< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EYÜP HOCANIN TERSLEMESİ (3. sayfa)

-
-
Siz kafayı yemişsiniz. Adam ironi yapıyor İRONİ. Anlamamak için çaba göstermişsiniz. Gidip diğer hocaları izleyin. Rezalet sorular çözüp sizi zeki hissettirsinler. Açıkçası ben bu hitabı seviyorum böyle yorumlara böyle cevaplar iyi oluyor, adam mat öğretiyo yorumlarda soyadın boncuk diyorlar? Ne alaka yani ben soru ile ilgili yorum görmek istiyorum boş yapanlardan ben de sıkılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ne sjjdxjdkkskdkdkdkdk adamdaki egoya bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoo soyadini 4-5 ay once burda biz de sorduk merak ediliyor sonucta
Eyüp B saygı kaybetti
Hocanın üslubunda kotu bir şey yok.Nedense bi yere gelmiş insanlara çok yukleniyorsunuz bence onlar da insan.Bi yakınınızda elestri gelse üzülürsünüz. Bazen de çok sert yorumlar alıyorlar.Tepki vermelerine kızmam.Ama hocanın anlatımını sevmiyorum belki benim kapasitemi aşıyor dusuk seviyelim.Yine de bu işi bedavayla yapiyorlsr hicbir kazanclari yok.Belki pr yapip primleniyorlardir bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicbir kazanclari yok mu
afiyet olsun
Konu anlatirken cozdugu sorular her kitabin giris testinde var.
Bir soruyorumlarda falan da 6/10luk sorulari 20dkda cozuyor.
Yorum sorusu be kardeşim
Osuru-yorum
I know who u are
Who am I
Kanka zamaninda bu hocayı begenmiyorum diye asiri linc yedim.yumusatarak yazmaya calisiyorumKonu analtimini begenmiyorum.Ya da ben malim bilmiyorum.Konu anlatımına baktim cidden bi konuda biyikliyi dinledim mikaili dinledim atladığı cok kısım var.Hadi diyelim yuksek seviyey gore .Baya bildiğim konulari da dinledim.Madem giriş seviyesi için 0 seviye için uygun değil diyorlar.Hoca da ben hep yüksek seviyeli bi öğrenci oldum dusuk seviyeli hitap edemiyorum ondan diyor. Bu sefer de ortadan uste taşıması lazim .Ne biliyim zor kısımlari ince konulari anlatması lazım.Konu anlatimini insanlar ogrenmek icin izler mikailin bıyıkların anlattığı yeri anlatmiyorsun. Ustelik onlarin anlatmadigi senin anlattığın bi sey de yok.Oyle zor sorular ufuk açma farkli noktalardan görme de yok.Konu anlatimindan zerre hazzetmiyorum hic güzel anlatmiyor bence.Sadece bi iki kez soru cozumlerini izledim.Yoksa Eyüp hocanin konu anlatimini oldum olası sevmedim.Ama cok faydalanan varmış o kadar linc yedigme göre. Ya da bu forum insanlari bi Allah katına cikariyo elestri gelirse lince tutuyo bi yerin dibine sokuyo biri onu overse low muamelesi yapiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saygılar hocam
adamsınız hocam
-
saygılar hocam
-
Hocam kötü yorumlarla kendi moralinizi bozmayın bence. Siz işinize odaklanın, faydalanmak isteyen faydalansın, istemeyen saçma sapan yorum yapanlar kendi halinde takılsın. O tarz kişilere cevap verdikçe onlar daha çok azıyor gördüğünüz gibi. Dalga geçme amaçlı veya hakaret derecesinde olan yorumları direkt silin, hiç cevap vermeyin. Kötü yorumlarla uğraşmak yerine güzel ve eleştirel yorumlara daha "terslemeyen" cevaplar vermeniz daha uygun olur. Saygılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X