ezeli rekabetı baska konulara cekmeye çalışanlar (uefa super kupa vs vs) için bir acıklama: ezelı rekaber takımların KENDİ ARALARINDAKI MAÇLARdadır. Başka kulvarlar takımların kendi başarıları ile ilgilidir. Aa ısrarla her FB-GS macından sonra konuyu uefaya ve super kupaya getırmeye çalışanlar ancak kendı kendılerını tatmın ederler. kaldı kı avrupa konusunda kımse FB daha basarılıdır demıyor. Ama nedense konuyu sureklı oraya cekenler de bellı.
***dip not olsun dıye sey ettım bu arada allah rahmet eylesın. gecen sene de bızım tabutu kaldırmıslardı o zaman da komık oldugunuzu mu dusunuyordunuz cem arkadas?
Allah taraftarına sabır versin
Ben bildim bileli bu Fener Gsyi hep yeniyor, Gsnin yendiği çok nadir. Belki oyun olarak Gsnin çok iyi oynadığı maçlarda oluyor ama fener en kötü haliyle bile yeniyor. Adamların hiç şansı yok. Feneri İnönüde izledim, Lugano ve Edu kazmanın teki, antremanda bile gol atamaz bu adamlar. Adamlar samiyende gol attı.
Ben bildim bileli bu Fener Gsyi hep yeniyor, Gsnin yendiği çok nadir. Belki oyun olarak Gsnin çok iyi oynadığı maçlarda oluyor ama fener en kötü haliyle bile yeniyor. Adamların hiç şansı yok. Feneri İnönüde izledim, Lugano ve Edu kazmanın teki, antremanda bile gol atamaz bu adamlar. Adamlar samiyende gol attı.
kaderleri böyle
imzan süper ya
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: electra
kaderleri böyle
quote:
Orjinalden alıntı: oz_yuksel
imzan süper ya
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: electra
kaderleri böyle
+1907
Başınız sağolsun ,
Gitti çınar gibi rakip biz kiminle eğlenicez şimdi