Şimdi Ara

ezel dizisinin finalini öğrendim - şok - şok - şok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle dizinin finalini öğrenip dizi zevkinin kaçmasını istemeyenler konuyu okumasın. çünkü dizinin sonu süprüz olarak bitiyor. kuzenim ezel dizisinin ekibinde. sürekli çekimlere gidiyor. bende birkaç kez yanına gidip çekimleri izlemiştim. dün sohbet ederken dizinin finalini sordum. normalde herşeyi anlatırdı ama bu sefer bişeyler geveledi. yapımcı şirket kesin konuşma yasağı koymuş bütün ekibe. finali çok gizli tutuyorlarmış. tabi bu durum beni daha da meraklandırdı. kuzeni bütün gün sıkıştırdım. en sonunda finali öğrenebildim ve öğrenince gerçekten şok oldum. bu dizi sürekli izleyiciyi ters köşeye yatırırdı ama bu kadarınmı ummazdım. bildiğiniz gibi geçen bölümde ramiz dayı öldü. yani biz öyle biliyoruz. dizinin son bölümüne kadar (zaten dizinin bitmesine 7 - 8 bölüm kalmış) herkes ramiz dayının öldüğünü sanacak. son bölüme kadar kenan birkanın bütün yakın adamları öldürülecek. cengiz i ezel öldürecek son bölümde. tam sıra kenan birkana geldiğinde birden ramiz dayı belirecek ekranda. tabi millet şooook olacak. uzun zamandır herkes dayının öldüğünü sanıyor. ramiz dayının öldüğü sahnede ezel ambulansı çağırmıştı. ondan sonra sadece mezarlık sahnesi vardı hatırlarsınız. işte son bölümde o aradaki zaman gösterilecek. ambulans gelecek ve ramiz dayı kurtarılacak. en yakınları dahil herkes dayının öldüğünü sanıyor. ama kenan birkanı ramiz dayı öldürecek. hemde bıcakla. dikkat ettiyseniz dayının karısı öldüğünde dayı intikam yemini etti ama intikam alamadı. işte asıl intikam o zaman alınacak. senaryoya göre ramizin yaşadığını sadece ezel ve birkaç adamı biliyor. kızı bile bilmiyor. böylece dizinin finali efsanevi olacak. gerçekten süper bi senaryo. kim yazdıysa helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 14 Nisan 2011; 17:33:53 >

• Hacı reklamda mezarı vardı
    Edit;LANET OLSUN LAN OKUDUM GİTTİ HEYECANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 14 Nisan 2011; 17:38:03 >
  •  ezel dizisinin finalini öğrendim - şok - şok - şok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

Hacı reklamda mezarı vardı

birader herşey fake. sadece mezar var göstermelik. herkes öldü sansın diye. bende ilk başta öldü sandım ama kuzen söyleyince uyandım duruma.
  • Evet oylamaya gecelim

ben hebeebe diyorum
  • Tahmin etmek zor değil zaten Ambulans'ı çağır dendiğinde tahmin etti herkes zaten.
  • Zekice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dumbledore ölmedi demişlerdi ama öldü. Artık böyle şeylere inanmıyorum.
  • Konu fake.Bu şahıs daha önce hiç kimsesi olmadığını söylemiş şimdi de kuzenim söyledi diyor.Herneyse zaten senaryosu çalıntı değil mi bu dizinin nerden çalıntıysa bakın sonu belli olur biraz ama türk dizisi türk senaristler herşeyi değiştirme gücüne sahip olduklarını unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathly-Hallows -- 14 Nisan 2011; 17:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

öncelikle dizinin finalini öğrenip dizi zevkinin kaçmasını istemeyenler konuyu okumasın. çünkü dizinin sonu süprüz olarak bitiyor. kuzenim ezel dizisinin ekibinde. sürekli çekimlere gidiyor. bende birkaç kez yanına gidip çekimleri izlemiştim. dün sohbet ederken dizinin finalini sordum. normalde herşeyi anlatırdı ama bu sefer bişeyler geveledi. yapımcı şirket kesin konuşma yasağı koymuş bütün ekibe. finali çok gizli tutuyorlarmış. tabi bu durum beni daha da meraklandırdı. kuzeni bütün gün sıkıştırdım. en sonunda finali öğrenebildim ve öğrenince gerçekten şok oldum. bu dizi sürekli izleyiciyi ters köşeye yatırırdı ama bu kadarınmı ummazdım. bildiğiniz gibi geçen bölümde ramiz dayı öldü. yani biz öyle biliyoruz. dizinin son bölümüne kadar (zaten dizinin bitmesine 7 - 8 bölüm kalmış) herkes ramiz dayının öldüğünü sanacak. son bölüme kadar kenan birkanın bütün yakın adamları öldürülecek. cengiz i ezel öldürecek son bölümde. tam sıra kenan birkana geldiğinde birden ramiz dayı belirecek ekranda. tabi millet şooook olacak. uzun zamandır herkes dayının öldüğünü sanıyor. ramiz dayının öldüğü sahnede ezel ambulansı çağırmıştı. ondan sonra sadece mezarlık sahnesi vardı hatırlarsınız. işte son bölümde o aradaki zaman gösterilecek. ambulans gelecek ve ramiz dayı kurtarılacak. en yakınları dahil herkes dayının öldüğünü sanıyor. ama kenan birkanı ramiz dayı öldürecek. hemde bıcakla. dikkat ettiyseniz dayının karısı öldüğünde dayı intikam yemini etti ama intikam alamadı. işte asıl intikam o zaman alınacak. senaryoya göre ramizin yaşadığını sadece ezel ve birkaç adamı biliyor. kızı bile bilmiyor. böylece dizinin finali efsanevi olacak. gerçekten süper bi senaryo. kim yazdıysa helal olsun.

evet çok gizli tutuluyo senin kuzen sana o kada ısrardan sonra anlatacak sen de gelip burada paylaşacaksın bunu ... FAIL

• 2-3 güne olay patlar kuzenin işten atılır falan
  • bu zaten herkesin beklediği final dostum
    dayının ölmediğini herkes tahmin ediyo
    sen bitek kendin tahmin ettiğini sanıp böyle bi hikaye yazmışsın
    adım gibi eminim bu dizi böyle bitmeyecek
    herkes zaten bunu bekliyo ama bu dizi bizi hep ters köşeye yatırıyo yine öyle biley olcak
    bu da burda imza olsun ben demiştim dicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

Tahmin etmek zor değil zaten Ambulans'ı çağır dendiğinde tahmin etti herkes zaten.

bence kimse çözemedi olayı. konuya yorum yapanlar kanıtlıyor zaten bunu. dayının ölümü hemen geçiştirildi. bu biraz dikkat çekici. yani 1 bölüm sonra kimse dayıyı anmadı. figüran ölse daha çok etkisi olurdu. orda biraz açık verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

ezel dizisinin finalini öğrendim - şok - şok - şok

Hacı onu bunu bırak eğer bu adam harbi uydurduysa dizi ekibine falan katılsın güzel yazmış
  • Ezel bence şuanda Türkiye'nin yurt dışı kalitesindeki tek dizisi.
  • İzlemiyom ki diziyi
  • OK BY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli
    Ezel bence şuanda Türkiye'nin yurt dışı kalitesindeki tek dizisi.

+1 baslari daha guzeldi ama.
  • Mantikli ve guzel bir final olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.