Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 numara fragman olmuş sesini açın izleyin son sözler muhteşem

• Fragman müthiş,merakla bekliyoruz ekşın sahneler
  • Öldürme işine Cengiz'den başlasınlar, çoktan haketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Nisan 2011; 20:33:39 >
  • Yusuf Eğir in öldügü bölüm ya da 8 in öldügü bolum guzeldi planlar falan o ikisi gibi bi bölüm gelırse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Ezeli izlerim ama olmamış beee videodaki hırslı ses tonu felan. Polat bunu tokatlar Sanki operasyon adamı ezel. Adam hapisten çıktı destroyer oldu Kenan birkan karekteri zaten extra dandik bir karekter. Gösterilen gücü ile icraatı arasında alaka yok. Dayı desen mahalle kabadayısı çok laf az iş. Ali karekteri zaten surat ifadesi vb tam bir saçmalık bu kadar ciddiyetsiz bir mafya karekteri olamaz. Entrika entrika bomboş bir dizi oldu çıktı bu dizi. FOREVER KV...Dizide karekterine göre rolünün hakkını veren tek 2 erkek karekter var, Cengiz ve Tefo. Tefo yakın bir koruma yoldaş şeklindeki rolü adam gibi yapıyor suyu çıkmamış bir karekter, cengizde öyle. Gerisi hep dizi başından beri dejenere olmuş karekterler. 25-30 bölüm önce ezel, ´´ramiz´´ derken; sonra ne olduysa ´´ramiz dayı´´ oldu ezel ezik oldu iyice. Ali dizi başında daha ağır mafyaydı ilk 20 bölümde sonra ne oldu adam cıvıdı. Dizilerde bundan nefret ediyorum. Ciddi oluşturan karekter ilerleyen zamanlarda yumuşatılıyor. Buna en bariz örnek kurtlar vadisinin murosu olarak, zazası olarakta örnek verebiliriz. Karekter nasıl başladıysa öyle gitmeli...

ne saçmalamış bu biri özet geçsin.
    vadinin hiçbir bölümünü kaçırmadım tamam ilk bölümler çok güzeldi,karahanlı,çakır,hüsrev,laz ziya,iplikçi,testere,tombalacı,samuel,halo dayı işte o devirler güzeldi.şimdi polat salak salak kafasına ateş ediyorlar kafasını sağa çekiyor kurşundan kurtuluyor,amerikan üssünü basıyor
    çizgi filmde bile mantık daha çok var yemin ederim bugs bunny e avcı ateş ediyor ölmüyor ya o bile daha mantıklı artık.

ezeli daha yeni izlemeye başladım ama tiksindim ezeli izleyince vadiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

vadinin hiçbir bölümünü kaçırmadım tamam ilk bölümler çok güzeldi,karahanlı,çakır,hüsrev,laz ziya,iplikçi,testere,tombalacı,samuel,halo dayı işte o devirler güzeldi.şimdi polat salak salak kafasına ateş ediyorlar kafasını sağa çekiyor kurşundan kurtuluyor,amerikan üssünü basıyor
    çizgi filmde bile mantık daha çok var yemin ederim bugs bunny e avcı ateş ediyor ölmüyor ya o bile daha mantıklı artık.

Aynen öyle. KV, Oktay Kaynarca zamanında çok iyiydi. Dizi kendini ciddi şekilde izlettiriyordu. Diziden ayrıldıktan sonra dizinin yapısı, düzeni bozuldu. Bir ara filmini çekmeye kalktılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ezel'de hiç olmazsa mantıklı olaylar yaşanıyor. Birkaç tane sahne hatası, silahlı sahnelerde saçmalıklar olsa da gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden biri olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Hem Ezel ile KV'nin hikayesi aynı değil ki niye karşılaştırıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Aynen öyle. KV, Oktay Kaynarca zamanında çok iyiydi. Dizi kendini ciddi şekilde izlettiriyordu. Diziden ayrıldıktan sonra dizinin yapısı, düzeni bozuldu. Bir ara filmini çekmeye kalktılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ezel'de hiç olmazsa mantıklı olaylar yaşanıyor. Birkaç tane sahne hatası, silahlı sahnelerde saçmalıklar olsa da gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden biri olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Hem Ezel ile KV'nin hikayesi aynı değil ki niye karşılaştırıyorsunuz?

