Şimdi Ara

Eyüp B videolarını bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ocak 2023; 21:17:4 >

TYT-AYT 9,10,11,12 SADECE MATEMATİK GEOMETRİ ÖZELLİKLE HEDEFİNİZ YÜKSEK DERECELER İSE PDFLERİ İNDİRİP NOT ALARAK GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM. TÜM KONULARIN PDFLERİ HAZIR. YENİ EKLEMELER YAPTIKÇA GÜNCELLİYORUM. İş birliği ve özel ders talepleriniz için geoeyup@gmail.com instagram:40netmatematik
    https://www.youtube.com/@EyupB/videos

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Artık bir flood oldunuz hocam
    Eyüp B videolarını bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanderfox -- 14 Ocak 2023; 21:50:36 >

• gece gece iyi geldi Eyüp B videolarını bulamıyorum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhxhahxahbxahhshaxhahahhswhah favorilere aldım tyt ayt forumunda bir çığır olabilir,hocam eyüp hoca her sene aynı videoyu çekme taraftarı değil yenilerini ekliyor onun yerine konu anlatımını izleyebilirsiniz 4 senelik olması sorun etmiyor ayrıca zaten tyt eski tyt yeni ve ayt playlisti var hali hazırda hocanın videolar da sıralı ve düzenli valla gece gece kahkaha attırdın bana burda

Daha Fazla Göster
  • orumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam kolay gelsin bu arada

AMA YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK AÇISINDAN FAYDALI OLABİLİR.

DOSTUM EYÜP HOCANIN 4 YILLIK VİDEOLARI ASLINDA YEPYENİ HOCAYLA DÜN BİZZAT GÖRÜŞTÜM EYÜP B CALLED ME .

ASLINDA VAR YA FB GS MAÇINDA BÜYÜK ŞAİBELER VAR AMA ALTAY KESİNLİKLE TAKIMDAN GİTMELİ.

KARAMBA,OZANREX,DWİGHT SHRUTE,ME,30ALPEREN30 HESAPLARI UNUTULMANIN EŞİĞİNDE

SOYTARI OĞLU SOYTARI BOÜNLÜKIZARANIYOR HALA ORTALIKTA DOLANIYORMUŞ 180 KİLO ASOSYAL DOG.ADMİNLER SÖYLEDİĞİMİ YANLIŞ ANLAMASIN SOYTARILIK KRALLIKTAN İYİDİR KRALLAR ZULMEDER SOYTARILIK İYİDİR . KÖPEKLER DE TATLIDIR O MANADA SÖYLÜYORUM

HERKESE İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR DİLERİM.

B VİTAMİNİ ALMAYI VE GEOMETRİ ÇALIŞMAYI UNUTMAYIN ;)

ANNENİZLE ARANIZI İYİ TUTUN BABANIZI GÜNDE 1 KEZ FIRSAT VARSA 2 KEZ DÖVÜN (EVDE OTORİTENİZİ GÜÇLENDİRECEKTİR)

• 2023'ün ilk efsane konusu hayırlı olsun

• forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.