Şimdi Ara

Eyüp/YEŞİLPINAR hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. bu yaz yeşilpınara taşınıyoruz.. hem de 20 senedir yaşadığımız ortaköy.den.. şimdi diyebilirsiniz ortaköy nere yeşilpınar nere ..
    yıllardır oturuyoruz ortaköy.de,, üflesen yıkılacak evlere bi ton kira verince insan bir birikim yapamıyor ve artık yeter diyip isyan ediyor.. tamam nezih yer,, sosyal ortam filan ama bir yere kadar... dışı sizi içi beni yakar anlayacağınız artık güzel bir evde yaşamak istiyorduk,, bütçemize de yeşilpınar uydu diyebilirim he neden orası.. ablamla eniştem de orda oturuyor ve ben de sık sık gidip gelirim.. sakin bir yer.. merkezi bi yer denilebilir, arabayla zaten birçok alternatif yol var.. okuluma da tek minibüs.. yüzme havuzları, spor tesisleri filan bile var.. ve de çok serin bir yer gerçekten,, püfür püfür yüksek diye
    dubleks bir ev aldık.. geniş geniş, rahat rahat, artık güzel bir evde yaşayacağız kısmet olursa.. arabayı park edicek yer de var evin önünde ohh mis ortaköy.deki şuanki evimize verilen 1300 tl + 500 tl otopark parası cebimizde kalıcak en azından.. arabamız var en kötü, bir yere giderken onla giderim, eve de yatmaya gelirim,, artık herkes öyle yapıyor..
    siz ne düşünüyorsunuz yeşilpınarla ilgili? durumu anlattım ... bilgisi olanlar, orada oturanlar/oturmuş olanlar yorum yaparsa sevinirim.. teşekkürler..

• Ortaköy den sonra yeşilpınar biraz değişik gelecektir. Zamanla alışırsın.
  • senin ev ile benim ev arasi 5 dk
    buralarda hep ruzgar eser.asagida alibeykoy baraji var.fetih 1453 filmi cekilmisti.yukarsinda buyuk bi piknik alani var.insanlari sakindir guler yuzludur.mahallede fazla kavga cikmaz millet birbiriyle ugrasmaz kafasina gore fakat biraz arkadas sıkıntisi cekebilirsin.
    araba surmek icin ucsuz bucaksiz yol var.
    baraj taraflarinda.git sur takil kafana gore böyle biyer iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç eğer küçüksen çevreye alışmanı sağlıyabilirim. arkadaş çevresi , güzel mekalnar vb. 97 li ve liseliyim.
    aynı yaştaysak yararım dokunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

Ortaköy den sonra yeşilpınar biraz değişik gelecektir. Zamanla alışırsın.

o allahın emri ona yapcak birşey yok ama,, allahtan uzak değil merkeze.. bi tarabya tarafı olsaydı,, daha çok zorlanacağıma eminim, her ne kadar sahil de olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

yaş kaç eğer küçüksen çevreye alışmanı sağlıyabilirim. arkadaş çevresi , güzel mekalnar vb. 97 li ve liseliyim.

yaş 21 kardeşim ya çevreye alışmak değil de, zaten bütün gün okuldayım,, sadece sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

senin ev ile benim ev arasi 5 dk
    buralarda hep ruzgar eser.asagida alibeykoy baraji var.fetih 1453 filmi cekilmisti.yukarsinda buyuk bi piknik alani var.insanlari sakindir guler yuzludur.mahallede fazla kavga cikmaz millet birbiriyle ugrasmaz kafasina gore fakat biraz arkadas sıkıntisi cekebilirsin.
    araba surmek icin ucsuz bucaksiz yol var.
    baraj taraflarinda.git sur takil kafana gore böyle biyer iste

yazın hava güzel oluyo orası kesin.. bizim arabayı sürmenin vakti geldi anlaşılan.. ehliyet var yatıyo 2.5 senedir ortaköyde pek lazım olmuyodu,, başa bela oluyo daha çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çorlu genelevi hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekk

quote:

yaş kaç eğer küçüksen çevreye alışmanı sağlıyabilirim. arkadaş çevresi , güzel mekalnar vb. 97 li ve liseliyim.

yaş 21 kardeşim ya çevreye alışmak değil de, zaten bütün gün okuldayım,, sadece sormak istedim

tamam :) temiz bir yer aslında su deposu diye bir yer var oraya doğru gittikçe berbatlaşıyo ..ama canın sıkılabilir hafta sonları yeşilpıanr bitek white hill alışveriş merkezi var ve hiç güzel değil :) hafta sonu kesinlikle yeşilpınarda takılma . otobüse bin cevahire- f.istanbula git orlar daha iyi white hill den . arada bi etkinlikte oluyo şubatta hadise konseri vardı ( ücretsiz ) .spor salonları ve havuzda var dediğin gibi . ( devlet havuzuda var ücretsiz istiyen oraya gidiyo ama ne kadar temiz olduğu tartışılır )

merak ettiğin bişey varsa soraiblirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stekk

quote:

tamam :) temiz bir yer aslında su deposu diye bir yer var oraya doğru gittikçe berbatlaşıyo ..ama canın sıkılabilir hafta sonları yeşilpıanr bitek white hill alışveriş merkezi var ve hiç güzel değil :) hafta sonu kesinlikle yeşilpınarda takılma . otobüse bin cevahire- f.istanbula git orlar daha iyi white hill den . arada bi etkinlikte oluyo şubatta hadise konseri vardı ( ücretsiz ) .spor salonları ve havuzda var dediğin gibi . ( devlet havuzuda var ücretsiz istiyen oraya gidiyo ama ne kadar temiz olduğu tartışılır )

merak ettiğin bişey varsa soraiblirsin

sağol kardeşim.. ya zaten dediğim gibi evde takılmam, dışarı çıkarım, şişli zaten yarım saat,,ordan nereye gidersem giderim artık.. ortaköyden tek farkı, plan için 30 dk daha önce çıkarım bu yani başka birşey yok.. artık istanbulun heryeri yakın.. yazın zaten havuz ve fitness.a yazılcam.. havuzda sabah bazı saatler ücretsiz oluyo, onu mu diyorsun? yeşilpınar yüzme havuzu 5 dk aldığımız yere,, o yokuştan gidiliyo

• Kardeş dikkatli takıl Yeşilpınarda Ortaköye göre çok değişik bi yerdir 18 sene imar bloklarında yaşadım Yeşilpınarıda bilirim sorun varsa özelden sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.