90dk süresi olması ve temposunun iyice düşmesi nedeniyle devam etmek istemiyorum. Eleştirilerde pek olumlu değil. Sizce devam etmeli miyim?
Yetişmene 8 bölüm kalmış. Ben olsam bitirirdim.
Arada sıkıcı bölümler olabiliyor. Hiç bir yapım kusursuz olamaz. Dizinin senaryosunu ele aldığımızda Türkiye'de bu diziden daha iyi bir yapım yok bence.
Ama dizi git gide aşk-ı memnu'ya dönmeye başladı. Bir an ben de bırakayım diyorum ama olmuyor.
Valla helal olsun ben hiçbir Türk dizisine sıfırdan baslamazdım.
Hadi Dexter,Lost,House kaptırılıp gidiyo(40 dk) ama Türk dizileri de izlenmez be abi öyle,90 dakka 90 dakka.
Simdiye kadar 42 tane film izlerdin daha iyi.
Ben de 45 den sonrasını izlemedim. Dizi havasını kaybetti. Her Türk dizisinde olduğu gibi...
Ben ce izleme. Zaten pek bir şey olmuyor dizide bir arkadaşın anlatsın sana 8 bölümde ne olduğunu. Sonrasını televizyondan takip edersin
Değmez. Bir yerlerden özetleri oku, kaldığı yerden devam et.
bence de kabaca bölümlerde ne olup ne bittiğini öğren yeter.. eski heyecanı yok zaten..
Bana ne arkadaşım bunlardan,bana Ezelin hikayesini gösterin,gerçi hikayenin içine ettikleri için artık imkansız
Pembe dizi kıvamında bişey oldu,aliyle azadın bakışmalarına zaten kıl oluyorum,yetmezmiş gibi ezel efendi badenin etrafında liseli bebeler gibi hareketler yapıyo,kenan gitti eyşana aşık oldu
Yani anlıcağınız çok doluyum bu konuda
İlk önce şu aşk meşk mevzularını bi kaldırsınlar,dizi tekrar intikam üzerine yoğunlaşsın
Karar verdim, telefona atıp, izliyecem. Fırsat buldukça. 2 günde 1 bölüm bitiririm sanıyorum.
bende 45de falanım,ara verdım eskı tadı yok.eskıden gunde 2 bolum falan ızlerdım ama sımdı tadı yok
quote:
Orijinalden alıntı: wrigoo
Karar verdim, telefona atıp, izliyecem. Fırsat buldukça. 2 günde 1 bölüm bitiririm sanıyorum.
Madem milleti dinlemicen ne diye soruyon hiç
Önce arkadaşların dediği gibi özetleri-bölüm yorumlarını falan okuyup son bölümü izleyecektim. Sonradan aklıma böyle bir fikir geldi ve bunu yapmaya karar verdim. Çok mu rahatsız oldun?
ben 20 de bıraktım. 20 ye kadar çok iyiydi dizi. türk dizileri arasında tartışmasız en iyisiydi. 20 den sonra izlemeyi düşünüyordum ama kötüleşeceği belliydi. en iyisi izlemeyip aklımda iyi kalması.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme