı blimeyenler ad carry oynamayı beceremeyenler beleş flash için oynuyor diyebiliriz buna?
  • arkadaşım öncelikle ezreal latede kötü diye birşey yok , iyi kasarsa her hero latede iş yapar.earlyde biraz üstün birazda oynanması kolay olunca herkes onu tercih etmeye çalışıyor. Ancak herşey oyunculukta bitiyor.Ayrıca supportla uyumda çok önemli.Şöyle bi olay var tabiki late gamede bir vayne bir kog'maw kadar etkilide değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

beleş flaş olduğu için bence. yok early üstünlüğü falan değildir sanmıyorum :D o zaman cait oynardı herkes. ayrıca towerda last hit de bildiğin kolay ilk levellerde q ile.

tamam işte pozisyon almayı blimeyenler ad carry oynamayı beceremeyenler beleş flash için oynuyor diyebiliriz buna?

Ya ne alaka kardeşim iyi ad carryler ölmüyomu sence? Bi jax bi irelia üstüne atlayınca ne yapıcak o pro ad carryler flashıda yoksa?
  • Evet turnuvadaki ad carrylerin hiç biri bilmiyordu pozisyon almayı o yüzden hep ezreal oynadılar.
  • ezreal popüler olmadan önce de mainimdi sonra da ezreal bana göre early ve midde her türlü iyi çünkü bi kere q skili ile sizi minion arkası bırakır, ezreal iseniz ve yanınızdaki support karakter kalabalığı olsun diye oynamıyorsa her türlü laneyi alırsınız mid q skili tuttuğunda 1 sn cd düşüyor ulti için büyük yarar ve ulti side early ve mid game de çok fena damage vuruyor.ezreale nerf gelecek eminim q ve ulti nerflenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk aldığım zamandan beri eğlenceli olduğu için oynuyorum.(o herkesin up up anca eğlenmek için alınır bi işe yaramaz dediği zamanlar.)
  • Harass kurabiliyor, kaçma skill var bedava AS var global ulti var, rakibin AS düşürmesi var, Q skilli oneffect, iyi farmer, iyi kullanılırsa mana sıkıntısı çekmiyor
  • Ezreal ile oynamak eğlenceli free flash falan hikaye aynı özellikler aynı menzilde graves ve cait'de var early gamede üstünlüğüde karşındaki adamın pozisyon alıp almamasına bağlı yoksa draven gibi aşırı damage atabilen bir şampiyon karşına gelirse adam sana harras yapmak için dalmaz direk öldürür. free flash falan
    işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ezreal popüler olmadan önce de mainimdi sonra da ezreal bana göre early ve midde her türlü iyi çünkü bi kere q skili ile sizi minion arkası bırakır, ezreal iseniz ve yanınızdaki support karakter kalabalığı olsun diye oynamıyorsa her türlü laneyi alırsınız mid q skili tuttuğunda 1 sn cd düşüyor ulti için büyük yarar ve ulti side early ve mid game de çok fena damage vuruyor.ezreale nerf gelecek eminim q ve ulti nerflenecek.

Ultisinin verdiği hasarın nerfleneceğini sanmıyorum.O skill ap hasarı veriyor ve sen AD carry olarak oynuyorsun.Late game de hiç bi şey vurmaz o zaman.Zaten çarptığı her düşman ünitesine göre hasarı %8 azalıyor.CD nerfinin geleceğini düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ezreal popüler olmadan önce de mainimdi sonra da ezreal bana göre early ve midde her türlü iyi çünkü bi kere q skili ile sizi minion arkası bırakır, ezreal iseniz ve yanınızdaki support karakter kalabalığı olsun diye oynamıyorsa her türlü laneyi alırsınız mid q skili tuttuğunda 1 sn cd düşüyor ulti için büyük yarar ve ulti side early ve mid game de çok fena damage vuruyor.ezreale nerf gelecek eminim q ve ulti nerflenecek.

Ultisinin verdiği hasarın nerfleneceğini sanmıyorum.O skill ap hasarı veriyor ve sen AD carry olarak oynuyorsun.Late game de hiç bi şey vurmaz o zaman.Zaten çarptığı her düşman ünitesine göre hasarı %8 azalıyor.CD nerfinin geleceğini düşünüyorum ben.

ap vurduğunu biliyorum zaten oraya early ve mid yazdım

• bence q range ve cd nerfü gelecek, gelmelide.
  • ulan skin çıkana kadar herkes up derdi bir skin çıkardılar op oldu.işte böyle saçma bir oyunu oynuyorsunuz
  • Oynaması cok eglencelıdı kacarken duverlardan arcane atıp adamı trollemek nedir bilirmisin
  • Early yüksek harras , bedava flash , takım arkadaş atak hızı yükseltme veya rakip düşürme,global ulti
  • tons of damage.
  • better nerf ezreal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

Beyler Ezreal early game'de lane'de üstünlük kurmak için oynanıyor benim anladığım. Şimdi late game'de oyunlar kazanıldığına göre ne için ezreal oynanır bi Vayne, Kog'maw dururken? Bunu çözebilen var mı? AD Carry oynamayı bilmeyip pozisyon alamayanlar oynuyor genellike sanırım kolay kaçış skilli vs. var diye. Sizin görüşler neler?

Ne sacma konusuyosun kardesim. Early i kazanirsan farmin da iyi olursa Ezreal'in late i saglam sen merak etme. Turnuvada en cok Ezreal ve Corki pickediler sence dunya sampiyonasindaki adamlar pozisyon almasini bilmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.