Şimdi Ara

Ezequiel'e transfer şoku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Moussa Sow'un ayrılışıyla sol kanatta eksiği bulunan Fenerbahçe'mizin, Ezequiel Lavezzi ile anlaştığı iddiaları var. 9 Milyon Euro karşılığında transferi bekleniyor. HAYIRLI OLSUN

http://www.fbhaber.org/wp-content/uploads/2015/07/Lavezzi-PSG-620x373.jpg

http://www.ajanshatti.com/images/haberler/lavezzi-ustunu-degistirip-geliyor.jpg

• Şok oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden hep işi bitmiş yaşlanmış oyucularla ilgileniyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

neden hep işi bitmiş yaşlanmış oyucularla ilgileniyoruz.

genç halini getiremeyeceğimiz için olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    mesele genç bulup parlatmak bence şimdi bu adma gelince genç hali gibi oynamayacak ki. başka takımalr nasıl buluyorsa bizde öle araştırıp bulmamız gerek
  • Sol kanatta nani-alper yokmu zaten

• Lavezzi yazsaniza ilk adinla kim taniyor bu adami?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

ne alakası var? lavezzi o kadar über topçu değil sen 100 yılık tarihin de bir lavezzi bile çıkaramamışsın ki sonra alamayız falan diyorsun alırsın kardeşim niye alamayasın 7 milyon euroyu naniye değil de adam gibi bir genç yeteneğe verseydin 3 sene sonra bir lavezzi çıkarabilirdik. bunu sadece fenerbahçe için demiyorum bu bjk,gs için de öyle bizler brumalara,telleslere,markoviclere sabredemezsek değil lavezzi artık bir sabri bile zor çıkar.
  • quote:

mesele genç bulup parlatmak bence şimdi bu adma gelince genç hali gibi oynamayacak ki. başka takımalr nasıl buluyorsa bizde öle araştırıp bulmamız gerek

En ufak hatasında ıslık, küfür, uğultu en üst seviyede olacağı için genç oyuncu bizde oynayamaz. Taraftar kafa yapısını değiştirirse bende çok isterim 21-22 yaş ortalamasına sahip bir takım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklima direkt garay geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

ne alakası var? lavezzi o kadar über topçu değil sen 100 yılık tarihin de bir lavezzi bile çıkaramamışsın ki sonra alamayız falan diyorsun alırsın kardeşim niye alamayasın 7 milyon euroyu naniye değil de adam gibi bir genç yeteneğe verseydin 3 sene sonra bir lavezzi çıkarabilirdik. bunu sadece fenerbahçe için demiyorum bu bjk,gs için de öyle bizler brumalara,telleslere,markoviclere sabredemezsek değil lavezzi artık bir sabri bile zor çıkar.

Bu dediklerini yapıcaksa kulüp bir kaç sene şampiyonluğu feda etmek zorunda bunu taraftar kabul edermi brumaya neler yazıldı göze alamaz kulüpler bunu

• bu verdiğimiz paralarla afrikada futbol okulları kurup 300 500 kobra yetiştirir iyilerini hem biz oynatırız hem satarız para kazanırız. Allah belamı versin ben de vahşi kapitalistmişim şimdi anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.