Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 26 Temmuz 2022; 14:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 aşırı overrated eksik her b*ku

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygusalkopekbaligi nerede, size gereken cevabı versin

• Hocam eğer sınavda 21 gibi mat gelseydi eyüpB farkını rahatlıkla hissedecektik.

• Mezundum temelim oldugu için tum sene evden hazırlanırken sadece onun konu anlatım oynatma lıstesınden dinledim ve cok ama cok memnundum hocayı hayranlıkla dınlıyodum.. ilk senemde konuyu bıldıgımı sanardım ama o konuları eyup b ile dinlerken yaptıgı yorumlar vs gercekten bana cok sey kattı. Belki size gore ortalama olan 30d 0y ayt mat netimi (2021 de 11d 4y )kesinlikle ona borcluyum. Geoyu cok calısamadım o sebeple cogu bos geodaydı. Ne ozel ders ne dershane sadece eyupb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanyyy -- 21 Temmuz 2022; 12:19:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam aşırı cimri bi dizgiciye 300-500 ateşlese taş gibi pdf yazdırır ama hala eisten aldığı ssleri kullanıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN....
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamn lti soru çözüm kalitesi kimsede yok eyüp b adamdır

• Soruları güzel. Yoksa ben de kendisindsn haz etmiyorum. Reis Allah razı olsun hiç özen vermiyor uğraşmak da istemiyor. Millet ne pdfler çıkarıyor reis bize azar çekiyor

• valla ben sadece konu anlatımlarını izlemiştim 2021 de bana aşırı faydası olmadı bu yüzden ama adam bir sürü deneme çözdü kamp falan yapmıştı tek soru çözümleri falan atıyordu onları izlememek benim salaklığım izlesem belki çok daha katkı sağlardı yks matematiğine dair her şey var adamın kanalında

• adam miss gibi soru üzerinden anlatıyor işte rm gibi hadi 3.gün buraya çarpı atın mı yapsın ben tek cevabın yanına koydugu noktadan şikayetçiyim o da mat oldugu için çok etkilemiyor

• şu rm veye mert hoca gibi sürekli kameraya oynayanları nasıl izleyebiliyorsunuz?birde bomba diye çözdükleri sorular 345’in orta seviye testlerindeki sorular

• vitorpereira kullanıcısına yanıt

mert yine arada iyi sorular çözüyor rm izleyen tayfa twitter tayfa direkt mert de çekilmiyor gerçi

• bence benim görüşümden sonrasını okumadım

• Eyüp B. adamdır gerek diksiyonu olsun gerek soru çözümleri olsun gayet yeterli kaliteli bir hocadır.

Mert hoca derste 5 dakika sigara bırakma anısı falan anlattığı için bazı bölümleri geçmek zorunda kalıyorum ama onunda anlatımı gayet iyi bence.

• adamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.