< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar o mu bu mu demek bana çok doğru gelmiyor. Kazandıran yorumlar nisan ayında yüklediğim bir seriydi. O evrede gerçekten ihtiyacınız olan bir seriydi. Soruları çözüp geçmeyin çözün sonra benden dinleyin dememin de sebebi yorumladıma dikkat etmeniz için. Ama şimdi geldik sınava yakın bi zamana. Bi öğrenci hala 30a yakınsa veya 35e yakınlaşmadıysa kazandıran yoeumlar çöZmek ve izlemek gerekir. Ancak ben 35 üzeriyim diyorsanız açın sayma olasıkık 6 videoyı bi yapın hepsini. Bu sorular kaliteli sorular.3d ayt simülastonlar kazandıran yorumlarla karşılaştıralamayacak kadar fazla yorum içeriyor. O seriyi zaten çözğn ve izleyin. 1 soru yorumlar da öyle. Ben ısrarla benden izleyin çözseniz bile desem de ben çöZer geçerim diyenler olacaktor. Sınav esnasında ya ben bunu böyle neden yorumlayamadım,tüh şunu kaçıtmışım drmemek için biraz bizden de destek almanız şart. Herkes 35 üzeri yapamaz iyi bir sınav olursa. Eğer iyi sınav olmazsa da fullemeniz lazım. (Kazandıran yorumları bile basit bulanlar için diyorum) ben olsam 1 soruyorum,kazandırsn yorumlar ayt mini denemeler ayt 3d simülasyonu napar eder çözerdim. Sözün özü.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam 1.75 2x hızda pek zamanımı almadan izliyorum.sorular hocanın dediğine göre orta-zor ama ben fonksiyondan başladım diğer videolara da biraz baktım geneli rahat çözülen sorular.çok bir vakit almaz zaten günde 1-2 video sınava kadar izlenebilir |
deneme çözümü izlemeyi tercih ederim |
3D AYT mat denemesini çöz o playlist yerine. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evet |