Şimdi Ara

EYÜP SABRİ TUNCER 1LT KOLONYA 29.9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çeşme limonu güzel kokuyor ama litreliği yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl ye aldiktan sonrami dusecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim ve a101 deki kolonyalar pereja üretimidir.
    Hepsi %80 sorun yok, sadece esansları farklı.
    Perejanın orjinal kendi kolonyası daha hoş bi koku verirken, bu bimdeki ve a101dekiler biraz daha dandik.

est almaya hiç gerek yok kazıkçı firma zam yapmış. Bir de utanmadan ana sayfasından biz zam yapmadık diyorlardı.
  • Arkadaşlar,

Özellikle kriz döneminde ( Mart-Nisan aylarında ) piyasada kolonya bulunamazken, 1 LT EST Limon Kolonyasını internette 100-120 TL ye satan kanı bozuklara inat;

Bizi internetten sabah 8 de sınırlı stok açarakta olsa Kolonyasız bırakmayan ve Ankara daki dükkanını hiç kapatmayan;

Kolonya ana maddesine gelen zamlara rağmen uzun süre zam yapmayan;

Salgını belki KOLONYA KÜLTÜRÜMÜZDEN ötürü en az hasarla atlatmamıza yardımcı olan;

GERÇEKTEN KÖKLÜ ve MİLLİ bir şirket olduğunu bizlere kanıtlayan;

EYÜP SABRİ TUNCER e teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Bim,a101,şok tan 1 er tane kolonya alıp birbirine karıştırın,çok güzel oluyor.1.2 litresi 16 16 liraya geliyor.
    Hayır, asla yapmayın, birbirlerini nötr yapma olasılıkları var (etkisizleşirler) hatta kimyasal etkisi kötü gazlar bile ortaya çıkabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asts

Arkadaşlar,

Özellikle kriz döneminde ( Mart-Nisan aylarında ) piyasada kolonya bulunamazken, 1 LT EST Limon Kolonyasını internette 100-120 TL ye satan kanı bozuklara inat;

Bizi internetten sabah 8 de sınırlı stok açarakta olsa Kolonyasız bırakmayan ve Ankara daki dükkanını hiç kapatmayan;

Kolonya ana maddesine gelen zamlara rağmen uzun süre zam yapmayan;

Salgını belki KOLONYA KÜLTÜRÜMÜZDEN ötürü en az hasarla atlatmamıza yardımcı olan;

GERÇEKTEN KÖKLÜ ve MİLLİ bir şirket olduğunu bizlere kanıtlayan;

EYÜP SABRİ TUNCER e teşekkürler.
    Konuyu ben açtım ama dükkan senin herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak ben de EST dışındaki kolonyaları hiç sevmiyorum. (Zevkinize saygı duyuyorum ancak özellikle de Duru sanki alkolü kaçmış gibi kokuyor)
  • Aynı fiyata durunun 1litreliği var burada.

Halen daha bu kadar para verilmez bunlara.

Belki ikinci dalga falan gelirse ( inşallah öyle bir şey olmaz) o zaman belki ellerine yine düşeriz, ama şuanda bence gereksiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.