Şimdi Ara

Eyüp B. Kazandıran yorumlar serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz izleyen veya çözen var mı bir seyler katar mı baslamalı mıyım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar o mu bu mu demek bana çok doğru gelmiyor. Kazandıran yorumlar nisan ayında yüklediğim bir seriydi. O evrede gerçekten ihtiyacınız olan bir seriydi. Soruları çözüp geçmeyin çözün sonra benden dinleyin dememin de sebebi yorumladıma dikkat etmeniz için. Ama şimdi geldik sınava yakın bi zamana. Bi öğrenci hala 30a yakınsa veya 35e yakınlaşmadıysa kazandıran yoeumlar çöZmek ve izlemek gerekir. Ancak ben 35 üzeriyim diyorsanız açın sayma olasıkık 6 videoyı bi yapın hepsini. Bu sorular kaliteli sorular.3d ayt simülastonlar kazandıran yorumlarla karşılaştıralamayacak kadar fazla yorum içeriyor. O seriyi zaten çözğn ve izleyin. 1 soru yorumlar da öyle. Ben ısrarla benden izleyin çözseniz bile desem de ben çöZer geçerim diyenler olacaktor. Sınav esnasında ya ben bunu böyle neden yorumlayamadım,tüh şunu kaçıtmışım drmemek için biraz bizden de destek almanız şart. Herkes 35 üzeri yapamaz iyi bir sınav olursa. Eğer iyi sınav olmazsa da fullemeniz lazım. (Kazandıran yorumları bile basit bulanlar için diyorum) ben olsam 1 soruyorum,kazandırsn yorumlar ayt mini denemeler ayt 3d simülasyonu napar eder çözerdim. Sözün özü.
  • olmazsa olmaz değil bence. düz konu anlatımları daha olmazsa olmaz bence. tabi içinde güzel sorular var da dümdüz sorulara bazen yorum kasmış hoca. kim baksa görür yani o yorumu. ortalama bir öğrenciyim bakıp da çözemediğim soru olmadı ama yorum olarak mutlaka kazandırır bir şeyler. hoca istemese de iki kata alarak izle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun bu videolara ayıracağım vakite 3d ayt mat denemesini mi bitirmeliyim ne dersin

• Up zup

• hocam 1.75 2x hızda pek zamanımı almadan izliyorum.sorular hocanın dediğine göre orta-zor ama ben fonksiyondan başladım diğer videolara da biraz baktım geneli rahat çözülen sorular.çok bir vakit almaz zaten günde 1-2 video sınava kadar izlenebilir

• deneme çözümü izlemeyi tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: aqnbaba

Ne diyorsun bu videolara ayıracağım vakite 3d ayt mat denemesini mi bitirmeliyim ne dersin

3D AYT mat denemesini çöz o playlist yerine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar o mu bu mu demek bana çok doğru gelmiyor. Kazandıran yorumlar nisan ayında yüklediğim bir seriydi. O evrede gerçekten ihtiyacınız olan bir seriydi. Soruları çözüp geçmeyin çözün sonra benden dinleyin dememin de sebebi yorumladıma dikkat etmeniz için. Ama şimdi geldik sınava yakın bi zamana. Bi öğrenci hala 30a yakınsa veya 35e yakınlaşmadıysa kazandıran yoeumlar çöZmek ve izlemek gerekir. Ancak ben 35 üzeriyim diyorsanız açın sayma olasıkık 6 videoyı bi yapın hepsini. Bu sorular kaliteli sorular.3d ayt simülastonlar kazandıran yorumlarla karşılaştıralamayacak kadar fazla yorum içeriyor. O seriyi zaten çözğn ve izleyin. 1 soru yorumlar da öyle. Ben ısrarla benden izleyin çözseniz bile desem de ben çöZer geçerim diyenler olacaktor. Sınav esnasında ya ben bunu böyle neden yorumlayamadım,tüh şunu kaçıtmışım drmemek için biraz bizden de destek almanız şart. Herkes 35 üzeri yapamaz iyi bir sınav olursa. Eğer iyi sınav olmazsa da fullemeniz lazım. (Kazandıran yorumları bile basit bulanlar için diyorum) ben olsam 1 soruyorum,kazandırsn yorumlar ayt mini denemeler ayt 3d simülasyonu napar eder çözerdim. Sözün özü.

• Bi de bi yamlışlığı düzeltmem lazım. Ben yorum soruları anlatırken asla zor orta kolay olmasına göre değil yorumu önemsememe göre çözdüğümü söylerim. Buna dikkat etmek lazım,ben soruları çözerken mutlu olmanız için değil sınavda mutlu olmanjz için seçiyorum ve hazırlıyorum. Yarum yamalak biraz ondan biraz bundan olmamalı. Benim önemsediğim yerleri bi bildiği var diyip bazen kafanıza yatmasa bile çöZün dinleyin sonra görüşürüz zaten mutl6 mesut

• eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam katılıyorum size kolay gelsin

• aqnbaba kullanıcısına yanıt
    denemeyi çöz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Yaptım bile

• evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.