Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
450.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizinin 17 bölüm süreceğine dair ciddi duyumlar var,bilginiz olsun.
    Sanıyorum dizinin senaristlerinden birtanesinin bilgisayarına illegal yollarla girilip senaryo didiklenmiş.
    Duyumlar bu doğrultu da bakalım zaman gösterecek...

11. bölüm ile ilgili yorumum şudur;
    İnşallah güzel reyting,gıcır para havasına kapılıp,işin kaymağını yemeye doğru uzanan bir yola girmezler.

Bu bölümde;
    1.Oyunculuklar çok yavan ve özensizdi.
    2.Şebnemin rolüne ağırlık verilmeli.
    3.Ramiz dayı olmadan olmuyor.
    4.Müzikler filmin başından sonuna kadar yüksek tonda kullanıldıgında kafa kazıyor.
    5. Mümkünse Bahar kendi sesini kullanmasın,ses tonunun yükseldiği kısımlarda bariz gıcık yetkisi yaratıyor bünyede..
    6. Yine mümkünse Bahar ve Eyşan pek biraraya gelmesinler,Baharın gıcık ses tonu ve Eyşanın mazbut yüz ifadesiyle ablak ablak gülümsemesi artık tahammül edilir gibi değil.

Yine bu bölümde;

Ali'nin oyunculuğu ve görüntü yönetmeni resmen devleşti.''Özellikle Ali'nin Ramiz dayıyı aradığı sahneler ve Ramiz dayının asansörle yukarı çıktığı sahneler..''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 16 Aralık 2009; 12:27:48 >
  • Sn.bodur senaryo didiklenmis. Vs demissiniz siz nereden duyum aldiniz merak ettimde?neden 20. Bolum degilde 17? Bu arada benimde bekledigim gibi bir bolum olmadi gercekten diZi agirdi isleyis olarak hic kimsenin dikkatini cektimi bolumun baslarinda Cengiz eysan veoglu cop konteynirinin yanindalardi eysan basta babet ayakkabilarla cikti kostu atesi kurcalama sahnesinden sonra oglunun yaninda cizmeyle devam etti iyice bakarsaniz o sahneye ilk babet sonra cizme boyle. Cekim hatalari buyuk produksiyonlara yakismiyor kac kisi sette gorevli bir kiside dikkAt etmiyormu yazik dikkatli izleyiciler var lutfen dikkat saygilar
  • bu bölümde güzeldi. Maşallah Lost vari bir dizimiz var artık
  • Selma çıktı birde. Ali iyice şizofren oldu.. Salih Kalyon yine oyunculuğunu konuşturdu.. Sende bu var ama bu yok Cengiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodur

Ali'nin oyunculuğu ve görüntü yönetmeni resmen devleşti.''Özellikle Ali'nin Ramiz dayıyı aradığı sahneler ve Ramiz dayının asansörle yukarı çıktığı sahneler..''

kesinlike. ben o sahnelerde helal olsun dedim. film sahnesi gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: bodur

kesinlike. ben o sahnelerde helal olsun dedim. film sahnesi gibiydi.

Hakikaten. Ramiz asansörle yukarı çıkarken nasıl bi çekim yapmışlar. Benim de dikkatimi çekti. Çok güzeldi o sahne.
  • dizi iyi güzel hoş da müzik hep ön planda müzik sesinden konuşmaları duyamıyorum ya ,, ne o öle ,, müziği biraz geri plana bıraksalar iyi olurdu ,, bu arada kulaklarım biraz ağır duyar da
  • Müzikler çok iyi ya... Ne zaman müzik tempo yapsa, o nağmeler artsa bir şeyler olacacağını hissediyor insan.

Benim düşüncem dizinin konusu pek uzun soluklu değil ama yine de 2 sezon gider gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Müzikler çok iyi ya... Ne zaman müzik tempo yapsa, o nağmeler artsa bir şeyler olacacağını hissediyor insan.

Benim düşüncem dizinin konusu pek uzun soluklu değil ama yine de 2 sezon gider gibime geliyor.

Evet müzikler gerçekten çok iyi ve harika
  • Arkadaşlar bir duyuma göre Ali daha fazla geçmişine dayanamayıp ,Ömer gibi yüzünü değiştirecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 17 Aralık 2009; 19:58:24 >
  • Bugün haberlerde okudum dizinin hatası diye:
    Eyşan'ın çocuğu elinde kasetle sokağa çıkmış kaçıyordu. Arkasından Eyşan giderken ayağında babet vardı. Çocuk kasedi ateşe attıktan sonra annesiyle sarılıp geri dönerken Eyşan'ın ayağında çizme var.

Abi olmaz ki bu dizide bu hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

Bugün haberlerde okudum dizinin hatası diye:
    Eyşan'ın çocuğu elinde kasetle sokağa çıkmış kaçıyordu. Arkasından Eyşan giderken ayağında babet vardı. Çocuk kasedi ateşe attıktan sonra annesiyle sarılıp geri dönerken Eyşan'ın ayağında çizme var.

Abi olmaz ki bu dizide bu hata.

farketmedim ama cok kotuymus
  • Bende bir yerde ras geldim hataya.Mert,cengizin evinden ağlayarak çıkıyordu ömerin hapise girmesi olayıyla ilgili ezel maseratiyle evlerinin yolunun ortasında arabayı durdurdu mertin yanına gitti kamera değişti bi baktık yolun ortasındaki araba duvara 0 park edilmiş

Birde yıl 1997-2009 dalan flashbackler dönerken eyşanın veletin 97'yılındaki resmiyle 2009 resmi arasında hiç bir fark yok
  • Geçmişe döndükleri ve pavyondan kaçtıkları sahnede onlarca 2002-2003 model araba vardı, bu hata da benden olsun :)
  • sende bu var ama bu yok cengiz
  • biraz dikkatli seyredince hatalar çıkıyor ortaya...
    arabalar çizmeler bakalım daha neler görücez..
  • Tamammm Bu dizidede mantık hataları konuşulmaya başlandıysa sadece olmuş demektir bu dizi.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

O değilde dizideki en çirkin hatun eyşan,dikkatinizi çektimi?

Aynen hocam gerek Kenan imirzalıoğlunun yanındaki sarışın gerekse Bahar olsun hepsi hoş güzel kızlarda Eyşan bana da çirkin geliyor.

Sarışını söyleme hiç azizim hem kısa saçlı az da aptal sarışın, çok güzel bi kız, ayrıca eyşan hakkaten çirkin bi ayakları güzel,
  • SON DAKİKA SICAK GELİŞME====================>>>>>>>>
    21 Aralık Pazartesi akşamı Show Tv'de Arog, TV'de ilk kez ekranlara gelecek.

Ezel'in yeni bölümü olan 12. bölüm 28 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak!
    EZEL bu hatfa yok anlıycagınız alıntı mesaj linki dogrularsanız sevinirim....internet sitelerinde bu geçiyor...
  • Ömer karakterini canlandıran adam çok zenginmiş hobi için yapıyormuş bu işi.

Gülüşü Ezelin gülüşüne çok benziyor o yüzden beğenmişler. Benzin istasyonunda görmüşler Ömer.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.