Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (595. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulak kaşımayı geçin..ezelin boyu okadar kısa değil...inception gibi bitirmek istemişler ama boy farkı var :D her türlü...

ali için babamı görmeye geldim demesine gerekde yok...Aliyi zaten tanıyor...O deniz feneri cengizin mekanı olduğuna göre oradaki cengiz olsa gerek..

oradaki cengizse neden ben can uçar diyor..ezelin oğlu olduğunu bildiği halde oradaki cengizse hala babami gördüm nasil diyebiliyor okadar yazılanları ezele yapılanları öğrendikden sonra.... ws ws ws..bir sürü soru var cevap yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w-a-n-t-e-d -- 20 Haziran 2011; 23:41:27 >
  • Can Uçar
    dediği için %90 Ömer'di kapıyı açan diye düşünüyorum ben o saç hareketide bi mesajdı işte.
  • Ali çocuğa baktı zaten onu büyüten Ali, olması biraz zor.

Cengiz desen, adamın boyu o kadar mı.

Bence Ömer, o hareketi Ömer de yapıyordu ?

Hadi çık işin içinden.

Adamlar resmen böyle bir final yapalım, maksat millet konuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 20 Haziran 2011; 23:39:19 >
  • bu ne arkadaş filmmi ki bu sonunda ucu açık bırakılabilsin dizi lan bu finali ucu açık bırakılır mı !
  • Can'ı karşılayan kişi Ali , kapıyı açan kişi Ezel'di
  • arkadaşlr cengiz olabilir çünkü hakkında hapis cezası vardı düştüğünde ölmemişti belki orda saklanmış uzun yıllar kalmış olabilir
  • Bence yeni bir yapım için açık kapı bıraktılar
  • inception ve prestij de böyle boYle son vardı açık kapı bıraktılar . Ayrıca bolum 1 de ezel sacına götürüyordu elini kumar masasında eysan seni biryerden tanıyormuyum diodu
  • içimden geçirmiştim baharı falan getirip finalde gösterseler bari diye. o olduda son sahne olmadı lanet olsun
  • Abi neden Ali karşılasın yada neden Ali kapıdaki beyaz saçlı adam olsun., bırakın şu Ali teoremini.

Ali zaten Can'ı büyüttü, neden fantazi yapsın, senin adın ne diye sorsun. Yapmayın o kadar gözünüzü seveyim
  • Beyler Ezel ölmedi zaten dayıda ölmemen için ufacık bir umut varsa kullan dedi yüzügü ,öldürücü bişi degildi.
    Sanki final bölümünü değiştirdiler Ezelin mezar taşı vs o yoktu kötü sonla biten bir diziydi ama değiştirdiler bence final bölümü için cok basitti cünkü.
  • Bir Türk Filmi vardı. İki tane ayrı son çekmişlerdi. Biri mutlu son biri kötü son. Önce kötü sonu gösterdiler sonra film bitti arkadan mutlu sonu verdiler. Aha noluyo dedik izlerken. Film bitince gönlünüz hangi sonu istiyorsa o olsun yazdı.
    Ezel'de öyle oldu. Kimisi mutlu son istiyordu kimisi bu dizeye mutlu son yakıştıramıyordu. Herkesin gönlünü yaptılar.
    İstediğiniz gibi düşünün işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

inception ve prestij de böyle boYle son vardı açık kapı bıraktılar . Ayrıca bolum 1 de ezel sacına götürüyordu elini kumar masasında eysan seni biryerden tanıyormuyum diodu

prestij in sonunun nesi açık kapıydı :D

• Dayının sözlere dikkat
    sanki o son hiç yaşanmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet
    ve son olarak 8 bilerek kendini öldürttü aslında dayıyı öldürmeyecekti..
    o sahne tekrarlanabilir..
    ezel kendini öldürürse cengizin kızı bırakması şartı ile ...
    dayıdan bir şeyler ögrenmiş derim o zaman sevgi ugruna.....

%10 kendimi/ kutlanırım....
    ..............çoçuk da ölüyor gibi bir anlam çıkıyor..cengizin boyu o kadar uzun degildi..
    açılan kapı gate of the gate baba.......
    türkiye kaldıramaz bunu kardeşim imge olayı düz dizi izleyicisi bunlar hadi alıştırdınız gelgit lere de onu açıklıyorsunuzda bir şekil
    gel sen bunu 60 yaşındaki kadına 50 yaşındaki kasap memete 15 yaşındaki ögresnci selmaya anlat...........
    şimdi bir şöyle bir sorun var ..
    bu kadar agır dozajda bir diziye alışmış izleyici artık
    seni seviyom öldüm aşkım canım uçtum kaçtım dizileri kesermi orası muallak
    açtınız milletin gözünü bi kere gelde topla bakalım
  • bence kapini acan ya ali yada cengizdi cunki mezar tasindan gordugumuz uzere ezel olum tarihi 2011 di
  • Benim anladığım zaten denizfeneri önündeki adam Ali idi.Yani yaşlanmış ölmüş.Can'da bi şekilde ölmüş öyle lost sonu gibi buluştular gibi düşünün.
  • Hatırlarsanız yaprak dokumu de trende bitmişti ve tren istasyonu olmayan bı yere Trabzon a gidiyorlardı. Bunda da gittikleri istasyon belli değil ölüme gidiyorlar. İki ucu boklu değnek.

Finalden böyle saçma birşey çıkardım.
  • ekşi'den:

spoiler ---
    herkesin kaçırdığı nokta dayının konuşmaları olan finale sahip olan dizidir.. benim bundan sonra anlatacaklarım hiç yaşanmadı dedi dayı, mutlu sonlar sadece hikayelerde olur dedi. tren sahnesi son sahneydi, dizi orada bitti. ezel de öldü, eyşan da öldü. sonda gördüğümüz sahne sadece bir "alternatif" sondu, böyle de olabilirdi gibilerinden.. dayının konuşmalarından çıkardığım budur.

ayrıca her bölümünde bir oyun olan, bir şekilde bizleri ters köşeye yatıran dizinin, "son oyun" isimli final bölümünde her şey apaçık olarak bitseydi ezel'e yakışmazdı.

--- spoiler ---
  • Bence fener'in orda ömerin türbesi var
  • 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.