Ezelle Kvyi nasıl bir tutuyorlar anlamak mümkün değil..Hadi KV nin ilk 55 bölümü belki bir nebze Ezelle yarışabilir..Ama özelliklede Kv Pusu anca stvnin yaptığı kollama tarzı dizilerle yarışır..
  • arkdşlr ezelde bir hata buldum 51.bölümde Ömer Uçar tc kimlik no.sunu 12 rakamlı yapmışlar bakın
  • Bu bölüm Kenan ın tarafından birisi kesin ölücek.
    @Monzares Cengiz de ölürse dizinin tadı kalmaz.
    Ayriyetten mezarını açtığı kişi nail göncü değil dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmrN -- 9 Nisan 2011; 14:23:28 >
  • nerede 1. sezon.. kvp gibi olmasın diyorduk, korktuğumuz başımıza geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Herkes susacak Silahlar konuşacak.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Ezeli izlerim ama olmamış beee videodaki hırslı ses tonu felan. Polat bunu tokatlar Sanki operasyon adamı ezel. Adam hapisten çıktı destroyer oldu Kenan birkan karekteri zaten extra dandik bir karekter. Gösterilen gücü ile icraatı arasında alaka yok. Dayı desen mahalle kabadayısı çok laf az iş. Ali karekteri zaten surat ifadesi vb tam bir saçmalık bu kadar ciddiyetsiz bir mafya karekteri olamaz. Entrika entrika bomboş bir dizi oldu çıktı bu dizi. FOREVER KV...Dizide karekterine göre rolünün hakkını veren tek 2 erkek karekter var, Cengiz ve Tefo. Tefo yakın bir koruma yoldaş şeklindeki rolü adam gibi yapıyor suyu çıkmamış bir karekter, cengizde öyle. Gerisi hep dizi başından beri dejenere olmuş karekterler. 25-30 bölüm önce ezel, ´´ramiz´´ derken; sonra ne olduysa ´´ramiz dayı´´ oldu ezel ezik oldu iyice. Ali dizi başında daha ağır mafyaydı ilk 20 bölümde sonra ne oldu adam cıvıdı. Dizilerde bundan nefret ediyorum. Ciddi oluşturan karekter ilerleyen zamanlarda yumuşatılıyor. Buna en bariz örnek kurtlar vadisinin murosu olarak, zazası olarakta örnek verebiliriz. Karekter nasıl başladıysa öyle gitmeli...

burası kv forumumu elimden tutta götürüyüm seni oraya en azından ezel mermilere yumruklardan kaçar gibi kaçmıyor

Arkadaş fragmandaki seslerde polat bunu tokatlar demiş ama polat ı da umut tabak seslendiriyor.Hadi gerçek sesiyle selendirsinde polat görelim kim kimi tokatlıyor

• Ezel'i bir banka mıhlayıp bırakan olay. Bir kez daha aynı soruyu soracak ona. Kimsin sen Ezel? Asıl şimdi kimsin sen?
    Ramiz'e n'olduğunu kimse bilmiyor. Kenan yeni bir teklifle geliyor. Ve Ramiz'in dedikleri kulağında, bir yola çıkıyor Ezel. Bu kez dönüşümünü tamamlamak üzere. Peşinde Kenan'ın katilleri. Peşinde geçmişin izleri, acıları. Nereye gideceğini, nereye kadar gideceğini kimse bilmiyor. Dostları Ali ve Tevfik bile. Ama sonunda herkes anlıyor. Ezel bir yere gitmiyor. Ezel aslında geri dönüyor.
  • EZEL 62.BÖLÜM FRAGMANI

EZEL 62.BÖLÜM FRAGMANINDAKİ ÇALAN MÜZİK

EZEL 62.BÖLÜM ÖZETİ :

Ezel'i bir banka mıhlayıp bırakan olay. Bir kez daha aynı soruyu soracak ona. Kimsin sen Ezel? Asıl şimdi kimsin sen?
    Ramiz'e n'olduğunu kimse bilmiyor. Kenan yeni bir teklifle geliyor. Ve Ramiz'in dedikleri kulağında, bir yola çıkıyor Ezel. Bu kez dönüşümünü tamamlamak üzere. Peşinde Kenan'ın katilleri. Peşinde geçmişin izleri, acıları. Nereye gideceğini, nereye kadar gideceğini kimse bilmiyor. Dostları Ali ve Tevfik bile. Ama sonunda herkes anlıyor. Ezel bir yere gitmiyor. Ezel aslında geri dönüyor.

EZEL 62.BÖLÜM SET FOTOĞRAFI :

• ezel yeni dayı olsun ya mekana girdiğinde herkes önünü iliklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Herkes susacak Silahlar konuşacak.
    />

ohh yarasın goçuma be...bu bölüm efsane olacak...
  • Ezel fragman konusunda bir numara yahu..

Çok iyi bir bölüm bizi bekliyor
  • sevinin siz:D bu sezon bitiyor dizi o yüzden aksiyonu doruk noktası yapıp bırakacaklar.
  • Son bölümler yaklaştığı için büyük olasılıkla artık akıl oyunlarını bir kenara bırakıp aksiyona abanacaklar.
  • Ramiz dayıya ne olduğunu kimse bilmiyor ... İlginç . Bu bölüm dayının öldüğünü kesin olarak anlarsak sorun yok . Ama ucu açık bırakırlarsa dizinin final bölümüne , geçenki bölüm ezelin '' ambulans çağır sen yine de '' lafı flashback yapılır ve dayı son bölüm gelirse eğer işte o zaman tamam derim . Nasılsa sağlık sorunu olsa da 1 bölümcük oynar heralde Gerçi benimki biraz temenni oluyor ama
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.