Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Sensation +

Hocam güvenin ne kadr zor kazanıldığı gibi bir sürü ders çıkardım ben. Bakış açıma etkisi oldu. Yani diziyi niçin izlediğinle alakalı birazda.

Ben sevdiğim için izliyordum, ders çıkarmak için değil.
  • Beyler ben Doppelgangbanger. Arkadaşımın hesabından yazıyorum. Hesabın banının açılmasını bekleyemedim. O Ali'nin hikâyesi var diyen arkadaş haklıymış. Hakkaten de Ali'nin hikâyesi varmış. Sonradan gösteriyor flashbackleri. Şu an 55. bölümü izleyeceğim. Yalnız benim anlamadığım Ali nasıl çıktı dışarıdan ve Cengiz nasıl girmedi içeriye? Bu arada keşke bölümleri zamanında izleyip, forumda yazılanları takip etseymişim. Geç kaldım Ezel'i izlemekle. Çok yanıyorum buna. Bu arada dizi başlarken geçen yazılar Ezel'in karakterini ortaya çıkarıyor. Yani Ezel'in nasıl bir dizi olduğunu. En büyük görünenler, aslında küçük olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 17 Kasım 2011; 14:26:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 17 Kasım 2011; 16:16:02 >
  • Dizide bir açık yakaladım. Bade diyor "Yok işte Ezel onu sevmiyomuş beni seviyomuş vazgeçmiş kendi dedi" diyor. E madem kadın sana Ezel'in onu sevmediğini, ondan vazgeçtiğini söylüyor. E daha neyine sorguluyorsun? Ezel seni seviyor işte, Eyşan'ın ağzından duydun bunu. Eyşan'a inandıysan, ya da Ezel'e, Ezel'in seni aldatmadığını biliyor olman gerekiyordu.

Orijinalden alıntı: michael scofield77

türk dizilerinin en iyisi idi
    ve hala dayının aliye kapak koyduğu sahneye unutamam sanırım 8inci bölüm idi

Evet. Türk dizi tarihinin en iyisi idi. Ben eski bölümlerin çoğunu unuttu idim. Ve şu an bazı bölümlerini izliyor idim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 17 Kasım 2011; 17:50:53 >

İngilizce dublajini cekip hbo da yayinlanmasi gerek valla ama saglam bi dublaj

En baştan izlemek dediğin gibi sıkıcı olur ama dizi mükemmel ise olmaz. Yarın bidaha başlıcam. Diziden çıkarılacak çok ders var.

Bir şey ne kadar mükemmel olursa olsun, bildiğin bir şeyse, ikinci defa yaşamak sıkıcı olur.

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Ne diziydi beee

hbo ne læ?

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Ne diziydi beee

hbo ne læ?

ABD'nin önde gelen, paralı televizyon kanal grubudur. HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO Family, HBO Latino, HBO Signature, HBO Zone ve HBO HD kanalları bu gruba ait kanallardır. Kablolu televizyondan ya da uydudan para ile abone olduktan sonra izlenebilmektedir.

quote:

En baştan izlemek dediğin gibi sıkıcı olur ama dizi mükemmel ise olmaz. Yarın bidaha başlıcam. Diziden çıkarılacak çok ders var.

Bir şey ne kadar mükemmel olursa olsun, bildiğin bir şeyse, ikinci defa yaşamak sıkıcı olur.

Doğru diyosunda hocam asosyele bağlamıssan problem olmaz

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

quote:

Ne diziydi beee

hbo ne læ?

ABD'nin önde gelen, paralı televizyon kanal grubudur. HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO Family, HBO Latino, HBO Signature, HBO Zone ve HBO HD kanalları bu gruba ait kanallardır. Kablolu televizyondan ya da uydudan para ile abone olduktan sonra izlenebilmektedir.

Bayağı çeşidi varmış bu HBO'nun. Tabii uydumuz olmadığı için bilmiyoruz.

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Şu sahne dağıtıyor beni arkadaş

Gerçekten bu sahnede kendimi tutamamıştım

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • quote:

quote:

quote:

Ben de asosyalim, 39. bölümden sonraki bölümleri izlemek ölüm gibi gelmişti. Ama şimdiki bölümleri hiç sıkılmadan, hatta 3-4 bölüm birden izliyorum. Önceden 2 bölüm üst üste izleyemezdim, eziyet gibi geliyordu. Ya aslında sorun dizide değil, sorun bende. Bazı ilaçlar kullanıyorum, hayatı sevmemi engelliyor bu ilaçlar. Yani, ilaçlardan. Ha, ilaçlar demişken, bu ilaçlar duygusuzlaştırdı beni. Ağlamam gereken yerlerde de ağlayamıyorum. Ağlamak istiyorum, kendimi zorluyorum, o duygulu müzikler girince, ama olmuyor. Ama içim kan ağlıyor yemin ediyorum. Dünyaya isyan edesim var. Ha bir de bu bölümleri izlerken(39. bölümden sonraki bölümler) ne olup bitecek çabucak öğrenmek istiyordum, sabredemiyordum o yüzden. Şimdi öyle bir sorunum yok Allah'ıma çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 17 Kasım 2011; 22:15:39 >

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Şu sahne dağıtıyor beni arkadaş

Gerçekten bu sahnede kendimi tutamamıştım

Lan çok fena heyecanlanıyorum acaba o bölümde ne olacak diye. Şu anda 57. bölümdeyim. Aman diyim ağzınızı sıkı tutun spoiler falan vermeyin.

• beyler o ezel-ali sahnesi hikaye ilk izlediğimdede tüylerim ürpermişti.kenan burda bildiğin türkiyenin en iyi oyuncusu olduğunu kanıtlıyor.

quote:

quote:

quote:

Ben de asosyalim, 39. bölümden sonraki bölümleri izlemek ölüm gibi gelmişti. Ama şimdiki bölümleri hiç sıkılmadan, hatta 3-4 bölüm birden izliyorum. Önceden 2 bölüm üst üste izleyemezdim, eziyet gibi geliyordu. Ya aslında sorun dizide değil, sorun bende. Bazı ilaçlar kullanıyorum, hayatı sevmemi engelliyor bu ilaçlar. Yani, ilaçlardan. Ha, ilaçlar demişken, bu ilaçlar duygusuzlaştırdı beni. Ağlamam gereken yerlerde de ağlayamıyorum. Ağlamak istiyorum, kendimi zorluyorum, o duygulu müzikler girince, ama olmuyor. Ama içim kan ağlıyor yemin ediyorum. Dünyaya isyan edesim var. Ha bir de bu bölümleri izlerken(39. bölümden sonraki bölümler) ne olup bitecek çabucak öğrenmek istiyordum, sabredemiyordum o yüzden. Şimdi öyle bir sorunum yok Allah'ıma çok şükür.

Aman hocam naptın. Senin dertleşmeye konusmaya ihtiyacın var ihmal etme kendini. Bende kullanmıstım gecen sene bıraktım cok şükürşimdi yaptığım şeylerden zevk alabiliyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.