Şimdi Ara

Ezel Gömlekleri Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar hem izlenme hemde gömlekleri bakımından satış rekorları kıran Ezel dizisi gömlekleri makul fiyatlara satılıyor

Son günlerde satış rekorları kıran ve kırmayada devam eden Ezel disinin gömlekleri her kesime hitap edebilmek adına 29.9 TL gibi uygun fiyatlardan başlayıp kalite ve işçilik standartlarına göre yukarıya doğru yükselmekte.
    Kaynak:nethaberleri

• bu adamın üstüne tayyare giydirsen bile müthiş durur 30 liraya alınan gömlekten bir hal çıkacağını sanmam 2 hafta ömrü olur
  • İzlemeye birşey demiyorum ama gidipte adamın giydiği gömleğin aynısını almak sadece özentiliktir.
  • Diğerlerinden farkı nedir?Adı mı Ezel Gömlekleri yoksa başka bir farkı mı var?
  • sanırım fred perry giyiyor. bir yazıda okumuştum ve 29.9 liraya ancak çakmasını alırsın en aşağı 120tldr diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

bu adamın üstüne tayyare giydirsen bile müthiş durur 30 liraya alınan gömlekten bir hal çıkacağını sanmam 2 hafta ömrü olur

aynen... kazmalar gidip almasın öyle durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

sanırım fred perry giyiyor. bir yazıda okumuştum ve 29.9 liraya ancak çakmasını alırsın en aşağı 120tldr diye tahmin ediyorum.

Bütün gömlekleri fp değil ama onuda giyiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ezel mezel bilmem ama hatemoğlunun slim %100 pamuklu gömlekleri de güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Diğerlerinden farkı nedir?Adı mı Ezel Gömlekleri yoksa başka bir farkı mı var?

- Üstündeki gömlek ne marka

- Ezel gömleği

- Ne hava atıyon benimde Ramiz şapkam var
  • Konu'yu açanda çizilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.