Şimdi Ara

Ezber Bozan Babalar - Egea Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar günü malumunuz Babalar Günü. Şimdiden forumdaki tum babalarımızın babalar gününü kutlarım.

Fiat da bu günü boş geçmeyerek böyle bir reklam hazırlamış, az önce Show Tvde rast geldim. Fena da olmamış hani

https://www.youtube.com/watch?v=Iu5eyb1U1rM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 17 Haziran 2016; 23:10:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke yaşanan Egea kazalarından sonra da mutlu tablolar ortada kalsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş. Ellerine sağlık

• Ezber bozup çoluğu çocuğu babasız bırakan Egea !
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ezber Bozan Babalar - Egea Reklamı

• Guzel olmuşta direkt kendi yayımcısı olan Fiat Türkiye'nin linkini paylaşmak daha doğru olurhttps://m.youtube.com/watch?v=DossR6UFccg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 17 Haziran 2016; 23:37:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara olmuş
  • Ford'un babalar günü reklamı NİKE
    Fiat'ın babalar günü reklamı KARDEŞLER KUNDURA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babalar günüyle arabanın ne alakası var anlamıyorum ,her bilmem ne gününde tüketimi teşvik ediyorlar esnaflar satıcılar günü yapın olsun bitsin.

şahin üretirkende ezber bozmuyordu halâ aynı zihniyet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ezber bozan babaların babalar günü kutlu olsun" demiş:( fiat marka araç kullanmayan babaları taç'a atmışlar. Beğenmedim

• Bi canavarın babasının babalar günü kutlanirmi peki

• Hala bu arabayi inadina C sinifi diye satmaya calisiyorlar ya anlamis degilim. B plus olabilir ama C sinif asla olamayacaksin Egea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu babalar günü ekstra bir mevzu mu var :) Bu sene çok fazla reklam çekildi sanki yada bana öyle geliyor...Allah başımızdan eksik etmesin, rahmetli olanlara ise Allah rahmet eylesin
  • Benim babam diye başlayınca "aha dedim toyota gibi adam diyecek heralde" ama demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkrkc -- 18 Haziran 2016; 1:21:38 >
  • Gevşek gevşek '' Noooolduuuu'' dedikten sonra kapattım izlemedim. Kırk yılda bir slogan bulmuşlar heryere uydurmaya çalışıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.