Şimdi Ara

eyüb b. tyt matematik konu anlatımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eyüb b hocanın temel kavramlar dersinin konu anlatım kısmını bitirdim ama sorular genel olarak kolaydı. kendisi de bunu belirtiyor zaten bunda sorun yok ama sonraki konulardaki sorular da böyle mi yoksa bütün konu anlatımı kolay sorulardan mı oluşuyor?

yanlış anlaşılmış galiba, ben tyt matematik oynatma listesinden bahsediyorum. tyt matematik oynatma listesindeki geri kalan konuları (üslü-köklü-mutlak vs) seviyesini merak ettim.

açıkçası kendisi ben orta-üst seviye öğrencilere hitap ediyorum dediği için daha üst seviye sorular bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamiyon -- 2 Eylül 2021; 13:57:47 >

• 1.ben tyt konu anlatımlarını dinleyen bir öğrencinin eksiği olduğunu düşündüğüm için kolay orta hazırladım.
    2. Ben hedefi yüksek olan ve neti 10 üzeri olan her öğrenciye hitap ederim. Ben orta ve üst öğrwnciye değil çalışma heveslisi bahane üretmeyen her öğrwnciye hitap ederim. Bunu ısrarla söylememe rağmen sanki sadecce derece yapablara hitap ediyprmuşum diye düşünülüyor.
    3. Ben sizi alırım bir seviyeden çok iyi.bir seviyeye çıkaırırım. Bunun için istediğim şey özellikşe aytde düzenli takip etmeniz ne çözdüysem kolay orta zor demesen çözüp dinlemeniz.
  • eyüp hoca kolay zor fark etmez geliştirecek sorular çözer bütün konu anlatımı da kolay sorulardan oluşmaz . zor soru için 3D'yi alıp çözebilirsin , 1 sy lere bakabilirsin , 3 soru yorumlara bakabilirsin .

• up

• Temel kavramlarda zor soru yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kanalın diğer serilerine bakım en kötü ihtimal ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada hemen hemen cogu konu anlatimi orta duzey klasik sorulardan olusuyor eyup hocanin.

Orta ust seviyeye hitap ediyorum demesinin sebebi bu sorulari cozum sekli. Diger hocalarin 5 adimda cozdugu soruyu 2 3 adim atlayarak yaziyor uzun uzadiya anlatmiyor islemleri cabuk geciyor vs. olayi o yani.

• Hocam kanalda bir sürü oynatma listesi var
    Zor soru da tabii ki var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT BİYOLOJİ ÖZET BİLGİLER
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam eyüp hoca en basit soruda bile yorum öğretiyor tavsiye ediyorum özellikle ayt sini

• quote:

Orijinalden alıntı: LeviEfendi

Hocam kanalda bir sürü oynatma listesi var
    Zor soru da tabii ki var

tyt matematik konu anlatım oynatma listesinden bahsediyorum hocam. diğer oynatma listelerinde zor soru olduğunu ben de tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2CEFE60D

hocam eyüp hoca en basit soruda bile yorum öğretiyor tavsiye ediyorum özellikle ayt sini

ayt için bakmayı düşünüyorum ama tyt için devam etmeyeceğim galiba. teşekkür ederim.

• tyt konu anlatimini ben begenmiylrum ama 3d tyt cozumleri cok iyi

• Sorulardan ziyade yaptığı yorumlara dikkat edin hocam.Hocanın yorumları önemli

• eyüp hoca kameranın karşısına geçip 10 dakika osursa bile izleyin bir şey katar

• yuk

• videoları silindi bazı 1 saatlik videolar da 20dk ya düştü ösym telif attı sanırım kalan sorular hepsi kolay sorular boşver tyt mat için video izlememe gerek yok zaten soru bankasına dal yapamadıkça bakarsın (çözümlüdür herhalde)

• 1.ben tyt konu anlatımlarını dinleyen bir öğrencinin eksiği olduğunu düşündüğüm için kolay orta hazırladım.
    2. Ben hedefi yüksek olan ve neti 10 üzeri olan her öğrenciye hitap ederim. Ben orta ve üst öğrwnciye değil çalışma heveslisi bahane üretmeyen her öğrwnciye hitap ederim. Bunu ısrarla söylememe rağmen sanki sadecce derece yapablara hitap ediyprmuşum diye düşünülüyor.
    3. Ben sizi alırım bir seviyeden çok iyi.bir seviyeye çıkaırırım. Bunun için istediğim şey özellikşe aytde düzenli takip etmeniz ne çözdüysem kolay orta zor demesen çözüp dinlemeniz.

• Ben orta üste hitap etmiyorum. Hedefi yüksek olan her öğrenciye hitap ediyorum. Farkım işlenleri atlamak değil. İnce yorumları gmstermek, sınavda ne çıkarsa çıksın yapabileveğiniz yorumları kazandırmak için soru çözmek ve anlatmaktır.

• eyüpb E kullanıcısına yanıt

Hocam bunu tenkit olarak degil de pozitif bi ozellik olarak yazmistim yanlis anlasilmasin :p

Video basina cozulen soru diye bi istatistik cikarsak sizin videolar acik ara yapar diye tahmin ediyorum digerlerine.

• son up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamiyon -- 3 Eylül 2021; 13:54:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.