Şimdi Ara

EYÜP HOCANIN TERSLEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
17.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın ders anlatımı on numero ama üslubu hiç hoşuma gitmiyor. Yorumları okuyorum herkesi tersliyor insan gibi cevap vermiyor farkında mısınız? Behzat’ın üsluba kötü derdik eyüp hoca daha kötü çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Valla hocayi buyuten donanimhaber forumudur ben oyle düşünüyorum 2020 de 15k abonesi varken forum tavsiyesiyle görmüştüm hocayi sonra derece yapan bir kaç çocuk da onerince baya abone kasti ama yine de hocayi buyuten oluşum donanım haber tyt ayt tayfasi bana göre futbol takimi gibi olan kitle her hocada var bence ya ama eyup b nin icerigi ozgun yani pek benzeri yok o yuzden tutunuyor

Abone sayısından çok Eyüp hocanın çok sağlam bir kitlesi oluştu futbol takımı gibi destekliyorlar

Rehber matematik dinleyen biri göğsünü gererek ben rehber matematik dinliyorum diyemiyor ama Eyüp hoca dinleyen biri gururla anlatıyor bir de hocayla alakalı hiçbir şekilde eleştiri yaptırmıyorlar

Reklam alıyorsun dediler diye foruma gelmeyi bırakmış beyimiz ahahaha. İllaki bir çıkar gözetiyorsun ki bu işi yapıyorsun, reklam alıyorsun demek doğrudan pejoratif bir anlam taşımıyor. Bu sektörde boşuna yoksun, karşılıklı bir ilişki söz konusu. Ki alıyorsun da yani, alıyorsunuz. Bu ve benzeri kanalların hepsi ara sıra aynı anda aynı yayınları çözmeye başlıyorlar, genelde piyasaya yeni giriş yapmış yayınlar oluyor. E tabii ki insanlar şüphelenecek.

Yapay Zekanın Yanıtı

Eyüp Hoca'nın Terslemesi

Eyüp Boncuk, özel ders veren tanınmış bir matematik öğretmenidir. Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü mezunudur ve uzun yıllardır öğrencilere özel ders vermektedir.

Boncuk, öğrencilerinin derslerinde başarılı olmalarına yardımcı olma konusundaki tutkusuyla bilinir. Ancak son zamanlarda, öğrencilerine yönelik bazı sert sözleri nedeniyle tartışmaların ortasında kaldı.

Bazı öğrenciler, Boncuk'un kendilerine karşı saygısız ve kaba davrandığını iddia ettiler. Boncuk ise öğrencilerinin kendilerine güvenmemeleri ve çaba göstermemelerinden kaynaklanan hayal kırıklığını dile getirdiğini savundu.

Bu olay, öğrenci-öğretmen ilişkilerinde karşılıklı saygı ve iletişimin önemini gündeme getirdi. Bir yandan öğretmenlerin öğrencilere karşı sabırlı ve destekleyici olması beklenirken, diğer yandan öğrencilerin de öğretmenlerine saygılı ve çalışkan olmaları esastır.

Eyüp Boncuk'un terslemesinin nedenleri ve sonuçları halen tartışılmaktadır. Ancak bu olayın, eğitim ortamlarında iletişim ve karşılıklı saygının önemini vurguladığı açıktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ya ben çince şeyler yazdım diye yorumumu sildi bir kez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • yani her kötü yoruma cevap verecekse işi yaş onu söyliyim. geçen limit videosunda da "adam" duyarı kasıyordu biraz garip bi abimiz sanırım ama iyi ders anlatıyo o yüzden sıkıntı yok

hoca da yazışmalarda üsluba bakılmaz içeriğe bakılır diye yanıt vermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2022; 17:26:6 >

Sıkıntı gelirse arkadaşım umursama Kafana şapkadan başka bişi takma

onu demek istedim auuuuuvv
  • Anlam veremediğim bir şekilde yorumlara çok ofansif yaklaşıyor :)
    Ders anlatımı iyi ,üsluba önem verilmez demiş ama katılmıyorum üslup da en az içerik kadar önemli.

• Ya eyüp hoca hep böyleydi 11. Sınıftan beri taa 7000-8000 abonesi olduğundan beri takip ediyorum sonradan bi agresiflik değil yani niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum o yüzden benim açımdan bir problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 6 Ocak 2022; 15:58:30 >
    Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    tam tersi üslup insanın kimliğidir; içeriktense üslubu onemserim ben hocanın aksinee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweiss1023 -- 6 Ocak 2022; 17:24:23 >
  • 100k abonesi bile yok ne şöhreti

Abone sayısından çok Eyüp hocanın çok sağlam bir kitlesi oluştu futbol takımı gibi destekliyorlar

Rehber matematik dinleyen biri göğsünü gererek ben rehber matematik dinliyorum diyemiyor ama Eyüp hoca dinleyen biri gururla anlatıyor bir de hocayla alakalı hiçbir şekilde eleştiri yaptırmıyorlar

Valla hocayi buyuten donanimhaber forumudur ben oyle düşünüyorum 2020 de 15k abonesi varken forum tavsiyesiyle görmüştüm hocayi sonra derece yapan bir kaç çocuk da onerince baya abone kasti ama yine de hocayi buyuten oluşum donanım haber tyt ayt tayfasi bana göre futbol takimi gibi olan kitle her hocada var bence ya ama eyup b nin icerigi ozgun yani pek benzeri yok o yuzden tutunuyor

ben ikisine de önemserim hoca üslubu yumuşatsa iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2022; 16:33:18 >

• hocayı kim çağıracak birisi çağırsın olm

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.